ramme

Lysfest i ZOO

ramme

1. - 29. februar

Er du klar til at opdage ZOO fra en helt ny side? Vi glæder os til at byde dig indenfor til den første lysfest i ZOOs historie! Med ekstraordinære lyssætninger sætter vi Haven i et helt nyt lys hver lørdag i februar og mandag-lørdag i uge 7 fra klokken 17-21. Gå på opdagelse i interaktive lysinstallationer, oplyste træer og arkitektur til lyden af vilde dyr. Vi ses i mørket til Lysfest i ZOO!

Lysfesten er en del af Copenhagen Light Festival og kræver derfor særskilt entré. Billetten gælder kun i tidsrummet 17-21.


Priser

Voksne: 95,-

Zookortholder: 60,-

Børn (0-11 år): GRATIS


Hvornår

Hver lørdag i februar (1. 8. 15. 22. og 29. februar) og mandag-lørdag i uge 7 (10.-15. februar) kl. 17-21.

ramme
Spis med en panda

Stil sulten i Havens spisesteder – anmelderroste Bistro panpan, FOLK og Botanika har åbent under lysfesten fra kl. 17-21. I Bistro panpan kan du opleve kulinariske oplevelser for store og små midt i BIGs imponerende anlæg med udsigt til pandaen.   

ramme

Bliv klogere på Lysfest i ZOO

ramme

Lysfesten bliver afholdt uden for ZOOs almindelige åbningstid og er et eksempel på et event, hvor vi bruger ZOO til noget helt andet, end vi gør til hverdag. Præcis som vi gør hvert år på Kulturnatten, hvor der for en enkelt aften kun er adgang til ZOO med Kulturpas. 


Er der så lysfest i hele ZOO? 

Nej. Søndermarken er aflukket. Lysfesten finder sted i den gamle del af Haven. Vi har designet en rute, hvor ZOOs formidlere står klar til at vise dig vej blandt smukke lysinstallationer, oplyste træer og arkitektur. 


Kan jeg se dyr på ruten? 

Der vil ikke være lys i dyrenes anlæg eller på dyrene, og langt de fleste dyr vil derfor ikke være til at se. Dog vil du få mulighed for at opleve nogle af dyrene, som er mest aktive om aftenen og i skumringen, som kænguruerne og de tasmanske djævle og hos flere af rovdyrene, som eksempelvis ulvene.  


Bliver dyrene stressede af lysene? 

ZOOs dyr bor i en byhave, og de er vant til både byens baggrundslyde, gadelys og aktivitet på alle tider af døgnet. Lysene rundt i Haven slukkes derudover efter lukketid, så mørket vil som altid sænke sig over dyrenes anlæg, når vi andre går hjem. 


Hvis jeg allerede er i ZOO, kan jeg så blive til Lysfesten? 

Nej. ZOO lukker kl. 16.00 og gæster skal forlade Haven. Kl. 17.00 åbner dørene igen for Lysfest i ZOO, som kræver særskilt billet. 


Kan jeg fratrække billetten fra Lysfesten ved køb af Zookort efterfølgende?

Nej. Lysfesten er et separat event og billetten kan derfor ikke bruges til at få rabat på et Zookort efterfølgende. 

ramme