sommer i zoo

Sommer i ZOO

sommer

SÆT KULØR OG STRIBER PÅ DIN SOMMER I ZOO

Oplev massevis af sommer-sjov blandt zebraer, tigere og farverige flamingoer. Vær med på sidelinjen, når Havens store dyr skal fodres, kom helt tæt på bittesmå krible-krable dyr i Zoolab, løb om kap med leoparden på legepladsen, brug de lange, dejlige sommeraftener på guidede ture mellem verdens dyr og sæt kløerne i spiselige lækkerier – uanset om du er til salt, sødt, varmt eller iskoldt!  

legeplads

Sjov for små snuder på den store legeplads

Løb om kap med leoparder og skildpadder, tag på tur i jeepen, klatr til tops i reb og ribber og tag turen ned af rutsjebanen til krokodillerne på den store legeplads i Børnezoo. Imens familiens små klatreugler og turbofluer boltrer sig på legepladsen, kan resten af familien nyde en kaffe eller andre lækkerier fra de nærliggende spisesteder og caféer.

Hvor: Børnezoo

savanne

Guidede aftenture mellem dyrene

Nyd aftensolen over Savannen, hvor du blandt andet kan blive klogere på nogle af de afrikanske, grå kæmper. Du kan også komme med på tur i Asien sammen med en Zooguide, og møde både tigere og leoparder eller hoppe et smut til Tasmanien, hvor du kan høre om alt fra kænguruer til tasmanske djævle.

Oplev de tre forskellige guidede ture hver aften hen over sommeren. Se mødested og tidspunkter i dagens program.

børnezoo

Kom tæt på husdyrene

Hjælp med at passe hestene, klap gederne og vær med til at fodre hønsene – og meget, meget andet! I Børnezoo venter der oplevelser i (zebra)stribevis. Tjek dagens program for specifikke aktiviteter og tidspunkter.

Hvor: Børnezoo

flamingo

Bliv klogere på dyrenes scoretricks

Invitér din partner eller en date med på Kærlighedsruten i ZOO, hvor I sammen kan blive klogere på dyrenes mange forskellige scoretricks og parringsritualer – lige fra flotte manker og røde bagdele til fælles pardans og kærlige serenader. Undervejs venter også interessante, sjove og tankevækkende spørgsmål, så I kan lære hinanden endnu bedre at kende.

Bemærk: Aktiviteten er gratis, når entréen er betalt. Start ruten ved at scanne QR-koden i Indgangen. Kærlighedsruten er kun egnet for personer over 15 år.

børneklub

Summeshow med Pelle & Dyrepasseren fra ZOO Børneklub

Pandaen Pelle har fundet noget spændende, som summer, men pludselig stikkes Pelle i poten – men af hvad? Vær med til at finde svaret sammen med Pelle & Dyrepasseren fra ZOO Børneklub og dans med, når det er tid til Bangesangen.

Hvor: Ved Zootårnet
Hvornår: Alle dage fra den 29. juli – 11. august

kaya

Kaya fra ZOO Børneklubs store blomstershow

Kænguruen Kaya & Dyrepasseren vil plante en blomst, der er bare ét problem … Det tager aaalt for lang tid for blomsten at gro sig stor. Derfor har de brug for både små og store, når der skal synges med på den helt nye sum-sum-summe sang, og så kigger Kayas nye megaseje mikrovenner forbi – og måske de har et trick eller to i ærmet, der kan få blomsten til at gro?

Hvor: Ved Zootårnet

Hvornår: Alle dage fra den 29. juli – 11. august

zoolab

Mød vandrende vegetation i Zoolab

De vandrende pinde har kriblet og krablet sig vej ind i Zoolab, så hele familien kan gå på opdagelse i regnskoven. Du kan komme helt tæt på det fascinerende dyr sammen med en Zooguide, der kan fortælle meget mere om de vandrende pindes mange ”superkræfter”.

giraf

Oplev toppen af ZOO

Tag ZOO-oplevelsen til nye højder – helt præcist 43,5 m! Fra toppen af Zootårnet har du mulighed for at nyde den storslåede udsigt over København og samtidig være med til at passe på verdens dyr. Turen i tårnet koster 20 kroner, og pengene lander blandt andet 9069 kilometer væk i Pilanesburg Nationalpark, hvor du er med til at sikre næsehorn mod krybskytteri.

Hvornår: Alle dage. Lukker 15 minutter før Haven. Obs. ved ekstremt vejr kan adgangen til tårnet lukkes.

flagermus

Kom i skygge (og tørvejr) i Natzoo

I Natzoo kan du komme helt tæt på nogle af de dyr, som vi mennesker sjældent møder. Vi har nemlig vendt op og ned på dag og nat, så du om dagen kan gå rundt under stjernehimlen og møde alt fra galagoer til bæltedyr og myrepindsvin. Turen igennem nattens rolige omgivelser tager dig også hen til stedet, hvor du kan kigge ind i grotten fyldt med fascinerende flagermus!

Hvornår: Alle dage. Lukker 15 minutter før Haven

søløve

Sulten efter fodringer?

Hele sommeren kan du opleve dyrefodringer i Haven, og vær med på sidelinjen, når alt fra leoparder til pandaer får serveret deres favoritspise. Se dagens program for specifikke fodringer og tidspunkter.

sminke

Bliv en del af dyreriget

Drømmer du om at være en tiger, løve eller flagermus? Blend ind i dyreriget ved at blive malet som et sejt dyr, en flot blomst eller noget helt tredje hos Sminketeateret.

mad

Sæt kløerne i lækkerier

Brøler din maven højere end løverne? Eller er du måske bare lidt lækkersulten? Det vrimler med spisesteder uanset om du er til en kop kaffe, en is ( … eller flere!) i alverdens smagsvariationer, smørrebrød i rigelige mængder og meget mere – det hele med udsigt til verdens dyr.

flodhest

Oplev Havens mange dyreunger

Der har været babyboom i Haven – så nu vrimler det med unger. Oplev blandt andet det nyeste familiemedlem hos tigerne, de to yngste flodheste, der blev født med under tre ugers mellemrum, den nysgerrige elefantunge, chimpansernes mindste medlem og mange, mange flere.

speak

Spændende sommer-speaks

Hvordan fik giraffen sin lange hals? Og hvad er pingvinernes yndlingsret? Du behøver ikke ører på størrelse med en elefant for at blive klogere, når du besøger ZOO. Hele sommeren kan du nemlig opleve spændende speaks fra dyrepassere og Zooguider.

Se dagens program for tidspunkter for specifikke speaks.