ramme

ZOO-tv

ramme

Følg med i dyrenes liv i Haven via ZOOs live stream. Kig ind i næsehornsstalden og Elefanthuset nedenfor. Du kan også abonnere på ZOOs YouTube-kanal, hvis du automatisk vil have besked hver gang, vi uploader en ny video. Vi er med, når isbjørnen skal til tandlæge, når dyreungerne bliver født og når dyrlægen rykker ud. For at kunne se med skal du have godkendt cookies. Du kan til enhver tid ændre dine cookie præferencer her.
 

ramme
Live fra Elefanthuset

Der findes to elefantarter – den asiatiske og den afrikanske. I ZOO har vi asiatiske elefanter. De to arter kan let skelnes fra hinanden: den afrikanske elefant er større end den asiatiske og kan veje op til 8 tons. Snablen ender i to ”fingre” hos den afrikanske elefant og kun i én ”finger” hos den asiatiske elefant. Faconen på ryggen er forskellig hos de to arter, ørerne har forskellig størrelse og den afrikanske elefant er mere rynket i huden end den asiatiske.

 


ramme
Live fra næsehornsstalden

Der findes i dag fem nulevende næsehornsarter. Disse er det hvide og det sorte næsehorn, der lever i Afrika. Derudover det indiske næsehorn, Java-næsehornet og Sumatranæsehornet, der lever i Asien.


ramme

Oplevelser, der bider sig fast med tænder, næb og snabel

ramme
ramme