o

LIVESTREAM FRA ELEFANTHUSET

Her kan du følge livestreamen fra Elefanthuset. Elefanterne er som regel i indeanlægget fra eftermiddag til tidlig morgen.

LIVESTREAM FRA NÆSEHORNSSTALDEN

 

Da vi venter endnu en fødsel om et par måneder, skal hunnæsehornene bytte stald, så det drægtige næsehorn kommer til at gå i stalden, du kan se på webcam. Hvis ungen, der blev født i oktober, ikke er at se, er det fordi den opholder sig i den anden stald med sin mor.

VARMEKAMERA I NÆSEHORNSSTALDEN

Her kan du følge livestreamen fra nærshornsstalden via varmekameraer. Når kameraerne opfanger næsehornenes varme kroppe, lyser de op med en hvid silhouette. På den måde kan du bedre se næsehornene i mørket om aftenen.

PÅ ZOOS YOUTUBE-KANAL KOMMER DU HELT TÆT PÅ

Se de seneste videoer fra Zoo her og abonner på vores Youtube-kanal, hvis du automatisk vil have besked, hver gang vi uploader en ny video. Vi er med, når isbjørnen skal til tandlæge, når dyreungerne bliver født, når dyrlægen må rykke ud og meget mere.

 

VIL DU HAVE MERE AF ZOO UDENFOR ÅBNINGSTID?

Vidste du, at du kan komme i Zoo om aftenen og høre foredrag om dyr, natur og videnskab? Og at du kan komme på tur med Zoo til andre dyreparker og naturområder?

TJEK VORES ARRANGEMENTER