Efterårsaktiviteter i ZOO 2018

MØD EN DYREPASSER I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferien byder på masser af spændende aktiviteter i ZOO, og der er noget for både børn og voksne. Kom helt tæt på dyrepassernes spændende og anderledes hverdag med de mange eksotiske dyr. 

Som noget helt særligt i efterårsferien kan du besøge løve- og elefantanlægget samt følge i fodsporene på Havens dygtige dyrepassere. Du får muligheden for at få et unikt indblik i løvernes liv, og hvordan det er, at arbejde med så storslåede dyr. 

Tjek dagens program for at se, hvilke anlæg, der er åbne hvornår.
OPDAGELSER PÅ PROGRAMMET

I efterårsferien er programmet fyldt med fordringer, træning og berigelse af dyrene. Vær med på første parket, når Havens dyr forbereder sig på vinteren. Opdag blandt andet bjørnenes forberedelse frem mod flere måneders vinterhi og få et helt særligt indblik i dyrenes liv. 

Du kan også hjælpe dyrepasserne med at forberede foder til nogle af dyrene, og undervejs bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål og høre dyrepasserne fortælle om deres arbejde. Du får et interessant indblik i, hvordan dyrene lever og er med på første række, når livet i ZOO udfolder sig.


PRAKTISK INFO

ADGANG: Adgang til efterårsferiens events sker ved almindelig adgang til ZOO.

ÅBNINGSTIDER: 1.-21. oktober kl. 9-17 i hverdage og weekender.  

TRANSPORT: Læs mere om transport


Køb billet

FÅ OPDAGELSER I INDBAKKEN - HVER UGE!

Har du appetit på nye opdagelser? Så tilmeld dig ZOOs ugentlige nyhedsbrev, som byder på alt lige fra medlemsfordele, nyheder om dyrene til kommende arrangementer i efterårsferien, julen og året rundt.

Nyhedsbrevet udsendes én gang om ugen og du kan til enhver tid afmelde dig.

TILMELD ZOOS NYHEDSBREV

NÅEDE DU IKKE AT OPLEVE SOMMERENS SUBLIME SANDSKULPTURER?

Du kan heldigvis nå det endnu! ZOO sætter med de spektakulære sandskulpturer fokus på truede dyr i verden. Oplev for eksempel den gyldne løveabe, pandaen, moskusoksen og andre truede dyr opført i sand af 15 internationale kunstnere. 

HVOR: Festivalpladsen

HVORNÅR: Frem til den 31. oktober 

Læs mere her

Efterår i opdagelsernes tegn

MØD EN DYREPASSER 

I efterårsferien har I mulighed for at få et unikt indblik i dyrepasserens arbejde i Zoologisk Have og dyrenes forberedelse til vinteren.

Besøg løverne og bliv meget klogere på ZOOs løvefamilie. Tag med på opdagelse i elefanternes fodspor i elefantanlægget, og oplev hvordan det er at være dyrepasser i ZOO.

HVORNÅR: Alle dage i efterårsferien


TORSDAG-SØNDAG

Okapifodring (Mød en okapi-dyrepasser)

HVORNÅR: Kl. 11.15


TORSDAG-SØNDAG

Hjælp dyrepasseren med at passe grisene i Børnezoo

HVORNÅR: Kl. 14.00


TORSDAG-SØNDAG

Mød en slange i Tropezoo 

HVORNÅR: Kl. 15.00


TORSDAG-FREDAG

Besøg Tropezoo-køkkenet og mød en Tropezoo-dyrepasser 

HVORNÅR: Kl. 11-11.30


TORSDAG

Besøg Elefantanlægget og hjælp dyrepasseren med at gemme foder

HVORNÅR: Kl. 14-14.30


FREDAG

Besøg elefantstalden og mød en elefantdyrepasser 

HVORNÅR: Kl. 11.30-12

EN CHIMPANSEDYREPASSER FORTÆLLER

Hvordan er det at passe chimpanser i Zoologisk Have? Alle dage i efterårsferien vil vores chimpansedyrepasser fortælle om sin hverdag med de store menneskeaber.

For hvordan er det at passe et dyr, som minder så meget om mennesket? Kan chimpanserne kende forskel på dyrepasserne? Kom ind og mød en chimpansedyrepasser og få svar på alle dine spørgsmål.

HVOR: Abejunglen

HVORNÅR: Alle dage i efterårsferien kl. 13.00


HAR DU PRØVET AT RØRE EN SLANGE?

Hvis du aldrig har prøvet at røre en slange, så har du nu muligheden for at prøve det i Tropezoo. I løbet af efterårsferien tager en af vores dygtige formidlere slangen ud, så du kan lære, om hvordan man håndtere det lange og snoede dyr. Hvis du tør, så kan du også få lov til at røre ved den!

Se dag og tidspunkt under dagens program. 


DYRENE GØR SIG KLAR TIL EFTERÅR OG VINTER

Vinteren er på vej, og det er dyrene udmærket klar over, så derfor er de gået i fuld gang med forberedelserne til de koldere tider. Det står vi klar til at fortælle jer meget mere om, så kom I ZOO og hør, hvordan dyrene gør sig klar til vinteren. For hvornår går brunbjørnen i vinterhi? Og hvordan klare den sig hele vinteren? Hvor tyk bliver moskusoksen pels? Og hvorfor smider rensdyrene deres gevir?

Se dag og tidspunkt under dagens program. 


Køb billet

FÅ ÉN PÅ OPDAGEREN SOM ÅRSKORTHOLDER!

ALVERDENS OPDAGELSER VENTER - 365 DAGE OM ÅRET!

  • Tag en gæst med gratis på udvalgte dage. 
  • Få attraktive rabatter i Zoobutikken og på billetter til danske dyre- og forlystelsesparker samt udvalgte dyreoplevelser i ZOO. 
  • Modtag magasinet Zoonyt, hvor der vil være konkurrencer for de små samt gode tilbud. Vi holder dig derudover opdateret på ZOOs arbejde med truede dyr og nyheder om dyrene i ZOO.  

    LÆS MERE OM MEDLEMSFORDELE HER
Køb årskort

Sulten efter mere?

SAML APPETIT HJEMME - SPIS UDE!

Er hovedet fyldt op efter al den nye viden, du har suget til dig, og er maven ved at være tom? Så er der rig mulighed for at få tanket op igen. 

I efterårsferien laves området ved primaternes verden og arenaen om til en uimodståelig madgade - der er derfor god grund til at lade madpakken blive hjemme. Du får i ZOO chancen for at opleve dyr og mad fra hele verden samlet på ét sted. De kraftfulde og spændende smagsnuancer i maden bliver noget helt særligt, når maden nydes i det fri! 

”Personligt ser jeg også frem til, at vi for alvor ruller vores nye madkoncepter ud i efterårsferien. Henover sommeren har vi testet forskellige varianter af street food og andre madkoncepter i høj kvalitet, og vi er nu klar til at skrue helt op for et bredt sortiment. Det kommer man blandt andet til at opleve på vores food court, hvor der vil være burgere grillet på lavasten, gourmet-hotdogs, stenovnsbagte pitabrød og bålmad fra Gourmensch, hvor du også selv kan lære at lave mad på bål. Så der vil være masser af røg, ild og damp – og frem for alt rigtig god mad!”

Christian Higraff, kommerciel direktør

SMAG PÅ EFTERÅRET

ALLE DAGE FRA 3. OKTOBER

Lejre Mikropølsemageri: øko-gourmet-hotdogs
Jakobsen's Pita: stenovnsbagte pitabrød og øko-flæskestegssandwich
The Fish Project: fish'n'chips lavet på MSC-fanget torsk m. øko-fries og hjemmelavet tartar-sauce
Copenhagen Coffee Lab: øko-kaffe og brød

ALLE WEEKENDER

Ristet Rug: øko-rugbrødssandwich


12.-21. OKTOBER

Gastrogrillen: burgere grillet på lavasten
Vinhanen & Friends: økologisk koldt og lunt fra hanen
Cam On: vietnamesisk comfort food


SE ZOOS STORE MADUDVALG

Lav mad over bål med Gourmensch!

SPRØDE GRÆSHOPPER OG GRILLET KRONDYR

Gourmensch inviterer til fantastisk outdoor team cooking, hvor børn over 7 år på uformel vis lærer at lave mad over bål. På bare 45 minutter laver børnene en 3-retters menu samt snacks over bål. Menuen byder blandt andet på bålpandekager med chokoladecreme og sprøde græshopper.For dem, der blot vil sætte tænderne i den lækre mad, er der mulighed for at købe bålmad på stedet. 

Der vil blive tilberedt tre retter/snacks i løbet af kurset, som varer 45 minutter. Menuen byder blandt andet på grillet krondyr, bålpandekager med chokoladecreme og sprøde græshopper. 

HVOR: Zooarenaen

HVORNÅR: 12.-21. oktober (20.-21. kl. 13)

PRIS PR. BARN: DKK 169,-

PRIS PR. FORÆLDER: DKK 69,-

Billetter købes på stedet kontant eller via Mobilepay. Nb. Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt lager ikke haves. 

MAD MED GOURMENSCH

Se, hvad du har i vente i videoen nedenfor!


Køb billet

LAV DIN EGEN GRÆSKARLYGTE

Vær med til at sprede uhygge i Zoologisk Have! Kig forbi ormegårdene mellem gibbon- og baviananlægget, hvor du kan lære mere om dyr såsom flagermusen, anakondaen, fugleedderkoppen og den tasmanske djævel, hvis adfærd og tilpasninger i menneskets optik måske kan synes uhyggelig. Lav også din helt egen græskardyr-lanterne med rovdyrøjne på Festivalpladsen. 

HVOR: Ormegårdene og Festivalpladsen
HVORNÅR: 10. - 21. oktober 

Se program for Halloween i ZOO

Aktiviteter for store og små

LAV ÆBLEMOST AF NYHØSTEDE ÆBLER

Kom i efterårshumør på Børnezooscenen og vær med, når vi laver æblemost af årets nyhøstede æbler. Måske der også falder en smagsprøve af!

Dyrepasserne har brug for hjælp til at passe grisene og hestene - måske vil du være med til at hjælpe dem? 

HVOR: Børnezooscenen 

HVORNÅR: 13.-21. oktober 11.45-12.15 og 13.30-14


OPDAG ZOO FRA 50 METERS HØJDE

I det ikoniske Zootårn kan du opdage ZOO fra nye højder. Du skal med hjælp fra kikkerter og plancher finde de fugle, vi stiller som opgave. Kan du for eksempel finde hun-pelikanen med sabenvingen? Fra øverste etage er der desuden den smukkeste udsigt over København og en - forhåbentlig - høj, blå efterårshimmel. 

HVOR: Zootårnet

HVORNÅR: Fra 10. oktober

FORVILD DIG IND I EFTERÅRSLABYRINTEN

Tre veje ind - tre veje ud! Kan du finde dem? 

I bedste ZOO-stil har vi lavet en kaninlabyrint til de mindste af vores gæster. Det er svært at blive væk, men sjovt at finde rundt. Husk, at gemme dig for græskaruglen! 

HVOR: Børnezooscenen  

HVORNÅR: Fra 10. oktober


MØD MUSENE OG STØB ULVESPOR

I efterårsferien kan du i Zoolab komme helt tæt på musen og finde ud af, hvordan den lille gnaver gør sig klar til den kolde vinter. Derudover kan du støbe dit helt eget ulvefodspor, lave en skulptur af et dyr, blive kranieekspert og meget mere. 

Vi glæder os til at give dig mange nye opdagelser med hjem! 

HVOR: Zoolab 

HVORNÅR: Mød musene kl. 11.30 og 13.00 / Støb ulvespor kl. 13.30 og 15.30 


Køb billet

KØB VOKSENBILLET

Køb billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 195,-

KØB BØRNEBILLET

Køb billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 105,-