ZOO FOR BØRN

ZOO FOR BØRN

Sjov for små snuder

Zoo for børn

ZOO FOR DE YNGSTE I FLOKKEN

Hop rundt sammen med kænguruerne, løb om kap med leoparden i Børnezoo og bliv en del af den vildeste børneklub. I ZOO vrimler det med oplevelser til både små og store. Du kan komme helt tæt på dyrene, prøve alverdens sjove og lærerige aktiviteter og lege dig igennem en verden af dyreglæde - hver dag året rundt!   

Zoo Børneklub

BLIV EN DEL AF VERDENS BEDSTE ZOO BØRNEKLUB

Med et Børnezookort får du adgang til vilde oplevelser året rundt, du hjælper verdens truede dyr og kan samtidig svinge dig rundt imellem fordele i børnehøjde og rabatter. Som modtager af ZOO Børneklub nyhedsbrev kan du også glæde dig til en helt særlig fødselsdagsgave, hvor fejringen bliver ulig andre!   

MAD TIL SMÅ MAVER

MAD TIL SMÅ MAVER

Brøler maven som en løve? Bare rolig! I ZOO finder du masser af mad-muligheder for hele familien – uanset om du vil sætte tænderne i et lækkert og nemt måltid fra ét af vores mange spisesteder eller har madpakken klar i rygsækken.  

Trækvogn

STOR OPPAKNING? 

Frygt ikke! Du behøver ikke slæbe dig en (kamel)pukkel til, når du besøger ZOO. Du kan nemlig leje en trækvogn ved hovedindgangen. Det koster 60 kroner, hvoraf 20 kroner er depositum, som du får tilbage, når vognen afleveres. Som Zookortholdere får du 25 % rabat. Du kan også smide din oppakning i en bagageboks. Dem finder du også ved hovedindgangen, og det koster 10 kroner.
Ved indgangen
Zooshoppen

Shop i ZOO

Tag lidt af ZOO-stemningen med hjem fra Zooshoppen, hvor der er alt fra plakater til overtøj og spil. Psst! Det er også her, at du kan få fingre både bløde bamser, seje t-shirts og smarte madkasser med vennerne Pelle & Kaya.
Ved indgangen
Ansigtsmaling

BLIV MALET SOM ET DYR

Drømmer du om at være en tiger, løve eller flagermus? Blend ind i dyreriget ved at blive malet som et sejt dyr, en flot blomst eller noget helt tredje hos Sminketeateret.
Sminketeateret