Zoolab

ZOOLAB

MØD KRIBLE-KRABLE-DYR HELT TÆT PÅ

Stik snuden helt ned i skovbunden i Zoolab, hvor du kan opleve husets faste, arbejdssomme beboere på nærmeste hold. En koloni af bladskærermyrer er nemlig flyttet ind, og de har travlt med at skære, slæbe og grave sig hele vejen igennem Zoolab.

I det arkitekttegnede hus kan du blive endnu klogere på de stærke myrer og deres færden samtidig med, at du kan opleve skiftende temaudstillinger om alt fra husmus til kakerlakker.

 

Opdag en verden af vandrende vegetation

De vandrende pinde har kriblet og krablet sig vej ind i Zoolab, så hele familien kan gå på opdagelse i regnskoven og opleve deres mangfoldighed.

Vandrende pinde kommer i mange størrelser, nogen kan være på din lillefingernegl, mens andre er så lange som en underarm. De findes i et hav af forskellige former og farver – nogen ligner grene og kviste, andre har form som store blade, og andre igen er farvet som de smukkeste blomster. Fælles for dem alle er, at deres livret er blade, og at deres udseende gør dem utroligt svære at finde, mens de fylder deres insektmaver.

Som andre insekter har de vandrende pinde et hav af andre ”superkræfter”, som du kan opleve på egen hånd i Zoolab.

Gå på opdagelse i de forskellige dyrs fascinerende verden og kom helt tæt på dem sammen med vores Zooguider i Zoolab, der altid gerne deler ud af deres fede viden og gode historier om de dyr, du kan møde.

Praktisk

Hvor

Ved siden af tigerne.

Hvornår

Lukker 15 minutter før Haven. Tjek dagens program for nærmere info om, hvad der sker i Zoolab. Mød vores Zooguider i weekender og ferier.

Vidste du, at …

dronningen hos bladskærermyrerne er en af verdens største myrer? Faktisk er hun på størrelse med en femkrone! Mød hele myrekolonien i Zoolab.