Zoolab

ZOOLAB

MØD DE FLITTIGE MYRER OG NYSGERRIGE MUS

Stik snuden helt ned i skovbunden i Zoolab, hvor du kan opleve husets faste, arbejdssomme beboere på nærmeste hold. En koloni af bladskærermyrer er nemlig flyttet ind, og de har travlt med at skære, slæbe og grave sig hele vejen igennem Zoolab.

I det arkitekttegnede hus kan du blive endnu klogere på de stærke myrer og deres færden samtidig med, at du kan opleve skiftende temaudstillinger om alt fra husmus til kakerlakker.

 

Kom tæt på de nysgerrige mus

Lige nu kan du opleve ( … eller genopleve!) den spændende udstilling om musen, der er kravlet tilbage i Zoolab. Her kan hele familien komme med ned i musehullet og gå på opdagelse i musens fascinerende verden.

Bliv klogere på det lille dyr med de hurtige ben, der blandt andet slet ikke er så glad for ost, som mange af os går og tror … Musen vil nemlig langt hellere sætte sine store gnavertænder i noget helt andet – find ud af hvad i Zoolab, hvor du også kan opleve en ægte muserede, høre om musens mange fjender og lære om musens vilde måde at ”snakke” på, der både indebærer høje pibelyde og lysende tis.

Gå på opdagelse i de forskellige dyrs fascinerende verden og kom helt tæt på dem sammen med vores Zooguider i Zoolab, der altid gerne deler ud af vilde fun facts og fed viden om de dyr, du kan møde.

Praktisk

Hvor

Ved siden af tigerne.

Hvornår

Lukker 15 minutter før Haven. Tjek dagens program for nærmere info om, hvad der sker i Zoolab. Mød vores Zooguider i weekender og ferier.

Vidste du, at …

dronningen hos bladskærermyrerne er en af verdens største myrer? Faktisk er hun på størrelse med en femkrone! Mød hele myrekolonien i Zoolab.