kamæleon

Tropezoo

Tag på ekspedition i troperne

I Tropezoo mærker du varmen og den høje luftfugtighed i det sekund, du træder indenfor i regnskoven, og lydene understreger, hvor mange fascinerende dyr, som du kan glæde dig til at møde på din vej igennem det tropiske klima.

Kom helt tæt på en stor del af dyrene, der hverken er for sky til at flyve hen over dit hoved eller gå lige forbi dine fødder. Hils undervejs på alt fra krokodiller og slanger til sommerfugle og bæltedyr – og måske du kan spotte verdens største due-art?

I regnskovens grønne kulisse kan du også være heldig at hænge ud med de langsomme dovendyr, men det kan altså godt kræve et ekstra skarpt blik – de er nemlig virkelig gode til at kamuflere sig.  

Er du til kryb og kravl? Så er det også i Tropezoo, at du skal gå på opdagelse. For her kribler og krabler det ekstra meget. Oplev et væld af forskellige insekter og spindlere, og stå blandt andet ansigt til ansigt med en væg fyldt med kakkerlakker!   

Praktisk

Hvor

Indgangen ved siden af Abejunglen. 

Hvornår

Lukker 15 minutter før Haven. 

Vidste du, at …

dovendyret er ekspert i at spare på sin energi? Den har nemlig virkelig brug for at gemme på kræfterne, da det kan tage op til en hel måned for den at fordøje sin føde! Mød dovendyret i Tropezoo.