ZOOS APP

ZOOS APP

Hav altid ZOO med i lommen

Du kan downloade ZOOs gratis app til din smartphone. Med ZOO-appen på din mobil har du dit Zookort, dagens program, åbningstider og kort over ZOO lige ved hånden.   


ZOOs app

Du kan downloade ZOOs gratis app til din smartphone. Med ZOO-appen på din mobil har du dit Zookort, dagens program, åbningstider og kort over ZOO lige ved hånden.    

Hent i App Store  
Hent i Play Butik 

  

Sådan tilføjer du dit Zookort i appen 

Du kan tilføje dit Zookort til appen ved hjælp af dit brugernavn (medlemsnummer) og din personlige adgangskode. I velkomstmailen, du modtog ved oprettelsen af dit Zookort, finder du dit brugernavn og et link til at oprette en adgangskode. Har du et fysisk Zookort, står medlemsnummeret på bagsiden af kortet. Du kan tilføje flere Zookort i samme app. 

  

Jeg har glemt min adgangskode  

Har du glemt din adgangskode, kan du i appen trykke på knappen ”Har du glemt din adgangskode?”, indtaste dit brugernavn (medlemsnummer) og få tilsendt et link til at oprette en ny adgangskode.  

  

Jeg har glemt mit medlemsnummer/brugernavn 

Har du glemt dit medlemsnummer/brugernavn, kan du få hjælp ved at skrive til os på zoo@zoo.dk eller ringe på tlf. 72 200 200 på hverdage kl. 9-15. 

  

Kan jeg få et fysisk Zookort 

Du kan få udleveret et fysisk Zookort imod betaling på 50 kroner ved henvendelse i Zookortsalget i Zoologisk Haves indgang. Børn kan få udleveret et fysisk Børneklubzookort uden beregning. 

Ved køb af Zookort i appen vil du blive ledt videre til ZOOs webshop, hvor købet vil foregå.

Guide til medlemslogin på zoo.dk

På medlemssiden kan du se, hvor længe dit Zookort er gyldigt, redigere i dine stamdata, opsige dit medlemskab, tilknytte et nyt betalingskort mm. 

  

Hvordan logger jeg ind?  

På computer: Klik på person-ikonet oppe i højre hjørne på forsiden af zoo.dk. Det eneste, du skal indtaste, er dit medlemsnummer og din personlige adgangskode. 

På mobil: Klik på burgermenuen (de tre streger) oppe i højre hjørne af skærmen. Dernæst vil en menu folde sig ud, og du vil nu kunne se det grønne person-ikon, som bruges til at logge ind igennem. 

  

Jeg har glemt min adgangskode 

Ved at benytte ”glemt adgangskode”-linket får du tilsendt en mail til dannelse af adgangskode – herefter kan du logge ind og lave ændringer til din data og dit medlemskab.   

  

Jeg får ingen mail til dannelse af adgangskode?   

Tjek eventuelt dit spamfilter. Det kan også skyldes, at du ikke har tilknyttet en mailadresse til dit medlemskab, at det er en gammel eller anden mailadresse end den, du mener er tilknyttet. I dette tilfælde kan du kontakte os på zoo@zoo.dk eller ringe på tlf. 72 200 200 på hverdage kl. 9-15 for at få tilknyttet den korrekte mailadresse.