ramme

Aktiviteter

ramme

Vi står klar til at skabe nærhed, nye opdagelser og værdiskabende aktiviteter, som jeres medarbejdere og kollegaer med garanti aldrig har prøvet før. For hvorfor ikke skabe aktiviteter omkring jeres strategiarbejde med vores løver, pandaer og eksperter på dyr? Brug pauserne på en tur rundt i Haven med spændende fortællinger, hvor dagens største oplevelse kan være en fodring, et besøg af en slange direkte i mødelokalet eller et besøg bag kulisserne.

ramme
Guidet tur
Guidet tur

Holder man møde i ZOO, kan mødedeltagerne frit gå en tur i ZOO i Havens åbningstid. I har dog også mulighed for at komme med en Zoomedarbejder rundt på en guidet tur.

Gruppeaktivitet
Gruppeaktivitet

Vi udbyder en række forskellige aktiviteter for større og mindre grupper, der både underholder og giver indhold til refleksion og eftertanke. Vores mission er at give vores begejstring videre til jer ved at lade jer komme helt tæt på, så alle sanser aktiveres og kommer i spil. 

Breakoutsession
Breakoutsession

Har I brug for en kort eller længere pause fra mødet, hvor der sker noget helt andet? ZOO tilbyder forskellige typer af breakout sessions, der alle inkluderer hjælp fra en Zoomedarbejder. I kan både teste jeres viden, komme helt tæt på en slange, være med til en fodring eller få input til, hvordan I kan gøre verdensmålene mere håndgribelige.  

ramme