TAG ET STATUSMØDE MED VORES PANDA

rame

Møder og selskaber

ramme

ZOO er en inspirerende kulisse til fordybelse eller sceneskift i et travlt program, uanset om du booker en oplevelse med en dyrepasser, nyder udsigten fra vinduerne eller spadserer en tur i pauserne. Alle vores mødepakker giver jer adgang til ZOO i Havens åbningstid. 

ramme
Aktiviteter
Aktiviteter

Vi står klar til at skabe nærhed, nye opdagelser og værdiskabende aktiviteter, som jeres medarbejdere og kollegaer med garanti aldrig har prøvet før.

Events
Events

ZOO kan med sine 11 hektar og plads til 22.000 gæster huse alt fra de mindste eksklusive middage til de største personale- og familiedage. Oplev nogle stemningsfyldte timer med aktiviteter tilpasset jeres ønsker. Vi har plads til mellem 200-5000 gæster alt efter arrangementstype.

Mødepakker
Mødepakker

ZOO er en inspirerende kulisse til fordybelse eller sceneskift i et travlt program, uanset om du booker en oplevelse med en dyrepasser, nyder udsigten fra vinduerne eller blot spadserer en tur i pauserne. Alle vores mødepakker giver jer adgang til ZOO i Havens åbningstid.

ramme
Vores lokaler
Vores lokaler

Et møde, konference, firmaaften, fødselsdagsselskab, konfirmation, julefrokost? Uanset lejligheden danner ZOO en unik ramme om jeres næste arrangement. 

Selskaber
Selskaber

ZOO er en anderledes ramme for enhver type sammenkomst. Her kan du holde julefrokost eller firmafest i smukke omgivelser kombineret med et besøg i Haven.

ramme

                           

ramme