ramme

Kontakt

ramme

Du kan rette henvendelse til ZOO ved at skrive eller ringe. Telefonerne er åbne kl. 9-16 på hverdage på hovednummeret 72 200 200.


Besøg ZOO

Zoologisk Have 

Roskildevej 32 

2000 Frederiksberg 

Telefon: 72 200 200 


Send en mail

zoo@zoo.dk


Postadresse 

Zoologisk Have 

Roskildevej 38 

2000 Frederiksberg 

ZOO Food & Shop A/S har samme adresse.


Reception 

Gæster, som er henvist til administrationen, skal henvende sig på: 

Søndre Fasanvej 79

2000 Frederiksberg 


Job, praktik- og elevpladser 

Biologistuderende kan komme i praktik i ZOO. Desværre er det ikke længere muligt for ZOO at modtage folkeskoleelever i praktik. ZOOs driftsafdeling modtager tømrer-, kokke- og gartnerelever.

Salg og booking

Vil du afholde fest, konference eller møde i ZOO? 

Vi glæder os til at hjælpe med at planlægge din næste fest, møde eller gruppeoplevelse. Få mere information eller bestil via booking@zoo.dk. 

Beskriv gerne arrangementstype, anledning, antal gæster, ønsket dato, tidsrum og eventuelle andre ønsker, når du kontakter os. Du kan også ringe til os på telefon 72 200 203 på hverdage kl. 10-14. 

Skoletjenesten

Undervisning i Skoletjenesten ZOO kan i løbet af skoleåret bestilles på telefon 72 200 259 mandag til fredag kl. 9.30-12.30. 

Der kan også rettes henvendelse på undervisning@zoo.dk med angivelse af telefonnummer eller mailadresse - så kontakter vi dig. 

Pressekontakt

For pressehenvendelser, kontakt Jacob Munkholm Hoeck på telefon 30 16 73 73 eller jmh@zoo.dk

Gratis adgang med pressekort gives kun mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed. Adgang gives til én person og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet. Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til ZOO. 

Det er ikke tilladt at lave kommercielle optagelser i ZOO uden forudgående aftale. Kontakt den presseansvarlige i forvejen. 

Alle andre henvendelser inklusive henvendelser fra studerende sker til ZOOs reception på telefon 72 200 200 eller zoo@zoo.dk

sv