ramme

Gavekort til ZOO

ramme

Et gavekort til Zoologisk Have er en oplagt gave til enhver anledning, om du mangler en fødselsdagsgave, værtsgave eller julegave. Gavekortet kan bruges overalt i ZOO (på nær Madkastellets restauranter Bistro panpan, Restaurant FOLK og Café Botanika) på dyreoplevelser, billetter, mad og drikke og produkter i Zooshop.


Bemærk: Gavekortet er gyldigt i 5 år fra købsdato. Ønsker du ikke at modtagers navn skal stå på gavekortet, skal du blot undlade at udfylde ’navn’. Gavekortmodtagers navn vil kun fremgå på gavekort-voucheren, der sendes som pdf, og ikke på det fysiske gavekort, som ombyttes i ZOOs hovedindgang.   

Har du allerede et gavekort?

Se saldoen på dit gavekort nedenfor.

ramme

Gavekort til ZOO


Gavekortet kan bruges overalt i ZOO (på nær Madkastellets restauranter: panpan, FOLK og Botanika) på dyreoplevelser, billetter, mad og drikke, produkter i ZOOSHOP samt meget mere. 

Print selv eller gaveindpakning?
Få tilsendt gavekortet som pdf via købsknappen her på siden.
Du kan også få gavekortet tilsendt med flot gaveindpakning og personlig hilsen - BESØG GOGIFT HER

BEMÆRK: Ønsker du ikke modtagers navn på gavekortet, skal du blot lade være med at udfylde det. Gavekortmodtagers navn kommer kun til at fremgå på gavekortvoucher, der modtages som pdf, og ikke på det fysiske kort, som det ombyttes til i ZOOs indgang. Gavekortet er gyldigt i 5 år fra købsdato.

Vis mere
ramme
Få én på opdageren
ramme