Opdag alle de nye spisesteder

Madkastellet er rykket ind i Zoologisk Have, og som en af de største aktører på den danske mad- og restaurantscene vil de sørge for, at du bliver mødt af et højt serviceniveau og madudvalg, når sulten melder sig. Kort sagt: Vi har en mission om at du skal kunne gå på opdagelse blandt alverdens dyr og alverdens madkulturer og gå hjem mæt på viden og god mad!

Zoologisk Have byder på mad for enhver smag. Smag lækre, stenovnsbagte pitabrød og gourmet-hot dogs, grib en varm kop kaffe til turen rundt i Haven eller slå dig ned på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser med madpakken. 

”Jeg er meget stolt over det madudbud og den kvalitet, vi på kort tid har stablet på benene i ZOO. Missionen har været, at det nye madudbud skal trække tæppet væk under vante forestillinger om, at dyrene spiser bedre end gæsterne i ZOO. Med fokus på forskellige varianter af street food og andre madkoncepter af høj kvalitet, har vi allerede nu vist, at maden også kan indtage en hovedrolle i ZOO. Vi er nu klar til at skrue helt op for et bredt sortiment, der også rammer den grønne tidsånd – lige fra burgere grillet på lavasten, gourmet-hotdogs og stenovnsbagte pitabrød til lækre, økologiske crepes og kvalitetskaffe to-go”.

Christian Higraff, kommerciel direktør

panpan

panpan er ZOOs nye bistro, som du finder midt i BIGs yin og yang-inspirerede pandaanlæg med udsigt til både elefanter og pandaer. Panpans køkkenchef Sobczyk krydser franske bistroretter med asiatisk gadekøkken.

Der er spicy Duroc-hot dog ‘Tiger Lee’, Bao med bryst fra glad gris og saltet og brændt laks med yuzu og wasabi-is på kortet, der også byder på Moules frittes med asiatisk sauce og hjemmelavede forårsruller.

Skyl retterne ned med specialbrygget øl, sprøde cocktails og et væld af gode vine. De små gæster kan gå på opdagelse i en kinesisk madkasse designet af køkkenchefen, imens de slukker tørsten i økologisk juice, most eller sodavand.

ÅBNINGSTIDER: Restauranten har samme åbningstider som ZOO

PRISER: Børn 50-75 DKK / Voksne 75-300 DKK (Gavekort kan i øjeblikket ikke anvendes som betalingsmiddel)

Læs mere og book bord

Botanika

Bevæg dig ind i det grønne køkken, hvor selv de grønne ranker, der smyger sig gennem ’orangeriet’ er spiselige. Her kan du gå på opdagelse i funky, mættende og farvestrålende plantebaserede retter, søde fristelser fra de dygtigste konditorer, god kaffe og dampende drikke fra et stort tekort.  

Grib for eksempel en sprød og lækker salat eller grillet grønt, surdejsbrød, smørbagte croissanter – der serveres morgenmad hele dagen.

ÅBNINGSTIDER: Restauranten har samme åbningstider som ZOO

Læs mere

FOLK

FOLK er en hyggelig familierestaurant indrettet i moderne mormorstil, hvor hyggen er i højsædet. Bestil højtbelagt fra sedlen, lune retter og klassiske caféretter ledsaget af en kold pilsner, et glas vin eller lokal most, og lad børnene gå ombord i lækre madkasser. Du finder sæsonretter såsom friske asparges, klassiske caféretter, søde fristelser, lækker kvalitetskaffe og te.

ÅBNINGSTIDER: Restauranten har samme åbningstider som ZOO

PRISER: 75-200 DKK (Gavekort kan i øjeblikket ikke anvendes som betalingsmiddel)

Læs mere og book bord

Kvalitetskaffe med på vejen

Under Zootårnet bliver du mødt af vores nyeste lækre kaffebod. Her finder du din yndlingskaffe, teboller, croissants og kager. Lige til at tage med eller nyde ved cafébordene.

HVOR: Kaffepavillonen foran Hovedindgangen

Jakobsens Pita

I Jakobsens Pita kan du få lækre stenovnsbagte pitabrød med flammegrillet lammekølle, oksefilet, kylling eller haloummiost. Ud over pitabrød finder du også 'Wild Dog' - en hotdog med pølse af vildtkød. Alt tilbehør og dressinger følger årstiden og varierer derfor alt efter sæson. Kødet bliver leveret fra et lille svensk, økologisk landbrug med fritgående dyr. 

HVOR: Zooarenaen

Ristet Rug

Ristet Rug byder på lækre håndmadder på nyristet rugbrød, der er 90% økologisk og 100% fuldkorn. 

Konceptet er designet næsten helt uden madspild og med idéen om at være et reelt alternativ til fast food. 


HVOR:
Ristet Rug på Zooarenaen

ÅBNINGSTIDER: Åbent alle dage 

Lejre Mikropølsemageri

Lejre Mikropølsemageri byder på gourmet-hot dogs af højeste kvalitet, hvor du kan få fingrene i alt lige fra almindelige grillpølser til chilipølser, ostepølser, vildt-pølser med bacon og ramsløg samt mange andre. Fokusset er på de bedste råvarer, egne opskrifter og godt gammeldags håndværk, som giver en unik smagsoplevelse. 

Manden bag Lejre Mikropølsemageri, Henrik Rasmussen, er anden generation pølsemager i familien. Størstedelen af opskrifterne bygger på gamle principper og har været i familiens eje i mere end 50 år. 

HVOR: Zooarenaen

The Fish Project

Overfor den ikoniske abegrotte finder du The Fish Project.

Her kan du blandt andet få frisklavet fish & chips i en helt enestående kvalitet. Foruden den klassiske fish & chips kan du få andre spændende to go-retter fra havet.

HVOR: Foran abegrotten 

Læs mere

Churros

Supplér din tur i Haven med de altid populære, sprøde og lune churros. Churros fås med soft ice og forskellige toppings. 

HVOR: Slangen på Abetorvet og i Børnezoo

MEDBRAGT MAD 

I ZOO er du velkommen til at spise din medbragte mad på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser. Du kan også nyde din mad i madpakkehuset, der er opvarmet i vintersæsonen. Madpakkehuset findes i Børnezoo.

AMNING OG BABYMAD 

Du er altid velkommen til at amme dit barn i ZOO. Du finder en ammestue i Restaurant FOLK med mulighed for at varme mælk. ZOO har i øvrigt toiletter med puslebord ved Primaternes Verden, Tropezoo, Børnezoo, Elefanthuset og i Den Arktiske Ring.

Gæster er velkomne til at logge på Havens internetforbindelse.
Bruger: Zoogaest • Kode: HTEG9

Fødevarestyrelsens smiley-rapport

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. Fødevarestyrelsen kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

ZOO har nu Elite smiley’s i hele Haven. Se uddybning i Fødevarestyrelsens smiley-rapport for ZOO her:


Se smiley-rapporter