o

Opdag alle de nye spisesteder

SAML APPETIT HJEMMEFRA - SPIS I ZOO!

Der er god grund til at lade madpakken blive hjemme, når turen går til ZOO. Zoologisk Have har henover sommeren og efteråret lanceret et spritnyt madudbud, som kredser om alle fire verdenshjørner og sætter mangfoldigheden, smagen og kvaliteten i højsædet.

Kort sagt: I ZOO har vi en mission om at du skal kunne gå på opdagelse blandt alverdens dyr og alverdens madkulturer og gå hjem mæt på viden og god mad!

”Jeg er meget stolt over det madudbud og den kvalitet, vi på kort tid har stablet på benene i ZOO. Missionen har været, at det nye madudbud skal trække tæppet væk under vante forestillinger om, at dyrene spiser bedre end gæsterne i ZOO. Med fokus på forskellige varianter af street food og andre madkoncepter af høj kvalitet, har vi allerede nu vist, at maden også kan indtage en hovedrolle i ZOO. Vi er nu klar til at skrue helt op for et bredt sortiment, der også rammer den grønne tidsånd – lige fra burgere grillet på lavasten, gourmet-hotdogs og stenovnsbagte pitabrød til lækre, økologiske crepes og kvalitetskaffe to-go”.

Christian Higraff, kommerciel direktør

CHURROS TO GO

Supplér din tur i ZOO i julen med de altid populære churros. De varme sukkerfyldte spanskrør fås med soft ice og forskellige toppings. 

HVOR: Slangen på Abetorvet

JAKOBSENS PITA

I Jakobsens Pita kan du alle dage året ud få lækre stenovnsbagte pitabrød med flammegrillet lammekølle, oksefilet, kylling eller haloummiost. 

HVOR: Zooarenaen

LEJRE MIKROPØLSEMAGERI

Lejre Mikropølsemageri byder på gourmet hotdogs af højeste kvalitet, hvor du vil kunne få fingrene i alt lige fra almindelige grillpølser til chilipølser, ostepølser, vildt-pølser med bacon og ramsløg samt mange andre. 

HVOR: Zooarenaen

THE FISH PROJECT

Overfor den ikoniske abegrotte finder du en helt ny madbod: The Fish Project.

Her kan du blandt andet få frisklavet fish & chips i en helt enestående kvalitet. Foruden den klassiske fish & chips kan du få andre spændende to go-retter fra havet.

HVOR: Foran abegrotten 

KVALITETSKAFFE MED PÅ VEJEN


Under Zootårnet bliver du mødt af vores nyeste lækre kaffebod. Her finder du din yndlingskaffe, teboller, croissants og kager. Lige til at tage med eller nyde ved cafébordene.

HVOR: Kaffepavillonen foran Hovedindgangen

PROVIANTEN

Til frokost finder du et udvalg af fast food, som kan ses i nedenstående menu. I vores grab and go-køleskab finder du derudover sunde alternativer, såsom kolde sandwiches, salater, frugt og grønt samt smoothies. Provianten har desuden mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker samt et ammehjørne.

Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i Provianten.

se menu

FROKOST I CAFÉEN

I Caféen i Zoologisk Have serveres køkkenets overdådige smørrebrød til både børn og voksne. Vi serverer både klassiske smørrebrød samt en nyfortolkning af disse til dem, der ønsker luksussmørrebrød med et tvist af kreativitet og fantastiske smagssammensætninger.

Prøv også vores tastingboard med to klassiske smørrebrød og to nyfortolkninger med 4 stk. øl af 15 cl., der er tilpasset din frokost. Derudover laves der kaffe i alle afskygninger, som kan nydes med et stykke af Caféens udvalgte kager og tærter. Der er desværre ikke tilladt at spise medbragt mad eller medbringe barne- og klapvogne i Caféen, men der er plads til at sætte dem ude foran. Der findes et ammehjørne med mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker i ZOOs restaurant ved siden af.

Restauranter

MEDBRAGT MAD 

I ZOO er du velkommen til at spise din medbragte mad på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser. Du kan også nyde din mad i madpakkehuset, der er opvarmet i vintersæsonen. Madpakkehuset findes i Børnezoo.

AMNING OG BABYMAD 

Du er altid velkommen til at amme dit barn i ZOO. Har du brug for et aflukke at amme i, findes der en ammekrog i Restaurant Provianten. Her finder du også en mikroovn, som er beregnet til at varme babymad og sutteflasker i. 

ZOO har i øvrigt toiletter med puslebord ved Primaternes Verden, Tropezoo, Børnezoo, Elefanthuset, i Den Arktiske Ring og Restaurant Provianten. 

Bordreservation alle dage kan ske på selve dagen ved personlig (ikke telefonisk) henvendelse i Caféen. 

Det er desværre ikke tilladt at spise medbragt mad eller medbringe barne- og klapvogne i Caféen, men der er plads til at sætte dem ude foran. Der findes et ammehjørne med mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker i Zoos familievenlige restaurant Provianten.

Gæster er velkomne til at logge på Havens internetforbindelse.
Bruger: Zoogaest • Kode: HTEG9


Se menukort

Fødevarestyrelsens smiley-rapport

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. Fødevarestyrelsen kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

Zoo har nu Elite smiley’s i hele Haven. Se uddybning i Fødevarestyrelsens smiley-rapport for Zoo her:


Se smileyrapporter