o

Priser og årskort i ZOO

BILLETTER 

Er du barn, voksen eller pensionist kan du købe en endagsbillet til Zoologisk Have. Du kan med fordel købe et årskort, som giver dig fri entré hele året rundt samt rabat på mad og drikke, arrangementer og meget andet.

Vidste du, at du kan springe køen over ved at købe din billet på forhånd hjemmefra via din mobil eller computer. Du kan også købe billet på mobilen, når du står foran Hovedindgangen i ZOO og derefter scanne billetten og gå direkte ind i ZOO. 

Du har også mulighed for at købe billet i en af ZOOs tre billetautomater, der er placeret ude foran ZOOs Hovedindgang eller hos personalet i salget i Hovedindgangen.  

LÆS MERE HER

SKOLEKORT- OG BILLETTER

Firmaer og skoler kan købe billetter til reduceret pris. Institutioner kan få udstedt et fælles årskort, der gælder til beboerne og de medarbejdere, som er på arbejde den dag, I vælger at tage i ZOO. 

LÆS MERE HER

ÅRSKORTFORDELE

Som årskortholder kan du se frem til masser af fordele. Du opnår fri entré året rundt og vil få tilsendt magasinet Zoonyt fire gange om året. Derudover kan du opnå op til 50% rabat på entrébilletter til en række dyre- og forlystelsesparker samt meget mere.   

På årskortdage kan du tage en ven med gratis. Datoer for årskortdage i 2018 er 14. april, 9. juni og 22. september. Alle tre dage holder ZOO åben til kl. 20. 

LÆS MERE HER


RABATTER OG SÆRAFTALER 

ZOO tilbyder rabatter og særaftaler til årskortholdere, grupper, guider og journalister.  

Hvis du eksempelvis køber et årskort efter dit besøg i ZOO, modregner vi prisen for din billet. Du kan altså spare op til 180 kr. på dit årskort! Denne modregning gælder i 1 dag fra og med dagen for dit besøg. 

LÆS MERE HER

FÅ OPDAGELSER DIREKTE I INDBAKKEN!

ZOO BYDER PÅ SPÆNDENDE INDHOLD - HVER UGE! 

Tilmeld dig ZOOs nyhedsbrev og få nyheder om dyrene, arrangementer og medlemsfordele direkte i indbakken. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

tilmeld nyhedsbrev

Priser på billetter

BILLETTER

BARN (3-11 ÅR): DKK 100

VOKSEN*: DKK 180 (*30. juni-12. august: DKK 195)

(Børn under 3 år har gratis entré)

ZOO PLUS JUL BARN (3-11 ÅR): DKK 139

ZOO PLUS JUL VOKSEN: DKK 219  

GYLDIGHED: Når du køber billetten online, er den gyldig i et helt år. Billetter købt online gælder til ét besøg inden for 12 måneder fra købsdatoen.
 

SKOLER OG INSTITUTIONER 

OBS. Ved køb af alle typer af billetter, skal dokumentation medbringes i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og undervisere mv. kommer fra den pågældende skole/institution. 

Oplys venligst også EAN.

For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID.

Læs mere om særpriser for skoler og institutioner på billetter og årskort her

ÅRSKORT

BARN (3-11 ÅR): 275 KR.

VOKSEN: 440 KR.

PENSIONIST: 360 KR.

(Børn under 3 år har gratis entré)

SE ALLE FORDELE VED ÅRSKORTET HER 

 

KØB ÅRSKORT OG FÅ MODREGNET DIN ENTRÉBILLET!

Køber du et årskort efter dit besøg i ZOO, modregner vi prisen for din billet. Denne modregning gælder i en dag fra og med dagen for dit besøg. 

Du skal blot huske at gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer, før du betaler i webshoppen. Du kan også møde personligt op i ZOOs årskortsalg med din billet. Vi modregner én billet per årskort.  


PRISER EFTER MODREGNING AF BILLET

VOKSEN: DKK 260

BARN (3-11 år): DKK 175

PENSIONIST: DKK 180 

*Bemærk, at prisen for en almindelig voksenbillet kun kan modregnes, hvis du køber et voksenårskort eller et pensionistårskort. En almindelig børnebillet modregnes ved køb af et børneårskort. En voksenbillet modregnes således ikke ved køb af et børneårskort. Billetter købt med rabat kan ikke fratrækkes ved køb af et årskort. 


køb billet

RABATTER OG SÆRAFTALER

ZOO tilbyder en række særaftaler og rabatter til blandt andet grupper, firmaer, pressefolk og folk med handicap, som er i besiddelse af et ledsagerkortLæs om de forskellige muligheder nedenfor.

Rabatter og særaftaler

ÅRSKORTDAG - TAG EN VEN MED I ZOO GRATIS!

Som årskortholder kan du tage en ven med gratis tre gange om året! Datoerne for 2018 er 14. april, 9. juni, 22. september og 10. november.

GRUPPEPRIS PÅ BILLETTER

Ved grupper på mindst 15 personer gives der 10% grupperabat per billet; børne- eller voksenbilletter. Denne pris kan kun opnås ved samlet køb i ZOOs Hovedindgang.

HANDICAPHJÆLPERE

Handicappede, som er i besiddelse af ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, ledsagerkort fra Dansk Blindesamfund eller Børneledsagerkort fra IBS (Invalideorganisationernes Brugerservice), skal ved køb af entrébillet eller årskort til den handicappede ikke betale entré til ZOO for den ledsagende hjælper.

DAZA (DANISH ASSOCIATION OF ZOOS AND AQUARIA)

ZOO giver 10-15% rabat på entréen til besøgende med gyldigt årskort til Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Odense Zoo, Aalborg Zoo eller Øresundsakvariet.

BONBON-LAND

ZOO giver 10% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt Pink Plus-sæsonkort fra BonBon-Land (gælder i 2018).

ODENSE ZOOS ZOOVEN-ÅRSKORT 

Årskortholdere, der kan fremvise et gyldigt Zooven-årskort fra Odense Zoo, får 50% rabat på entréen (gælder i 2018).

DJURS SOMMERLAND

ZOO giver 25% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Djurs Sommerland (gælder i 2018).

SOMMERLAND SJÆLLAND

ZOO giver 10% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Sommerland Sjælland (gælder i 2018).

FÅRUP SOMMERLAND

ZOO giver 50% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Fårup Sommerland (gælder i 2018).

RANDERS REGNSKOV

ZOO giver 50% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Randers Regnskov (gælder i 2018).

GUIDER

Guider har gratis adgang til ZOO i selskab med en betalende gruppe ved forevisning af gyldigt guidekort fra IGC eller turistførerforeningen.

BEMÆRK: OVENSTÅENDE RABATTER KAN IKKE KOMBINERES

JOURNALISTER

Journalister med pressekort får gratis adgang til ZOO mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed.

Adgang gives til kortholderen og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet.

Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til ZOO.

Kontakt presseansvarlig Jacob Munkholm Hoeck for nærmere aftale:
jmh@zoo.dk / 30 16 73 73


Køb billet

ÅRSKORT

Med et årskort har du fri adgang til ZOO 365 dage om året. Når du køber årskort, støtter du samtidig ZOOs arbejde med at redde truede dyr i naturen. Du får også 10% rabat i ZOOs restauranter og kiosker, rabat på indgangen til en række danske forlyster og meget mere. Læs mere nedenfor. 

Årskortfordele

FÅ EKSKLUSIVE FORDELE 

Som årskortholder kan du besøge ZOO hver eneste dag året rundt. Du støtter tilmed ZOOs arbejde med dyrene i Haven og hjælper med at bevare truede dyrearter i naturen.

RABATTER

 • 10% rabat på de fleste varer i Zoobutikken samt i restauranter, kiosker og spisesteder i ZOO. Der gives ikke rabat på menuer, nedsatte varer og på bookede selskaber. 

 • 10% rabat på udvalgte dyreoplevelser og Børnefødselsdag i ZOO
 • Tilbud på rundvisninger, rejser og foredrag.
 • 50% rabat på entrébilletten til Odense ZOO i 2018.
 • 50% rabat på entrébilletten til Randers Regnskov i 2018.

 • 10-15% rabat på billetten til en række dyre- og forlystelsesparker:

  Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg Zoo og Øresundsakvariet.

 • 25% rabat på endagsbilletten til Djurs Sommerland i 2018 (Der skal fremvises gyldigt billede-ID med årskortet for at opnå rabatten).

 • 10% rabat på entrébilletten til BonBon-Land i 2018. 

 • 10% rabat på entrébilletten til Sommerland Sjælland i 2018. 

 • 50% rabat på entrébilletten til Fårup Sommerland i 2018. 

   TAG EN GÆST MED GRATIS

   • Tre stemningsfulde arrangementer, hvor du kan medbringe en gæst gratis. Datoerne for 2018 er 14. april, 9. juni og 22. september. Nyhed! I anledning af at ZOO holder jul for første gang nogensinde, har vi lagt en ekstra årskortdag i kalenderen lørdag den 10. november.

   NYHEDER OG TILBUD DIREKTE I POSTKASSEN

   • Magasinet Zoonyt tilsendt fire gange om året, som giver dig et spændende indblik i ZOOs arrangementer, naturbevarelsesprojekter, historier og nyheder om dyrene i Haven, konkurrencer for børn og gode tilbud.    
   • Digitalt Zoonyt med masser af ekstramateriale. 

   NYHEDER OG TILBUD DIREKTE I INDBAKKEN

   Du har mulighed for at tilmelde dig ZOOs ugentlige nyhedsbrev, hvor du er først med nyheder og gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

   Tilmeld dig her

    

   PRISER

   VOKSEN: DKK 440 (fornyelse af årskort DKK 385*)    

   BARN: (3-11 år) DKK 275 (fornyelse af årskort DKK 220*)

   PENSIONIST: DKK 360 (fornyelse af årskort DKK 305*)

   *Bemærk at fornyelsesprisen forudsætter betaling inden udløb af årskortet.


   KØB ÅRSKORT

   GIV ET ÅRSKORT SOM GAVE

   Vil du gerne give et årskort som gave, anbefaler vi, at du køber et gavekort, som efterfølgende kan veklses til et årskort. Årskortet er gyldigt ét år fra den dag, gavekortet indløses til et årskort. 

   Køber du i stedet et færdigt udstedt årskort, gælder årskortet ét år fra købsdato, uanset hvornår modtager tager det i brug første gang. 

   Du kan købe et gavekort i ZOOs hovedindgang eller i webshoppen her på zoo.dk. 

   Køb gavekort

   Årskortbetingelser

   ÅRSKORTET ER PERSONLIGT

   Årskortet er påtrykt dit navn samt medlems- og kortnummer og kan ikke benyttes af andre end kortholder. I billetsalget får du taget et billede, der printes på kortet. Ved indgang til ZOO vises dit billede på en skærm, der er synlig for ZOOs kontrollører, som derved kan identificere dig som rette indehaver af årskortet.

   Årskortholderen kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation. Ønsker du ikke billede på dit kort, vil du blive bedt om at fremvise anden billedlegitimation, hver gang du besøger ZOO. 


   ÅRSKORTET ER GYLDIGT 1 ÅR FRA KØBSDATOEN

   Årskortet giver gratis adgang til ZOO alle årets dage og gælder ét år fra købsdatoen. Ved løbende fornyelse er kortet gyldigt ét år fra det tidligere årskorts udløb. Du kan altid  tjekke udløbsdatoen på dit årskort på zoo.dk.


   DER ER KUN GRATIS ADGANG TIL ZOO MOD FOREVISNING AF GYLDIGT ÅRSKORT

   Glemmer du dit årskort, kan du, forudsat at vi kan finde dig i systemet, komme i ZOO ved at betale et administrationsgebyr på DKK 40.


   MEDLEMSKABET ER BINDENDE

   Købte årskort refunderes ikke. Hvis der er udstedt to årskort i samme navn, refunderes det ene naturligvis, såfremt det ikke har været benyttet. Såfremt du er tilmeldt betalingsservice og ønsker at afmelde betalingen, gør vi opmærksom på, at dette skal ske direkte til banken SENEST den 7. i forfaldsmåneden. Overskrides denne dato, kan periodens betaling ikke afvises/refunderes.


   DER ANFØRES IKKE LÆNGERE UDLØBSDATO PÅ KORTENE

   Der udsendes som vanligt fornyelsesopkrævning i god tid inden udløb, og kortene opdateres løbende, når betaling er registreret. Den besparelse, Zoo opnår ved dette, anvendes på dyrene og aktiviteter for Havens gæster. Kontroller din kortstatus ved at logge ind på forsiden af zoo.dk.


   MISTEDE, BESKADIGEDE OG TABTE ÅRSKORT ERSTATTES IKKE

   Du kan købe et erstatningskort for DKK 50, når du har fået spærret det tidligere kort.
   Årskort spærres ved telefonisk henvendelse til Zoo på telefon 72 200 200 eller på mail til zoo@zoo.dk

   INDDRAGELSE AF ÅRSKORTET

   Dit årskort er strengt personligt og må kun anvendes af dig selv. Som kortholder bærer du alene ansvaret for, at kortet benyttes retsmæssigt. Anvendes kortet af en anden, vil dette blive betragtet som misbrug af årskortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af årskortet og ophør af dit medlemskab. Zoologisk Have forbeholder sig desuden ret til uden varsel at inddrage et årskort, hvis årskortholderen udviser uacceptabel opførsel i Haven.

   PENSIONISTRABAT PÅ ÅRSKORT

   Folkepensionister, førtidspensionister og efterlønsmodtagere kan købe årskort med rabat. I de sidste to tilfælde, skal du på forlangende kunne dokumentere, at du er førtidspensionist eller modtager af efterløn.

   ACCEPT AF ZOOS MEDLEMSBETINGELSER

   Når du bruger dit årskort, accepterer du samtidig ovenstående betingelser. Zoo forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne. Ændrede medlemsbetingelser bekendtgøres på zoo.dk og gennem Zoonyt.

   ADRESSEÆNDRING

   Foretag adresseændring til dit årskort ved at logge ind med dit årskortnummer (medlemsnummer uden evt. foranstillede nuller) og postnummer på forsiden af zoo.dk.

   TILMELDING AF PBS

   Tilmelder du din betaling til PBS, skal du bruge følgende numre:
   Dit medlemsnummer (står på dit årskort)
   Zoos PBS-nummer 00839760 og
   Zoos debitor gruppenummer 00202 

   Såfremt du er tilmeldt betalingsservice og ønsker at afmelde betalingen, gør vi opmærksom på, at dette skal ske direkte til banken SENEST den 7. i forfaldsmåneden. Overskrides denne dato, kan periodens betaling ikke afvises/refunderes.

   SPØRGSMÅL

   Spørgsmål vedrørende årskort rettes skriftligt eller telefonisk til:
   Zoologisk Have
   Telefon 72 200 200  
   Mail billet@zoo.dk 


   KØB ÅRSKORT

   SKOLER, INSTITUTIONER OG FIRMAER

   Firmaer og skoler kan købe billetter til reduceret pris.

   Institutioner kan få udstedt et fælles årskort, der gælder til beboerne og de medarbejdere, som er på arbejde den dag, I vælger at tage i ZOO. 

   Skolekort og -billetter

   OBS. GENERELT FOR SKOLEBILLETTER 

   Ved køb af alle typer af billetter skal dokumentation medbringes i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole. 

   Oplys venligst også EAN. 

   For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. 

   OBS. GENERELT FOR KORT 

   Medbring kort og udfyldt blanket (fås på eget kontor, der kan hente blanketter i ZOO)

   SKOLEBILLETTER

   Skolebilletter kan kun købes på hverdage og ikke i skolernes sommerferie (i 2018 i perioden fra 30/06 - 12/08)

   Vær venligst opmærksom på, at dette ikke gælder SFO'er, medmindre man har en undervisningsaftale og besøget er i skoleregi. 

   VUC-klasser under folkeskolen eller gymnasiale uddannelser kan ved undervisningsaftale med Skoletjenesten også komme ind til skolebillet.

   SKOLEKORT

   Folke- og ungdomsskoler, der varetager undervisning af børn og unge, der indgår under Folkeskoleloven, kan vælge at købe et skolekort til ZOO. 

   PRIS: DKK 25 pr. elev indskrevet i skolen (0.-9. klasse) - dog minimum DKK 1.875.

   Skolens SFO er omfattet af skolekortet, der er gældende for samtlige af skolens elever, skolens lærere og pædagoger på alle skoledage i ZOOs almindelige åbningstid. 

   Det er desuden muligt for SFO'ens børn at besøge ZOO på hverdage i efterårsferien og i vinterferien. 

   KØB AF SKOLEKORT: Send mail til billet@zoo.dk for at købe skolekort. 

   Oplys venligst EAN. 

   For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. 

   BEMÆRK: 

   • Kortet gælder ikke på lør-/søn- og helligdage
   • Skolekort gælder fra udstedelsesdagen  og et år frem
   • Skolekort gælder ikke i skolernes sommerferie (i 2018 kan kortet ikke anvendes i perioden fra 30/06 - 12/08) 
   • Maksimum én underviser eller pædagog pr. otte elever - undervisere derudover skal betale fuld pris** 

   INSTITUTIONSKORT OG BILLETTER

   OBS! Ved køb af billetter med EAN-nummer er det nødvendigt at medbringe legitimation i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens eller institutionens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole/institution. Oplys venligst også EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune, skal der desuden være påtegnet et bruger-ID.

   Institutioner kan købe institutionskort til ZOO. Kortet gælder i et år fra udstedelsesdagen og giver adgang for det antal voksne og børn, kortet er udstedt til eller færre personer. 

   Prisen på institutionskortet afhænger af det antal voksne og børn, der skal benytte kortet. 

   PRIS PER PERSON: 

   Voksen DKK 440
   Pensionist DKK 360
   Barn (3-11 år) DKK 275

   BETINGELSER FOR INSTITUTIONSKORT

   Institutionskortet benyttes én gang per dag og kun på hverdage. Kortet må  kun anvendes i arbejdsmæssig sammenhæng og inddrages ved misbrug. 

   Kortet er kun gyldigt til den institution, hvortil kortet er udstedt. Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner. Heller ej til institutioner med samme områdeledelse. Det er derfor udelukkende den institution, hvis adresse, der er tilknyttet medlemskabet, som kan anvende kortet. 

   ZOO udsteder ikke institutionskort til institutioner uden fast defineret brugergruppe, som for eksempel væresteder, settlementer, beboergrupper, familieteams, legestuer og lignende. 

   Særligt for Københavns Kommune: Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner i samme klyngeledelse. 

   KØB AF INSTITUTIONSKORT: Send en mail til billet@zoo.dk og oplys venligst institutionsinfo, antal personer kortet skal gælde til og EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der også fremgå et bruger-ID. 

   Institutionskort kan også købes på årskortkontoret i ZOO på alle hverdage indtil en halv time før ZOO lukker. I sommerferieperioden, hvor ZOO har åbent til kl. 20, kan institutionskort købes på hverdage i tidsrummet kl. 10-16.00. 

   Ved køb af institutionskort medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra institutionens kontor, som oplyser, at pædagoger eller personale kommer fra den pågældende institution. Oplys venligst EAN-nummer, hvis der skal sendes faktura. 

   Kontakt os på mail billet@zoo.dk eller ved fremmøde i åbningstiden:

   Zoologisk Have 

   Roskildevej 38 

   2000 Frederiksberg 

   BILLETTER TIL INSTITUTIONER 

   Der findes ikke særpriser på billetter til institutioner, men er I en gruppe på min. 15 personer (børn og voksne), kan I få grupperabat på 10% ved samlet køb af billetter i det fysiske salg i indgangen.   

   INSTITUTIONER Elev Underviser
   Daginstitution DKK 100* DKK 180*
   Institutionskort DKK 275 (3-11 år) DKK 440
   FOLKESKOLER (0.-10. KLASSE) Elev Underviser
   Skolekort DKK 25
   Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
   UNGDOMSUDDANNELSER OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Elev Underviser
   Gymnasiale uddannelser (STX, HF, HTX, HHX) Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
   Voksne elever*** Billet DKK 180* DKK 180*
   Voksne elever*** Aftale med Skoletjeneste, Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
   Pædagog- og lærerseminarstuderende med Skoletjeneste-aftale DKK 0 DKK 0

   * Min. 15 personer (børn og voksne) kan få grupperabat på 10% ved samlet køb af billetter i det fysiske salg i indgangen. 

   ** Der kan dispenseres ved flere lærere til denne pris og ved specialklasser, hvor der medbringes skriftlig dokumentation herom fra skolekontoret. 

   *** Erhvervsuddannelser, tekniske og grafiske skoler, dyrepasserelever, landbrugsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogcentre, korte STU, CSU, mellem og lange videregående uddannelser (inkl. biologi og dyrlægestuderende) med flere.