Voksenbilletter

Entré: 195 DKK (Børn under 3 år har gratis entré)

Gyldighed: Når du har købt billetten online, er den gyldig i et helt år. Billetter købt online gælder til ét besøg inden for 12 måneder fra købsdatoen.

Køb billet

Børnebilletter

Entré: 105 DKK (3-11 år)

Gyldighed: Gyldighed: Når du har købt billetten online, er den gyldig i et helt år. Billetter købt online gælder til ét besøg inden for 12 måneder fra købsdatoen.

Køb billet

Modregn din entrébillet

Køber du et Zookort efter dit besøg i ZOO, modregner vi entréprisen for din billet, såfremt du har købt en billet til fuld pris. Vi modregner én billet per Zookort. Denne modregning gælder i en dag fra og med dagen for dit besøg. Du skal blot huske, at gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer i webshoppen. Du kan også møde personligt op i ZOOs Zookortsalg i Hovedindgangen med din billet.

Zookort voksen efter billetmodregning: 280 DKK

Zookort barn efter modregning: 170 DKK

Zookort pensionist efter modregning: 180 DKK  

Obs. Prisen for en almindelig voksenbillet kan kun modregnes, såfremt du køber et voksen-Zookort eller et pensionist-Zookort. En almindelig børnebillet modregnes ved køb af et børne-Zookort. En voksenbillet modregnes således ikke ved køb af et børne-Zookort. Billetter købt med rabat kan ikke modregnes ved køb af Zookort.

Køb Zookort

Årskort

Som medlem af Zoologisk Have København får du dit eget Zookort enten i ZOOs app eller fysisk. Zookortet giver adgang til ZOO året rundt og du støtter samtidig ZOOs vigtige arbejde med at redde truede dyr, udsatte naturområder og støtter avlssamarbejdet. Se alle Zookort-fordele nedenfor.


Zookort på mobilen

Download ZOOs app på din mobil i App Store eller Google Play. I appen har du dit eget – og familiens – Zookort, dagens program, kort over Haven og meget mere lige ved hånden.


Årskortpriser

Zookort voksen købt på zoo.dk/app: 475 DKK (spar 20 DKK)

Zookort voksen købt i Hovedindgangen: 495 DKK

Zookort voksen-fornyelse*: 440 DKK

 

Zookort barn (3-11 år) købt på zoo.dk/app: 275 DKK (spar 20 DKK)

Zookort barn (3-11 år) købt i Hovedindgangen: 295 DKK

Zookort barn-fornyelse (3-11 år)*: 240 DKK

 

Zookort pensionist købt på zoo.dk/app: 375 DKK (spar 20 DKK)

Zookort pensionist købt i Hovedindgangen: 395 DKK

Zookort pensionist-fornyelse*: 340 DKK

*forudsætter fornyelse inden kortets udløb

Køb Zookort

Zookortfordele 2019

Med et Zookort kan du besøge Zoologisk Have året rundt! Du støtter tilmed ZOOs vigtige arbejde med at redde truede dyr, udsatte naturområder og avlssamarbejde. Derudover får du en lang række fordele.


GRATIS ENTRÉ ÅRET RUNDT 

ZOO holder åbent hver dag året ud. Med dit Zookort får du fri adgang til ZOO 365 dage fra købsdatoen. Derudover kan du på udvalgte dage tage en gæst med gratis i ZOO.


TAG EN GÆST MED GRATIS 

Med dit Zookort kan du tage en gæst med gratis til fire stemningsfulde ZOO-arrangementer i 2019. Datoerne i 2019 er lørdag 16. marts (kl. 9-20), onsdag 21. august (kl. 9-20), lørdag 21. september (kl. 9-20) og lørdag 16. november (kl. 9-20).


RABAT PÅ DANSKE ATTRAKTIONER

Med dit Zookort får du rabat på en lang række danske attraktioner. 

 • 50% rabat på entrébilletten til Odense Zoo.
 • 25% rabat på entrébilletten til Djurs sommerland, Fårup Sommerland og Randers Regnskov. 
 • 15% rabat på entrébilletten til Aqua - Akvarium & Dyrepark, BonBon-Land, Den Blå Planet, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Fjord og Bælt, Givskud Zoo, Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, Knuthenborg Safaripark, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark, Sommerland Sjælland, Øresundsakvariet og Aalborg Zoo. 

RABATTER I ZOO

 • 30% rabat på filterkaffe i restauranter og kiosker*
 • 25% rabat på leje af trækvogn*
 • 10% rabat på de fleste varer i Zooshoppen og Pandashoppen*
 • Fri adgang til Zootårnet

*Kan ikke anvendes i forbindelse med andre rabatter eller særpriser.


MAGASINET ZOONYT

Du får tilsendt ZOOs magasin ZOONYT på mail, hvor du kan læse nyheder om dyrene, deltage i konkurrencer og meget mere. Husk, at registrere din e-mail i ZOOs app eller via dit Zookort-login på zoo.dk. ZOONYT kan ligeledes læse på hjemmesiden.


ZOOKORT APP

Download ZOOs app på mobilen, hvor du kan have alle dine Zookort samlet ét sted. Du kan tjekke dagens program, se en oversigt over ZOO, åbningstider med mere. 

Download ZOO-app i App Store

Download ZOO-app i Google Play


NYHEDER OG TILBUD DIREKTE I INDBAKKEN

Vil du gerne modtage tilbud og nyheder om ZOO direkte på mail? Så tilmeld dig nedenfor. Vi sender som udgangspunkt nyhedsbrevet én gang om ugen og du kan til enhver tid afmelde dig. 

Tilmeld ZOOs nyhedsbrev


Køb zookort

Sådan fungerer dit Zookort-medlemskab

Som medlem af ZOO får du dit eget Zookort enten fysisk eller i ZOOs app, der giver adgang til ZOO hver dag året rundt. Derudover får du en lang række fordele kun for medlemmer og er med til at støtte ZOOs vigtige arbejde med avlssamarbejde og naturbevarelse. På zoo.dk kan du når som helst se en samlet oversigt over de fordele, der følger med dit medlemskab.


ZOOKORTET I ZOOS APP

Du kan købe Zookort til dig og din familie og bruge dem med det samme.
Du kan have flere Zookort i samme app.
Har du allerede et Zookort, kan du overføre det til app’en.
ZOOs app kan hentes i App Store og i Google Play.


ADGANG TIL ZOO

Ved indgang i ZOO vises dit billede på en skærm, der er synlig for ZOOs kontrollører, der derved kan identificere dig som rette indehaver af Zookortet. Zookortholdere kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation.

Det er vigtigt, at du altid har dit Zookort med dig fysisk eller i app’en, når du besøger ZOO. Har du glemt dit Zookort, kan du, forudsat at medarbejderne i indgangen kan finde dig i ZOOs system, alligevel komme i ZOO mod at betale 40 kr. Mister du dit fysiske Zookort, kan du spærre kortet og efterfølgende købe et erstatningskort for 50 kr. Zookortet spærres ved telefonisk henvendelse til ZOO på 72 200 200.


MEDLEMSKAB

Såfremt ikke andet er angivet i forbindelse med oprettelsen af dit medlemskab, er medlemskabet af ZOO fortløbende og fornyes automatisk hvert år. Medlemskabet fortsætter, indtil du opsiger det.

I forbindelse med oprettelsen af medlemskabet accepterer du således, at ZOO automatisk kan trække penge på dit betalingskort, hver gang medlemskabet fornyes. Du har også mulighed for at tilmelde betalingen af dit medlemskab til betalingsservice. Såfremt du ikke har registreret et betalingskort eller tilmeldt betalingen til betalingsservice, sender vi dig et girokort, som du bedes indbetale rettidigt. Bemærk, at fra januar 2020 pålægges et girokortgebyr på kr. 50.

Medlemskabet er bindende og kan ikke refunderes i gyldighedsperioden. Du kan når som helst inden for gyldighedsperioden opsige dit medlemskab til udløb af det år, du har betalt for. Opsigelse kan ske ved personlig henvendelse til ZOO og via zoo@zoo.dk og 72 200 200.

Du har ret til at fortryde dit køb af medlemskab i ZOO i 14 dage. Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit medlemskab i brug. I praksis betyder det, at du har købt et medlemskab, men at du endnu ikke har foretaget et besøg i ZOO eller på anden vis benyttet dig af de fordele, der er knyttet til dit medlemskab. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du - inden du tager medlemskabet i brug og inden udløbet af 14-dages fristen - i en utvetydig skriftlig erklæring meddele dette til ZOO, som så vil refundere alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Dit Zookort er strengt personligt og må kun anvendes af dig selv. Som kortholder bærer du alene ansvaret for, at kortet benyttes retmæssigt. Anvendes kortet af en anden end dig selv, vil dette blive betragtet som misbrug af Zookortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af Zookortet og ophør af medlemskabet. Zoologisk Have forbeholder sig desuden ret til uden varsel at inddrage Zookortet og opsige dit medlemskab, såfremt du udviser uacceptabel opførsel i Haven.

Du skal være 18 år eller derover for at indgå aftale om køb af Zookort Zookort kan købes til andre end dig selv, herunder til børn. Betalingsforpligtelsen vil være knyttet til dig som administrator.

ZOO kan til enhver tid ændre på de medlemsfordele, der er tilknyttet medlemskabet. ZOO kan samtidig til enhver tid ændre medlemspriserne. Prisstigninger højere end 10% vil altid blive varslet via e-mail og vil først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode af dit medlemskab. Aftalen skal således opsiges i henhold til de almindelige opsigelsesregler med udgangen af din nuværende betalingsperiode, såfremt medlemskabet ikke ønskes opretholdt.

Ved oprettelsen af et medlemskab hos ZOO giver du samtidig samtykke til, at ZOO må kontakte dig via e-mail og andre elektroniske kanaler med vejledning i, hvordan du får mest ud af dit medlemskab samt informationer om opdateringer, ændringer, indhold og lignende vedr. medlemskabet. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så vi løbende kan opdatere dig om, hvad der sker i ZOO. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

Spørgsmål vedr. medlemskabet rettes skriftligt eller telefonisk til:
Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg. Tlf. 72 200 200 eller e-mail billet@zoo.dk.


Køb Zookort

Zookort FAQ

HVAD ER DET NYE ZOOKORT?

Fra 1. januar 2019 hedder årskortet blot Zookort. Som medlem af ZOO får du dit eget Zookort enten i ZOOs app eller fysisk, der giver adgang til ZOO hver dag året rundt. Du er med et medlem med til at støtte ZOOs vigtige arbejde med at redde truede dyr, udsatte naturområder og avlssamarbejde. Du får også en lang række fordele kun for medlemmer.


HVOR KAN JEG KØBE ZOOKORTET? 

Du kan købe Zookortet i ZOOs app, på zoo.dk eller i Zoologisk Haves indgang. I ZOOs app kan du købe Zookort til dig og din familie og bruge dem med det samme. I ZOOs indgang kan du selv udstede kortet på en af vores selvbetjeningsterminaler.


HVAD KOSTER ET 12 MÅNEDERS ZOOKORT? 

Prisen på et Zookort afhænger af, om du er barn, voksen eller pensionist. Prisen afhænger også af, om du opretter medlemskabet på zoo.dk, i appen, via en selvbetjeningsterminal i Indgangen eller om ZOOs indgangspersonale skal oprette kortet for dig. Dit medlemskab bliver fremover fornyet automatisk. Dermed får du også automatisk fornyelsesrabatten trukket fra årskortprisen. Du kan altid se priserne på Zookort her på siden.


HVILKE BETALINGSMIDLER MODTAGER I TIL ZOOKORT?

Du kan betale Zookortet med et betalingskort eller Betalingsservice. I forbindelse med oprettelsen af medlemskabet accepterer du , at ZOO automatisk kan trække penge på dit betalingskort hver gang medlemskabet fornyes. Du har også mulighed for at tilmelde betalingen af dit medlemskab til Betalingsservice. Såfremt du ikke har registreret et betalingskort eller tilmeldt betalingen til Betalingsservice, sender vi dig et girokort, som du bedes indbetale rettidigt. Bemærk, at fra januar 2020 pålægges et girokortgebyr på kr. 50.


HVORNÅR ER ZOOKORTET GYLDIGT FRA?

Zookortet er gyldigt fra den dato, hvor oprettelsen foretages.


HVOR LÆNGE ER ZOOKORTET GYLDIGT? 

Gyldighedsperioden er 365 dage og opsiges medlemskabet inden for gyldighedsperioden er det først gældende fra næstkommende periode. Zookortet fornyes automatisk hvert år og fortsætter, indtil du aktivt opsiger det.


HVAD HVIS JEG KUN VIL HAVE ZOOKORTET ÉT ÅR AD GANGEN?

Du kan når som helst inden for gyldighedsperioden opsige dit medlemskab til udløb af det år, du har betalt for.


HVORDAN OPSIGER JEG MIT ZOOKORT/MEDLEMSKAB?

Opsigelse kan ske ved personlig henvendelse i ZOOs indgang eller på e-mail til: billet@zoo.dk


KAN JEG FORTRYDE MIT KØB AF ZOOKORTET?

Du har ret til at fortryde dit køb af medlemskab i ZOO i 14 dage efter købet. Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit medlemskab i brug. I praksis betyder det, at du har købt et medlemskab, men at du endnu ikke har foretaget et besøg i ZOO eller på anden vis benyttet dig af de fordele, der er knyttet til dit medlemskab. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du - inden du tager medlemskabet i brug og inden udløbet af 14-dages-fristen - i en utvetydig skriftlig erklæring meddele dette til ZOO (på e-mail: billet@zoo.dk eller til: Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg), som så vil refundere alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.


KAN JEG BETALE FOR ZOOKORTET MED EN MÅNEDLIG BETALING?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt, at betale for medlemskabet med en betaling pr. måned.

HVORDAN FÅR JEG ZOOKORT PÅ MOBILEN? 

Du får Zookort på mobilen ved at downloade ZOOs app. Den kan hentes i App Store og Google Play. Har du allerede et Zookort, kan du overføre det til appen.


FÅR JEG ET FYSISK KORT, NÅR JEG OPRETTER ET ZOOKORT?

Hvis du opretter dit Zookort på zoo.dk (og registrerer det i ZOO-appen) eller hvis du opretter dig i ZOO-appen får du ikke et fysisk kort. Hvis du opretter dit Zookort via vores selvbetjeningsterminaler i Indgangen, får du et fysisk kort.


JEG HAR ALLEREDE ET ÅRSKORT - KAN JEG ÆNDRE DET TIL DET NYE ZOOKORT?

Har du allerede et Zookort, kan du overføre det til appen. Du får automatisk fornyelse ved at tilknytte betalingskort eller tilknytte dit medlemskab til Betalingsservice.


ER MIT ZOOKORT PERSONLIGT?

Ja, Zookortet er personligt.


HVORNÅR KAN MAN KØBE PENSIONISTKORT?

Man kan købe pensionist Zookort, hvis man er 65+, folkepensionist, førtidspensionist eller efterlønner.


KAN JEG STADIG BRUGE MIT FYSISKE KORT? 

Ja, hvis du har et fysisk kort kan du fortsat anvende kortet. Du kan også anvende dit fysiske kort, selvom du har registreret dit kort i ZOO-appen og bruger årskort på mobilen.


JEG HAR ET GAVEKORT TIL ET ZOOKORT/ÅRSKORT - HVORDAN OPRETTER JEG MIG?

På zoo.dk kan du konvertere et gavekort til et Zookort (gælder fysisk udstedte ZOO-gavekort).


HVORNÅR SKAL JEG OPSIGE MIT ABONNEMENT, HVIS JEG VIL UNDGÅ, AT I TRÆKKER BELØB PÅ MIT BETALINGSKORT?

Du kan når som helst inden for gyldighedsperioden, det vil sige t.o.m. sidste dag i gyldighedsperioden, opsige dit medlemskab til udløb af det år, du har betalt for.


ER FORNYELSESPRISEN DEN SAMME FOR EVIGT?

Fornyelsesprisen fastsættes hvert år. Du kan altid se de opdaterede priser på zoo.dk


FÅR JEG MEDLEMSFORDELE OG RABATTER MED ET ZOOKORT?

Ja, med Zookortet opnår du en lang række fordele kun for medlemmer. Du kan altid se en fuld oversigt over alle de fordele, der følger med dit medlemskab her


SKAL JEG FORNY MIT ZOOKORT? 

Såfremt andet ikke er angivet i forbindelse med oprettelsen af dit medlemskab, er medlemskabet af ZOO fortløbende og fornyes automatisk hvert år og fortsætter, indtil du opsiger det.


HVORDAN ÆNDRER JEG MIN ADRESSE/E-MAIL?

Medlemsoplysninger kan til enhver tid opdateres på din profilside på zoo.dk.


KAN JEG FORLADE HAVEN OG KOMME TILBAGE SAMME DAG?

Ja, med et Zookort kan Zoologisk Have besøges hver dag året rundt og det er også muligt at forlade Haven og komme igen samme dag.

RABATTER OG SÆRAFTALER

ZOO tilbyder en række særaftaler og rabatter til blandt andet grupper, firmaer, pressefolk og folk med handicap, som er i besiddelse af et ledsagerkortLæs om de forskellige muligheder nedenfor.

Rabatter og særaftaler

ÅRSKORTDAG - TAG EN VEN MED I ZOO GRATIS!

Som Zookortholder kan du tage en ven med gratis tre gange om året! Datoerne for 2019 er lørdag 16. marts, lørdag 21. september og lørdag 16. november.

GRUPPEPRIS PÅ BILLETTER

Ved grupper på mindst 15 personer gives der 10% grupperabat per billet; børne- eller voksenbilletter. Denne pris kan kun opnås ved samlet køb i ZOOs Hovedindgang.

HANDICAPHJÆLPERE

Handicappede, som er i besiddelse af ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, ledsagerkort fra Dansk Blindesamfund eller Børneledsagerkort fra IBS (Invalideorganisationernes Brugerservice), skal ved køb af entrébillet eller årskort til den handicappede ikke betale entré til ZOO for den ledsagende hjælper.

DAZA (DANISH ASSOCIATION OF ZOOS AND AQUARIA)

ZOO giver 15% rabat på entréen til besøgende med gyldigt årskort til Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Odense Zoo, Aalborg Zoo eller Øresundsakvariet.

BONBON-LAND

ZOO giver 15% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt Pink Plus-sæsonkort fra BonBon-Land (gælder i 2019).

ODENSE ZOOS ZOOVEN-ÅRSKORT 

Årskortholdere, der kan fremvise et gyldigt Zooven-årskort fra Odense Zoo, får 50% rabat på entréen (gælder i 2019).

DJURS SOMMERLAND

ZOO giver 25% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Djurs Sommerland (gælder i 2019).

SOMMERLAND SJÆLLAND

ZOO giver 15% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Sommerland Sjælland (gælder i 2019).

FÅRUP SOMMERLAND

ZOO giver 25% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Fårup Sommerland (gælder i 2019).

RANDERS REGNSKOV

ZOO giver 25% rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Randers Regnskov (gælder i 2019).

GUIDER

Guider har gratis adgang til ZOO i selskab med en betalende gruppe ved forevisning af gyldigt guidekort fra IGC eller turistførerforeningen.

BEMÆRK: OVENSTÅENDE RABATTER KAN IKKE KOMBINERES

JOURNALISTER

Journalister med pressekort får gratis adgang til ZOO mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed.

Adgang gives til kortholderen og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet.

Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til ZOO.

Kontakt presseansvarlig Jacob Munkholm Hoeck for nærmere aftale:
jmh@zoo.dk / 30 16 73 73


Køb billet

SKOLER, INSTITUTIONER OG FIRMAER

Firmaer og skoler kan købe billetter til reduceret pris.

Institutioner kan få udstedt et fælles årskort, der gælder til beboerne og de medarbejdere, som er på arbejde den dag, I vælger at tage i ZOO. 

Skolekort og -billetter

OBS. GENERELT FOR SKOLEBILLETTER 

Ved køb af alle typer af billetter skal dokumentation medbringes i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole. 

Oplys venligst også EAN. 

For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. 

OBS. GENERELT FOR KORT 

Medbring kort og udfyldt blanket (fås på eget kontor, der kan hente blanketter i ZOO)

SKOLEBILLETTER

Skolebilletter kan kun købes på hverdage og ikke i skolernes sommerferie.

Vær venligst opmærksom på, at dette ikke gælder SFO'er, medmindre man har en undervisningsaftale og besøget er i skoleregi. 

VUC-klasser under folkeskolen eller gymnasiale uddannelser kan ved undervisningsaftale med Skoletjenesten også komme ind til skolebillet.

SKOLEKORT

Folke- og ungdomsskoler, der varetager undervisning af børn og unge, der indgår under Folkeskoleloven, kan vælge at købe et skolekort til ZOO. 

PRIS: DKK 25 pr. elev indskrevet i skolen (0.-9. klasse) - dog minimum DKK 1.875.

Skolens SFO er omfattet af skolekortet, der er gældende for samtlige af skolens elever, skolens lærere og pædagoger på alle skoledage i ZOOs almindelige åbningstid. 

Det er desuden muligt for SFO'ens børn at besøge ZOO på hverdage i efterårsferien og i vinterferien. 

KØB AF SKOLEKORT: Send mail til billet@zoo.dk for at købe skolekort. 

Oplys venligst EAN. 

For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. 

BEMÆRK: 

 • Kortet gælder ikke på lør-/søn- og helligdage
 • Skolekort gælder fra udstedelsesdagen  og et år frem
 • Skolekort gælder ikke i skolernes sommerferie (i 2019 kan kortet ikke anvendes i perioden fra 29/06 - 11/08) 
 • Maksimum én underviser eller pædagog pr. otte elever - undervisere derudover skal betale fuld pris** 

INSTITUTIONSKORT OG BILLETTER

OBS! Ved køb af billetter med EAN-nummer er det nødvendigt at medbringe legitimation i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens eller institutionens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole/institution. Oplys venligst også EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune, skal der desuden være påtegnet et bruger-ID.

Institutioner kan købe institutionskort til ZOO. Kortet gælder i et år fra udstedelsesdagen og giver adgang for det antal voksne og børn, kortet er udstedt til eller færre personer. 

Prisen på institutionskortet afhænger af det antal voksne og børn, der skal benytte kortet. 

PRIS PER PERSON: 

Voksen DKK 475
Pensionist DKK 375
Barn (3-11 år) DKK 275

BETINGELSER FOR INSTITUTIONSKORT

Institutionskortet benyttes én gang per dag og kun på hverdage. Kortet må  kun anvendes i arbejdsmæssig sammenhæng og inddrages ved misbrug. 

Kortet er kun gyldigt til den institution, hvortil kortet er udstedt. Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner. Heller ej til institutioner med samme områdeledelse. Det er derfor udelukkende den institution, hvis adresse, der er tilknyttet medlemskabet, som kan anvende kortet. 

ZOO udsteder ikke institutionskort til institutioner uden fast defineret brugergruppe, som for eksempel væresteder, settlementer, beboergrupper, familieteams, legestuer og lignende. 

Særligt for Københavns Kommune: Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner i samme klyngeledelse. 

KØB AF INSTITUTIONSKORT: Send en mail til billet@zoo.dk og oplys venligst institutionsinfo, antal personer kortet skal gælde til og EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der også fremgå et bruger-ID. 

Institutionskort kan også købes på årskortkontoret i ZOO på alle hverdage indtil en halv time før ZOO lukker. I sommerferieperioden, hvor ZOO har åbent til kl. 20, kan institutionskort købes på hverdage i tidsrummet kl. 10-16.00. 

Ved køb af institutionskort medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra institutionens kontor, som oplyser, at pædagoger eller personale kommer fra den pågældende institution. Oplys venligst EAN-nummer, hvis der skal sendes faktura. 

Kontakt os på mail billet@zoo.dk eller ved fremmøde i åbningstiden:

Zoologisk Have 

Roskildevej 38 

2000 Frederiksberg 

BILLETTER TIL INSTITUTIONER 

Der findes ikke særpriser på billetter til institutioner, men er I en gruppe på min. 15 personer (børn og voksne), kan I få grupperabat på 10% ved samlet køb af billetter i det fysiske salg i indgangen.   

INSTITUTIONER Elev Underviser
Daginstitution DKK 105* DKK 195*
Institutionskort DKK 275 (3-11 år) DKK 475
FOLKESKOLER (0.-10. KLASSE) Elev Underviser
Skolekort DKK 25
Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
UNGDOMSUDDANNELSER OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Elev Underviser
Gymnasiale uddannelser (STX, HF, HTX, HHX) Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
Voksne elever*** Billet DKK 195* DKK 195*
Voksne elever*** Aftale med Skoletjeneste, Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
Pædagog- og lærerseminarstuderende med Skoletjeneste-aftale DKK 0 DKK 0

* Min. 15 personer (børn og voksne) kan få grupperabat på 10% ved samlet køb af billetter i det fysiske salg i indgangen. 

** Der kan dispenseres ved flere lærere til denne pris og ved specialklasser, hvor der medbringes skriftlig dokumentation herom fra skolekontoret. 

*** Erhvervsuddannelser, tekniske og grafiske skoler, dyrepasserelever, landbrugsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogcentre, korte STU, CSU, mellem og lange videregående uddannelser (inkl. biologi og dyrlægestuderende) med flere.