Panda

Tæt på pandaen

Bliv tanket op på en vild panda-oplevelse! Kom tæt på den sort-hvide bjørn, oplev den bag kulissen og bliv klogere på ZOOs største bambus-spiser.

499 kr./stk.

Minimumsalder: 6 år. Børn til og med 11 år skal være ledsaget af en voksen (min. 18 år) med egen billet til oplevelsen. OBS. Der kan i øjeblikket desværre ikke anvendes gavekort som indløsning af tæt på dyrene-oplevelser samt Zoocamp.
Detaljer og vilkår

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.  

Antal deltagere: Maks. 13 personer. 

Bemærk: Det er ikke muligt at få rykket dato for arrangement, og billetten refunderes ikke. Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet. 

Obs: Minimumsalder er 6 år - af hensyn til dyrene og oplevelsen kræves det, at man kan være stille og holde sig i ro. Oplevelsen foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish) og egner sig ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere. 

Det sker på dagen

ZOO

Fri adgang til haven

Nyd resten af dagen i ZOO og oplev et væld af fascinerende dyr.

Panda

Bliv proppet med fed viden

Følg med Zooguiden på en guidet tur og hør mere om pandaerne.

Zooguide

Oplev pandaen tæt på

Kom med dyrepasseren ind bag kulissen og oplev den bambusspisende bjørn på nært hold.

Pragtfuld panda-oplevelse forude!

Vidste du, at den store panda bruger op til 12 timer om dagen på at æde og spise op mod 40 kilo bambus? Bliv endnu klogere på den bambusspisende bjørn og oplev den helt tæt på i ZOO. Forbered jer på vild viden og gode historier fra en af vores Zooguider, der vil fortælle en masse om pandaerne og deres yin og yang-inspirerede anlæg. Efter en guidet tur med Zooguiden, mødes I med en dyrepasser, der tager jer med bag kulisserne, hvor I kan opleve den sort-hvide bjørn på nært hold. Bagefter er I velkomne til at nyde resten af dagen i ZOO og opleve et væld af fascinerende dyr.  

Program

11.00
I mødes med en Zooguide ved trappen mod søen bag Zootårnet. Herfra går I på en guidet tur på vej hen mod pandaerne.
11.30
Ved Pandaanlægget mødes I med en dyrepasser, der tager jer med bag kulissen, hvor I kan opleve pandaerne tæt på.
12.00
Sammen med Zooguiden kan I overvære pandaerne, der bliver lukket ud i udeanlægget.
12.15
Mulighed for at nyde resten af dagen i ZOO og opleve en masse spændende dyr.

Praktiske oplysninger

Aldersgrænse

Min. 6 år (aldersgrænsen skal overholdes). Børn til og med 11 år skal være ledsaget af en voksen (min. 18 år) med egen billet. Af hensyn til dyrene og oplevelsen kræves det, at man kan være stille og holde sig i ro. 

Antal deltagere

Maks. 13 personer.  

Mødested

Ved trappen mod søen bag Zootårnet.  

Påklædning

Vi anbefaler, at du har praktisk tøj og fodtøj på. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at anvende paraplyer i anlægget. Barne- og klapvogne kan ikke medbringes. 

Bemærk

Entré til ZOO er inkluderet i prisen. 

Obs!

Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet. Oplevelsen foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish) og egner sig ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere.