ORGANISATION, MISSION OG VISION

ORGANISATION, MISSION OG VISION

MISSION

MISSION

Vi er sat i verden for at fremme naturbevarelse og for at passe på verdens dyr. Det gælder både de dyr, der bor i Haven på Frederiksberg, samt flere truede arter ude i verden. Vi bidrager således aktivt i det internationale arbejde med at bevare dyrearter og naturområder.

Gennem formidling forsøger vi desuden at øge vores gæsters interesse for og forståelse af naturen og dens mangfoldighed, så de får lyst til at passe bedre på den. Derfor har vi skabt en moderne zoologisk have fyldt med vedkommende og underholdende opdagelser. Jo flere gæster, som finder vej til os - jo flere midler har vi til at engagere os i projekter i Danmark og udlandet, der kommer naturen og dyrene til gode.  

Alt, hvad vi foretager os, er selvfølgelig baseret på et videnskabeligt grundlag. 

VISION

Vi er og skal fortsat være kendte og respekterede som en af verdens førende zoologiske haver inden for forvaltning af dyrebestande, avlssamarbejder samt biodiversitets– og naturbevarelsesprojekter med stor betydning for fremtiden. 

Vi er kompromisløse, når det kommer til vores standarder for dyrehold og dyreanlæg og er internationalt kendte for at have de mest motiverede og kvalificerede medarbejdere i branchen.  

Samtidig er vi en førende kulturattraktion i Danmark, hvor fascinerende formidling, begejstret værtskab og vilde opdagelser går hånd i hånd med arkitektoniske byggerier, spændende events og madoplevelser af høj kvalitet. 

 

ZOOS DIREKTION

Pernille Wendel Mehl,  administrerende direktør

ZOOS BESTYRELSE  

Jørgen A. Horwitz, formand 

Karim Nielsen 

Lars Ive 

Katrine Friholm Strandberg, medarbejderrepræsentant 

Lise Ryevad  

 

 

ÅRSBERETNINGER

ZOOs årsberetning beskriver, hvad der er sket i det forgangne år indenfor ZOOs forskellige arbejdsområder. Disse arbejdsområder omfatter blandt andet dyrebestanden, naturbevarelse, miljø og økonomi samt nye anlæg og udstillinger.