Sponsor

Sponsor

ELEFANT

Bliv sponsor


Du kan nemt få den tanke, at ZOO er til for din skyld. Men her må vi skuffe dig. For selvom vi gør alt, hvad vi kan for at give dig nogle fantastiske oplevelser i Haven, er ZOO først og fremmest til for dyrene. Det er dem, som vi er sat i verden for at passe på – og den opgave tager vi seriøst.

Der er stadig flere udryddelsestruede dyrearter i verden, og uden indsatsen fra zoologiske haver ville der være langt flere. Mange dyrearter ville være udryddet den dag i dag, hvis det ikke havde været for det internationale avlssamarbejde mellem zoologiske haver verden over.

Men det er langt fra det eneste, som ZOO gør i arbejdet for at passe på verdens dyr. Hver dag forsker vi i dyrene, indsamler arvemateriale, avler padder til de danske vandhuller, forsøger at mindske krybskytteri i Afrika, planter træbælter til løveaberne i Brasilien og meget, meget mere.

Alt dette kan du blive en del af. For hver gang du køber en billet, et Zookort eller bliver en del af vores sponsorprogram, er du nemlig med til at støtte det vigtige arbejde.

ZOO er over hele verden, og vi har et klart mål med alt, hvad vi gør; at værne om jordens fantastiske natur og dyreliv.

ZOO tilbyder sponsorpakker i flere priskategorier, hvilket giver mulighed for at vælge den der passer til lige netop jeres virksomhed:

Business 25.000 kr.

Bronze 45.000 kr.

Sølv 75.000 kr.

Guld 100.000 kr.

Platin 150.000 kr.

 

Kontakt os på erhverv@zoo.dk hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil høre mere.