ZOO-ambassadør

Bliv ZOO-ambassadør

Støt dyr

Støt verdens dyr

Der er stadig flere udryddelsestruede dyrearter i verden, og uden indsatsen fra zoologiske haver ville endnu flere være truede. Du kan hjælpe med at redde de truede dyr ved at blive ZOO-ambassadør. Så støtter du nemlig ZOOs mange naturbevarelsesprojekter med et engangsbeløb.

 

Som ZOO-ambassadør er du ikke kun med til at passe på én dyreart – men dyr og natur i hele verden. I ZOO arbejder vi nemlig med over 30 forskellige projekter, der har fokus på naturbevarelse, biodiversitet, forskning og de truede dyrearter.

Projekterne strækker sig fra padderne i de danske vådområder til blandt andet den 65.000 hektar store nationalpark i Pilanesberg i Sydafrika, hvor ZOO siden 2008 har arbejdet for at bekæmpe krybskytteri på næsehorn.

I Danmark arbejder vi på at fremme biodiversiteten i de danske skove i samarbejde med fremsynede lodsejere, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen og opdrætter og genudsætter udvalgte arter som f.eks. strandtudsen.

 

Gør én, du holder af, til ZOO-ambassadør

Når du støtter ZOOs naturbevarelsesprojekter med et engangsbeløb, modtager du et flot ambassadørbevis. Det er helt op til dig, hvilket af de udvalgte dyr, der skal pryde dit bevis, hvor der også står ambassadørens navn. Beviset er oplagt som gaveidé eller til at hænge op derhjemme.

 

Bliv ZOO-ambassadør ligesom Sebastian Klein