jul

Gran og gevirer

18. november – 1. januar

jul

JUL I ZOO

Rensdyrene og resten af alverdens dyr byder indenfor til en hyggelig naturjul i ZOO fra den 18. november til 1. januar. Haven er pakket ind i ren(s)dyrket julestemning og massevis af gran og gevirer. Oplev et væld af sjove og lærerige juleaktiviteter for hele familien, hvor du blandt andet kan besøge julemanden, løbe dig varm på isen, nyde julemusik under åben himmel og lave julepynt af gevir.

Det kan du opleve til Jul i ZOO

zebra

50 % på entré fredage i julen

Flyt fredagshyggen ind i ZOO, hvor du alle fredage fra den 24. november - 22. december kan opleve Jul i ZOO til halv pris! Oplev naturjul og ren(s)dyrket julestemning og – naturligvis – masser af gran og gevirer i Haven og juleværksteder. ¨ OBS. KAN KUN KØBES I INDGANGEN I ZOO OG IKKE ONLINE
24. november og 1., 8., 15. og 22. december kl. 10.00-20.00
50 % på entré voksen: 119,- (normalpris 239,-)
50 % på entré barn (3-11 år): 69,- (normalpris 139,-)
juleboder

Gå på opdagelse i juleboderne

Julehyggen står på spring i det øjeblik, du træder ind i den julelysfyldte Have. Ved Zootårnet finder du nemlig de hyggelige juleboder, der byder på alt fra varmt overtøj til de kolde vinterdage til flot julepynt og spiselige lækkerier, der kan nydes på turen rundt i ZOO, til julefrokosten eller hjemme i stuen.
Følger Havens åbningstid
Ved Zootårnet
skøjtebane

Kom på glatis – af den hyggelige slags!

Få fart ( … og masser af is) under fødderne på ZOOs skøjtebane, der er pyntet op med julelys. Medbring dine egne skøjter eller lej et par i ZOO, så du kan løbe dig varm på den 500 kvm store skøjtebane – midt mellem pingviner, kænguruer og varier.
Lørdag den 11. november – søndag den 25. februar i hele ZOOs åbningstid
Verdenspladsen
60 kr. for skøjteleje (50 kr. for Zookortholdere). Prisen er inklusiv et depositum på 10 kr., som gives retur, når skøjterne afleveres i shoppen.
Bemærk: Det er gratis at benytte skøjtebanen, hvis man medbringer sine egne skøjter.
julemanden

Mød julemanden

Julemanden er landet midt i Klubhuset i Børnezoo - og du kan hilse på ham i de hyggelige omgivelser, hvor du også kan aflevere din ønskeseddel i julemandens postkasse.
Torsdag til søndag fra den 18. november til 26. december fra kl. 11.00 – 14.00
Klubhuset i Børnezoo
dyrepasser

Hjælp dyrepasseren i årets juleshow

Pandaen Pelle, kænguruen Kaya og deres dyrepasser er i fuld gang med at forberede julen i ZOO, men … hvor har dyrepasseren lagt sin meget vigtige dyrepasser-huskeliste? De tre venner har brug for hjælp med at blive klar, hvis de skal nå at få styr på det hele inden, at det bliver jul – der skal nemlig både danses stopdans og trænes i julemandskanekørsel!
Alle weekender fra den 18. november – 31. december samt alle dage i uge 51 og 52 (undtagen den 24. december og den 31.december). Se tidspunkter i dagens program.
Elefanthuset
juleværksted

Naturens Juleværksted

Lav årets sejeste julepynt – ud af naturens helt egne materialer! Vidste du f.eks., at rensdyrgevir er perfekt til smuk juletræspynt? Og at et stykke træ kan blive til smarte til-og-fra kort til årets julegaver, mens en kogle kan trylles om til en sød jule-mus? Besøg Zooguiderne i det hyggelige ZOO Børneklubhus, hvor du kan lave personligt og naturligt julepynt – og opleve skind og kranier fra nordens dyr!
Kl. 10.30 – 16.30 i alle weekender fra den 18. november til den 31. december og alle dage i uge 51-52 (undtagen den 24. december, hvor der er åbent kl. 11.00 – 14.00 og den 31. december, hvor der er åbent til kl. 11.00 – 13.30)
ZOO Børneklubhuset
Obs. der opkræves betaling for denne aktivitet
juleværksted

Børneklubbens juleværksted

Vær med til julerier og muse-løjer i ZOO Børneklub juleværkstedet, hvor du kan klippe og klistre amok. Her kan du nemlig lave dit helt eget julepynt med det sejeste motiv – nemlig Pelle & Kaya! Du kan også møde venneparret, se deres juleshow og lave koglemus sammen Pelle & Kayas dyrepasser.
Kl. 10.45 – 16.15 alle weekender i perioden den 18. november til den 31. december samt alle dage i uge 51-52 (undtagen den 24. og 31. december)
Elefanthuset
børste

Lørdagsløjer med Børste fra Minisjang

Drys lidt ekstra sang, dans og leg ud over weekenderne i juletiden. Det danseglade pindsvin, Børste, kigger nemlig forbi ZOO. Normalt laver han og vennerne løjer på DRs Minisjang, men den 2., 9. og 16. december kan du møde ham i ZOO og opleve et sjovt show med ham og alle de allerbedste fagtesange.
Den 2., 9. og 16. december kl. 11.00-11.30.
Under Zootårnet
Vi opfordrer til at komme i god tid, da pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Onkel reje

Onkel Rejes Skide Skøre Juleshow

Sæt fut i adventssøndagene og kom i julehumør med Onkel Reje, der besøger ZOO med sit show, der er fyldt med skøre juleløjer. Bliv pakket ind i musik, dans og glade sange om skør jul, gaver og magi, men selvfølgelig også om prutter, og om ikke at kunne lide at gå i bad – heller ikke selvom det er jul!
Søndag den 3. december kl. 15.00 samt den 10. og 17. december kl. 11.00
Under Zootårnet
Vi opfordrer til at komme i god tid, da pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.
krea

Bliv krea-klar til nytår

Slip kreativiteten fri og vær med til at lave nytårsmasker på ZOO manér. Så du er klar til at hoppe ind i det nye år – med stil!
Fra den 27. december – 31. december
Klubhuset