Lej ZOO

Lej ZOO

Lej ZOO for en aften - kun for jer!

Nyd en helt særlig aften i ZOO – hvor I har Havens 11 hektar kun til jer og jeres event. Vi arrangerer gerne quiz og leg, større rundvisninger samt små eksklusive oplevelser bag kulissen, så aftenen byder på masser af underholdende, lærerige og anderledes aktiviteter for alle deltagere.

 

NYE OPLEVELSER HELE ÅRET

Uanset om sommersolen stråler over Savannen eller sneen daler ned over Nordpolen, er en aften i ZOO speciel. Alt efter årstid og jeres ønsker byder vi på forskellige oplevelser og temaer, der spænder fra Jul i ZOO med gløgg og æbleskiver til lune sommeraftener med viden om Afrikas dyr og natur.

Arrangementerne vil som udgangspunkt blive afviklet fra kl. 17.00-22.00. Dog med forbehold for Havens åbningstider, der er skiftende i løbet af året.

 

GODT TIL GANEN OG MAVEN

Vi står altid på spring for at sikre den bedste og hyggeligste forplejning til jeres gæster. Vælg blandt andet mellem smagfulde restauranter, lækre street food-retter samt herlige desserter.

Vælg enten mellem en fast aftale, hvor der spises sammen eller uddel vouchers til alle deltagere, så de frit kan gå på opdagelse i de mange lækre muligheder i Haven. Vi har kapacitet til at bespise over 10.000 gæster inden for få timer. Ved køb af vouchers anbefaler vi, at hver gæst modtager 100 kr. til brug i Havens åbne boder og restauranter.

 

PRAKTISK OG PRIS

Ved leje af ZOO for en aften, skal alle deltagere gå hjem med nye oplevelser i rygsækken. Derfor anbefaler vi, at I påregner 300 kr. pr. gæst til dækning af entré, aktiviteter og vouchers på 100 kr. Lej ZOO for en aften kan bookes til minimum 100.000 kr. pr. aften, hvori ovenstående til de første cirka 330 gæster er inkluderet. Herfra kan der blot tilføjes det antal gæster, I ønsker.


Bemærk, at ZOO kan håndtere jeres tilmeldinger via jeres eget online event-site, hvis I gerne vil slippe for håndtering, information m.m.

Praktiske oplysninger

Antal deltagere

300-22.000 personer

Periode

Året rundt    

Pris

Fra 200 kr. pr. pers. Min. 100.000 kr.

Kontakt os

Booking@zoo.dk eller 72 200 203