panda

Gruppeaktiviteter

panda

Den store dyrequiz

Hvem af jer, ved mest om dyrene i ZOO? Dét kan I få afgjort med ’Den store dyrequiz’!

Med en af vores Zooguider som quizmaster kommer I rundt i Haven for at dyste på paratviden om dyr. Quizzen er en sjov og hyggelig gruppeaktivitet, der får alle deltagernes konkurrencegen og samarbejdsånd frem.

Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse, der efterlader jer med et helt nyt syn på ZOO og Havens beboere. 

 

Varighed: 60 minutter

Hvor: Rundt i ZOO

Pris: 225 kr. pr. person inkl. moms

Minimumspris: 4500 kr. inkl. moms

kryb og kravl

Opdagelsestime – kryb & kravl

Aktiver jeres sanser med alverdens kriblende og krablende dyr. Dyk ned i en fascinerende verden af krybdyr og insekter og oplev, hvor forskellige dyrene er, når I sammen går på opdagelse og kigger nærmere på nogle af ZOOs dyr. Her vil det være muligt at håndtere både krybdyr og insekter under kyndig vejledning af en Zooguide.

 

Varighed: 60 minutter

Hvor: I ZOO

Pris: 225 kr. pr. person inkl. moms

Minimumspris: 4500 inkl. moms

giraf

ZOO og FN’s verdensmål

Synes I ligesom mange andre, at det er en udfordring, hvordan netop jeres virksomhed skal gribe arbejdet med verdensmålene an? Så følg med en af vores Zooguider på en inspirerende tematur i ZOO, hvor I bl.a. får et særligt indblik i, hvordan ZOO arbejder med verdensmålene for at sikre et mangfoldigt dyreliv i fremtiden. Der vil løbende være rig mulighed for at diskutere aktuelle problematikker samt inspiration til, hvordan verdensmålene kan indtænkes i virksomhedens DNA ved eksempelvis at gentænke købs- eller produktionskæder.

 

Varighed: 45-60 minutter

Hvor: Rundt i ZOO

Pris: 225 kr. pr. person inkl. moms

Minimumspris: 4500 inkl. moms