o

Adfærd og kommunikation hos dyr og mennesker

Med afsæt i fortællinger fra Zoo giver vi eksempler på forskellige dyrs kommunikation. Hvordan og hvorfor signalerer dyr, som de gør, og forstår alle altid hinandens signaler?
Hør bl.a. om bavianens bagdel og elefantens lugtesans. Gode historier og sjove eksempler danner rammen om dette oplæg, hvor der fokuseres på adfærd og kommunikation hos dyr og mennesker.

Aktiviteten består af to forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:

1: Et oplæg om kommunikation i dyrenes verden: Dyrs kommunikation er ofte særdeles tydelig, og derved undgås mange misforståelser. Hør om formålet med bavianens røde numse, koralslangens farvestrålende mønster m.m.

2: Kend din grænse. Lyder et møde med slanger, øgler og kakerlakker spændende eller rejser hårene sig i nakken på dig og dine venner? Vi tilbyder jer en spændende mulighed for at møde dyr i rolige og trygge omgivelser, der ofte vækker stærke følelser. I vil møde dyrene sammen og få mulighed for at hjælpe hinanden. Mødet med dyrene er ofte en overvældende oplevelse og derfor respekterer vi altid deltagernes individuelle grænser.

Hvornår: Aftales nærmere
Tid: Aftales nærmere
Varighed: 2 timer
Antal: 10 til 100 personer
Pris: DKK 745 per person

Ud af huset

Det er også muligt at afholde teambuilding hos jer selv eller et helt tredje sted. Kontakt os for information herom.

Der er mulighed for at bestille forskellige former for forplejning til arrangementet.

TILKØB TIL TEAMBUILDING

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på de tre allerede eksisterende forløb:

1. Konkurrence og samarbejde
I bliver delt i hold og udfordret ved bemandede poster rundt omkring i Zoo. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til Zoos dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.
Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)

Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr
Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.
Varighed: Cirka en halv time.

Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)


Kontakt og booking