o

Teambuilding

I mere end 20 år har Zoologisk Haves kursusafdeling udviklet teambuilding arrangementer for en lang række virksomheder. Udviklingen fortsætter, men det gennemgående element er selvfølgelig stadig dyrene og alle de gode historier, Zoologisk Have gemmer på.

Kursusafdelingens medarbejdere har tilsammen mere end 30 års erfaring med udvikling, planlægning og afvikling af teambuilding. Med faglige kompetancer indenfor pædagogik, kommunikation, teamwork og dyreadfærd står de klar til at give jer en anderledes og oplevelsesrig dag i Zoologisk Have.

Aktiviteterne er for alle, og vi lægger stor vægt på, at deltagerne – både enkeltvis og sammen - får en succesoplevelse.
At være væk fra det kendte, kombineret med udfordringer, der ikke har med dagligdagen at gøre, kan give deltagerne mulighed for at opleve hinanden på en ny måde. Kollegaer, der i hverdagen ikke taler så meget sammen, finder måske sammen og opdager hidtil ukendte fællestræk og forståelse.

"Til teambuilding i Zoo var der kompetente medarbejdere som forstod at formidle og skabe rammerne for en god og tryg oplevelse udenfor den normale komfortzone."

Teambuildingdeltager

ZOO TILBYDER FØLGENDE TEAMBUILDINGS:

Det er muligt at tilkøbe f.eks. en spændende holdudfordring og/eller en dyretræning.

Metode

Planlægning af arrangementet foregår i tæt dialog med den pågældende kunde for på bedst mulig måde at opfylde krav, ønsker og behov. Det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed, om forløbet blot skal være en god fællesoplevelse eller omhandle kommunikation, trivsel, samarbejde eller noget helt andet - kursusafdelingen bidrager gerne med erfaringsbaserede forslag.

Teambuilding forløbet sammensættes af forskellige moduler, og kan således tilpasses deltagernes forskellige lyst til aktivitetsniveau.
Uanset om I vælger et oplæg med udgangspunkt i arrangementets tema, en oplevelse tæt på ”kryb og kravl” eller konkurrenceprægede holdøvelser, så sker udfordringerne på deltagernes præmisser. Den enkeltes grænser respekteres, og uanset om dagen i Zoo har et fagligt eller socialt sigte, så er aktiviteterne bygget op som fælles oplevelser, der relaterer til dagligdagen.

Målgruppe

Uanset om I er en lille afdeling på ti personer eller en hel virksomhed på 250 personer, så er det muligt at sammensætte et forløb specielt til jer.
Det kan være et teambuildingforløb, en aktivitetsdag, eller et kortere indslag i forbindelse med et møde – kun fantasien sætter grænser.
Kursusafdelingen rykker også gerne teltpælene op og besøger jeres virksomhed medbringende dyr, foredrag eller måske begge dele.

Personale teambuildingarrangementer

Personale der afholder teambuildingarrangementer:

Susanne Bang er biolog og har været ansat i Zoologisk Have siden 1995, hvor hun startede som underviser i Skoletjenesten. Hun har løbende uddannet sig i teamudvikling på Erhvervsakademiet og efterfølgende bl.a. i projektledelse. I dag er hun kursusansvarlig i Zoo og holder foredrag og teambuilding for en lang række virksomheder. Susanne er uddannet kognitiv terapeut og behandler en lang række specifikke dyrefobier.
Derudover har hun arbejdet med hvalregistrering i Nordnorge, Grønland og USA og været guide på krydstogter i farvandene omkring Grønland. I 2007 deltog hun i Galathea 3-ekspeditionen, hvorfra hun dagligt skrev indlæg for Zoologisk Have, København og Jyllandsposten.

 

Mikkel Georg Schultz er uddannet lærer og har været ansat i København Zoo i 10 år.
Han startede i Zoos skoletjeneste, hvor han delte ud af sine gode pædagogiske evner. Senere blev Mikkel ansat i Zoo som kursusmedarbejder, hvor han i dag bl.a. arbejder med fagkurser og teambuilding.
Mikkel er uddannet kognitiv terapeut. Han behandler en lang række specifikke dyrefobier.
Derudover holder Mikkel også foredrag i Zoo og er speaker på særlige rundvisninger.Tilkøb til teambuilding

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på de tre allerede eksisterende forløb:

1. Konkurrence og samarbejde

Delt i hold bliver I udfordret ved bemandede poster rundt omkring i Zoo. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til Zoos dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.

Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)
Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

 

 

2. Træning af dyr

Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.

Varighed: Cirka en halv time
Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN