Hvad er jeres behov?

MEDARBEJDERPLEJE
Mange virksomheder ønsker sig gode måder at sige en ekstra tak til medarbejdere og deres familier for en god indsats eller for året, der er gået. Lej Zoo for en aften, hvor I har Haven for jer selv eller hold årets julefrokost i Zoo.

EKSPONERING
Har I brug for eksponering af jeres virksomhed, og mulighed for at udvide jeres kundegrundlag og ramme målgrupper på en måde traditionel reklame ikke kan?

CSR
Ønsker I som virksomhed at understøtte jeres CSR-strategi med konkrete tiltag? Som sponsor i Zoo støtter man samtidig naturbevarelse og internationalt samarbejde for bevarelse af truede dyrearter, samt formidling og undervisning om dyr og natur.

HOSPITALITY
Har I brug for et sted at afholde møder og konferencer, der kan skabe anderledes rammer med spændende pauseindslag? Zoo har rammerne hertil. I kan også invitere samarbejdspartnere og familier til et uformelt arrangement, der skræddersyes efter jeres ønsker og behov.

VIDSTE DU, AT

...Zoo har over 100.000 årskortholdere

...mere end 1,1 millioner gæster årligt besøger Zoo

...Zoo på Facebook har over 100.000 følgere

...dyrene i Zoo årligt spiser mere end 550 tons foder

...Zoo er engageret i internationalt naturbevarende arbejde i bl.a. Sydafrika, Grønland, Malaysia, Brasilien og på Borneo

...sponsorerne gennemsnitligt er Zoosponsor i mere end 13 år

"Okapien er med sit særegne udseende, temperament og sin fighterånd et enestående dyr, som vi naturligvis meget gerne vil støtte."
Jeppe Juul-Andersen, senior vice president hos Nets

ZOO tilbyder...

...et dyrerige af oplevelser. Zoologisk Have er en kulturinstitution i verdensklasse. Udover at være et af landets stærkeste brands, har Zoo gennem tiden vundet flere priser for arkitektur og oplevelser, og er kåret til at være blandt Europas 10 bedste zoos. 
De mere end 1,1 millioner gæster årligt, gør Zoo til en af de allermest besøgte turistattraktioner i Danmark og en helt unik markedsføringsplatform for dig som virksomhed.

Zoologisk Have er en selvejende institution, der har til formål at øge interessen for og forståelsen af naturen og dens mangfoldighed gennem vedkommende, aktiverende og underholdende oplevelser. Zoo tager ansvar for aktivt at deltage i internationalt samarbejde for bevarelse af dyrearter og naturområder.

Zoo udbyder forskellige sponsormuligheder, så hvad enten I er en mindre virksomhed, eller måske en af landets største, tilbyder Zoo sponsorater, der passer til jeres behov.

Er du blevet nysgerrig på at være sponsor i ZOO, så kontakt os på sponsor@zoo.dk.

AKTIVERING AF DIT SPONSORAT

Der er mange måder at aktivere sit sponsorat på i Zoo. Nogle af Zoos sponsorer anvender primært deres sponsorat til at give deres medarbejdere og samarbejdspartnere store oplevelser, mens andre benytter den gode mulighed for at nå nye målgrupper. Læs her mere om hvordan sponsorerne i Zoo har benyttet mulighederne for at aktivitere deres sponsorat i Zoo. 

Læs mere