o

Book mødelokaler i ZOO


Selskabslokaler i ZOO

Et lille fødselsdagsselskab, en barnedåb, konfirmation, en julefrokost, firmafest eller en stor festmiddag? Uanset lejligheden sætter Zoo en enestående ramme om jeres næste fest. Vi har flere skønne selskabslokaler med plads til selskaber fra 20 til 200 personer og vores dygtige kokke kan levere al slags forplejning fra sandwiches til gallamiddage. Holder I festen inden for Zoos åbningstid, er det desuden muligt at tage en rundtur i Haven og opleve Zoos mange dyr.

"Jeg har kun positive tilkendegivelser omkring arrangementet i Zoo. Lokalerne, maden og servicen var i top. Også mine gæster har kun ytret sig positivt."

Jørgen Dahl, afholder af selskab

Zoo tilbyder følgende selskabslokaler til din næste fest:

Flere af Havens lokaler kan sammenlægges, så der er plads til endnu flere gæster. Kontakt os på 72 200 203 eller booking@zoo.dk for at høre om mulighederne.
Bemærk at Zoos lokaler ikke udlejes, men kun kan bookes i forbindelse med køb af selskabs- eller mødepakke.


Vælg den rette mad til festen
Zoos talentfulde kokke sørger for, at I får en lækker middag, brunch, frokost eller hvad I skulle ønske af mad til jeres fest. Der er flere muligheder angående menuen, skal det fx være buffet eller en 3-retters middag? Læs her meget mere om vores selskabsmenuer og se priserne for de forskellige muligheder.

Vi sørger for, at der er dækket op til jeres ankomst, og vi sørger selvfølgelig også for at rydde af, når festen er slut.

Saml generationerne i Zoo
Zoo giver dig muligheden for at samle familie, venner og bekendte til en fest eller begivenhed ud over det sædvanlige. Vi leverer den fulde pakke med både mad, lokale og oplevelser. Spis med udsigt til Havens mange spændende dyr og gå bagefter ud og mød dem lidt tættere på. Både før, under og efter festen eller begivenheden har I fri adgang til Haven, så længe festen holdes inden for åbningstiden. Gå fx. hen på Savannen og hils på girafferne eller smut forbi vores mange skønne aber, inden I forsætter festen.

Zoo tilbyder blandt andet følgende arrangementer:

Skulle børnene have behov for en pause fra festen og få brændt lidt krudt af, kan de frit benytte Havens legeområder. Her er der masser af plads til at fjolle rundt, klappe et par geder, løbe om kap eller hilse på bondegårdsdyr.

Har I lyst til lidt ekstra underholdning til festens gæster, er der også mulighed for tilkøb af diverse arrangementer, så gæsterne bliver en oplevelse rigere. Læs her mere om vores oplevelser for grupper.


Selskabslokaler med central placering
Leder du efter et selskabs- eller festlokale i København, er Zoo det rette sted. Vi er centralt placeret i København, hvor det er nemt at komme til, hvad enten I kommer med det offentlige eller i bil. Busserne kører lige til døren og der findes parkeringspladser ude foran Zoo eller på de omkringliggende veje, hvis I vælger at tage bilen. Hold blot udkig efter byens historiske vartegn, det 50 meter høje Zootårn, så ved du, at du er på rette vej.

Er du interesseret i at holde din næste fest eller selskab i Zoo, så kontakt os for at booke eller høre nærmere om dine muligheder.


Kontakt Salg & Booking

CAFÉEN

Caféen ligger med udkig til Havens kameler, tæt på indgangen til Zoo. Der er mulighed for at have op til 48 spisende gæster, dog kan lokalet kun benyttes udenfor Havens almindelige åbningstid. 

Du kan læse mere om Caféen ved kamelerne og se hvilke selskabstyper Zoo udbyder. 

Læs om Caféen ved kamelerne

DEN ARKTISKE RING

Zoo tilbyder en middag blandt de storslåede isbjørne, hvor menuen er nordisk inspireret. Der er plads til 50 spisende gæster, der alle kan opleve den helt specielle stemning ved at sidde i det blå skær fra isbjørnenes bassin og forhåbentlig se dem boltre sig i vandet. 

Læs mere om Den Arktiske Ring og den nordiske buffet. 

Læs mere om Den Arktiske Ring

ELEFANTHUSET

Elefanthuset kan huse op til 40 middagsgæster. Middagen er asiatisk inspireret og imens du og dine gæster nyder den, kan I holde øje med Havens elefanter og hvad de laver når Zoo normalt er lukket for gæster. 

Du kan læse mere om Elefanthuset og se praktisk information om priser, samt indholdet af middagen. 

Læs mere om Elefanthuset

SOMMERFUGLESTUEN

Sommerfuglestuen ligger tæt på indgangen til Zoo, i stueetagen mellem Provianten og Caféen ved kamelerne. Der er plads til 32 siddende gæster eller 50 personer i forbindelse med reception. Dog kan lokalet slås sammen med det tilstødende lokale Zebrastuen, hvilket muliggør op til 128 middagsgæster eller 150 receptionsgæster.

Du kan læse mere om det lyse lokale, samt se hvilke selskabspakker Zoo udbyder. 

Læs mere om Sommerfuglestuen

ZEBRASTUEN

Vil du holde selskab i Zebrastuen, er der plads til 70 siddende gæster. Lokalet er placeret tilstødende til et af Zoos andre lokaler Sommerfuglestuen, hvorfor de to kan sammenlægges og have helt op til 128 spisende gæster. Skal du holde reception kan du invitere op til 150 gæster med dette lokale. 

Læs mere her om Zebrastuen og de muligheder for selskabspakker, der kan afholdes i Zoologisk Have. 

Læs om Zebrastuen

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN