Tak for i år - på gensyn i 2019!

Tak for dit besøg - og på gensyn i 2019, hvor ZOO endnu en gang inviterer til en enestående jul!

Magisk jul i ZOO

OPDAG ZOO I SKÆRET AF 200.000 JULELYS

Nostalgien er i højsædet, når ZOO holder jul som i gamle dage. Fra den 9. november er der masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. I den gamle direktørvilla inviterer julemanden indenfor, når der skal produceres julepynt. Her skal der både flettes klassiske julehjerter og de mere avancerede med isbjørnesilhuetter samt meget mere. 


OPDAG ALLE DE NYE MADSTADER

Der er god grund til at lade madpakken blive hjemme, når turen går til ZOO. Zoologisk Have har henover sommeren og efteråret lanceret et spritnyt madudbud, som kredser om alle fire verdenshjørner og sætter mangfoldigheden, smagen og kvaliteten i højsædet.

Kort sagt: I ZOO har vi en mission om at du skal kunne gå på opdagelse blandt alverdens dyr og alverdens madkulturer og gå hjem mæt på viden og god mad!


LÆS MERE OM...

PRAKTISK 

HVORNÅR: Jul i ZOO finder sted 9. november - 31. december 2018

ÅBNINGSTIDER: Mandag-torsdag kl. 10-16 / Fredag-søndag kl. 10-20
Hver fredag, lørdag, søndag og i helligdagene* holder ZOO åbent helt til kl. 20.
*24/12 og 31/12 kl. 10-14 & 25/12 og 26/12 kl. 10-16

HVOR: Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

ENTRÉ: Årskort eller alm. billet


Køb billet

FØLG DUFTEN AF JUL BLANDT DE NYE MADSTADER

Duften af jul er noget helt særligt: Krydderierne fra gløggen, den klassiske æbleskive og de brændte mandler. I ZOO har vi sørget for at skabe rammerne om den velkendte julestemning med vores helt særlige ZOO-krydderi, du næppe finder andre steder. 

Følg duften af jul rundt i Haven blandt alverdens dyr og gå på opdagelse i de mange madstader, som byder på et stort udvalg af varieret mad og klassiske julegodter samt julemad.

Se alle madstader

Nye madstader i ZOO

ØKO-GLØGG OG PANDEBAGTE ÆBLESKIVER

Vinhanen byder på gløgg lavet på en sprød, italiensk og økologisk hvidvin og lys rom. Gløggen er smagssat med friske økocitroner, appelsiner, kanel, nelliker, allehånde og kardemomme tilsat en fin afrundet sødme fra brun økorørsukker. Prøv den røde gløgg lavet på en fyldig, italiensk og økologisk rødvin og mørk, økologisk rom. 

Supplér med Vinhanens økologiske, pandebagte æbleskiver med kærnemælk, kardemomme og vanilje. De serveres med økologisk syltetøj og et drys af flormelis. 

HVOR: Vinhanen

HVORNÅR: Fra 9. november


VARM DIG PÅ EN LÆKKER KOP KAFFE

Under Zootårnet ved Hovedindgangen finder du finder du et af ZOOs nyeste skud på madscenen. Grib din yndlingskaffe, teboller, croissanter eller kage med på vejen rundt i ZOO eller nyd dem ved et af cafébordene. 

HVOR: Kaffepavillionen foran Hovedindgangen

HVORNÅR: Alle ugens dage 


RISTET RUG

Ristet Rug byder på lækre håndmadder på nyristet rugbrød, der er 90% økologisk og 100% fuldkorn. 

HVOR: Ristet Rug på Zooarenaen

HVORNÅR: Fra 9. november


ADIS CREPES OG VAFLER

Hos Adis er de klar til at lange pandekager, beligiske vafler og varm kakao over disken. De er selvfølgelig lavet fra bunden og du kan vælge mellem flere forskellige toppings.

HVOR: Adis Crepes og Vafler på Zooarenaen

HVORNÅR: Fra 9. november

VARM CHOKOLADE OG JULEKNAS

Hos Social Foodies kan du sætte tænderne i juleknas, chokolade, varm chokolade og flødeboller. Social Foodies er et bæredygtigt kvalitetskoncept, som hjælper udsatte gennem projekter i både Afrika og Danmark. Alle produkter udspringer af økologisk og bæredygtigt landbrug i Danmark og Afrika. 

HVOR: Social Foodies

HVORNÅR: Fra 9. november


SNUP EN GOURMET-HOTDOG

Hos Lejre Mikropølsemageri finder du gourmet-hotdogs af højeste kvalitet. Her finder du alt lige fra almindelige grillpølser til vildt-pølser med bacon og ramsløg.

HVOR: Lejre Mikropølsemageri på Zoomarkedet

HVORNÅR: Alle ugens dage


THE FISH PROJECT 

Lige overfor den ikoniske abegrotte finder du The Fish Project, hvor du blandt andet kan få frisklavede fish n' chips og lækre to go-retter fra havet. 

HVOR: The Fish Project foran abegrotten 

HVORNÅR: Alle ugens dage


AND I BAGUETTE 

Hos Gastrogrillen kan du sætte tænderne i lækre confit de canard-sandwiches, som består af confiteret andelår og nordisk coleslaw i surdejsbaguettes. 

HVOR: Gastrogrillen på Zoomarkedet

HVORNÅR: Fra 9. november

 


Køb billet til ZOO

JULEGAVEN, DER VARER 365 DAGE OM ÅRET!

Vil du give ikke bare én, men flere oplevelser til den, du holder af? Med et årskort som julegave inviterer vi til nye opdagelser 365 om året og eksklusive fordele! Du kan også give en oplevelse for livet og give den, du holder af, muligheden for at komme helt tæt på pingvinerne, elefanterne og andre spændende dyr. 

Du kan også give en julegave et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel - med andre ord, hvor den vil blive værdsat! 

Se alle julegaveidéer via linket nedenfor.

Se alle julegaver

Sjove juleaktiviteter

SLIP FANTASIEN LØS I JULEGAVEVÆRKSTEDET

I smedjen kan du for alvor slippe fantasien løs! ZOO inviterer i samarbejde med Flying Tiger Copenhagen nemlig både store og små til at kreere deres egne julegaver - helt gratis! Lav lerfigurer eller et smukt håndaftryk på lærred, som kan dekoreres om til et dyr. Ingen julegaver uden indpakning, så der er selvfølgelig også rig mulighed for at pakke kreationerne fint ind, så de er klar til at blive lagt under juletræet. 

Hele dagen kan du få hjælp af en ZOO-medarbejder, som også vil fortælle dig spændende historier om ZOOs dyr. 

HVOR: Smedjen

HVORNÅR: Fredag-søndag kl. 10.00-20.00 / 24. dec. kl. 10.00-14.00 (obs. ingen aktiviteter 25.-31. dec.)


LAV JULEKORT AF ELEFANTLORT

Zoolab flyttes ind i ZOOs elefanthus, hvor du - traditionen tro - kan lave dit helt eget julekort af elefantlort, og selvfølgelig også følge processen fra materialet bliver "prut"-duceret af elefanterne. Du vil også kunne klippe juledyr, udforske skind og kranier fra nordiske dyr, møde krablende insekter og meget mere. Vores dygtige formidlere står klar til at tage imod dig med spændende historier om alle vores fantastiske dyr! 

HVOR: Elefanthuset

HVORNÅR: Fredag-søndag kl. 12.45-14.30 / 25.-30. dec. kl. 12.45-14.30 (aktivitet lukket den 24/12, 31/12 og 1/1)


OPDAG ET JULEKLÆDT ZOO FRA 50 METERS HØJDE 

Tag juleoplevelsen til nye højder i ZOOs ikoniske Zootårn. Opdag de flotte julelys og fat kikkerten, for ved hjælp af denne og plancher skal du finde de fugle, vi stiller som opgave. Kan du for eksempel finde hun-pelikanen med sabenvingen?   

HVOR: Zootårnet

HVORNÅR: Hver dag tom. 31. december


FLET ET ISBJØRNEJULEHJERTE

I Julemandens Hus sætter vi i samarbejde med Flying Tiger Copenhagen nostalgien og julehyggen i højsædet! Kom ind i varmen og spil brætspil eller læs en hyggelig historie. Flet et isbjørnejulehjerte eller en musetrappe. Klip en kravlemus, en nisse eller et juletræ. Du kan også lave kreative julekort eller til-og-fra-kort til julegaverne. En ZOO-medarbejder vil være der til at hjælpe med at lave flotte kreationer.  

HVOR: Julemandens Hus (Direktørvillaen)

HVORNÅR: Åbent alle ugens dage / Man-tors kl. 12.30-15.30 / Fre-søn kl. 10.00-20.00 / 24. dec. kl. 10.00-14.00 (obs. ingen aktiviteter 25.-31. dec.)


LAV JULEPYNT AF HALM

Forvandl hjemmet med dine egne julekreationer! Lav julenisser, julekranse eller julehjerter ud af halm. Hjælp også dyrepasserne med at passe dyrene i Børnezoo samt meget mere. 

HVOR: Børnezooscenen 

HVORNÅR: Lørdage og søndage kl. 11.00-15.00 / 24. dec. kl. 10.30-13.30 / 25.-30. dec. kl. 11.00-15.00 / 31. dec. 10.30-13.30 / 1. januar kl. 11.00-15.00

FORVILD DIG IND I KANINLABYRINTEN

Der er tre veje ind og tre veje ud - kan du finde dem? 

De mindste gæster kan i julen forvilde sig ind i kaninlabyrinten, hvor det heldigvis er svært at blive væk, men sjovt at finde rundt! 

HVOR: Overfor Savannen

HVORNÅR: Hver dag tom. 31. december


MØD KAMELDYREPASSERNE OG PYNT JULETRÆ

I Kamelhuset kan du møde kameldyrepasserne og være med til at pynte juletræer med æbler. Juletræerne gives til kamelerne som foder og både voksne og børn kan være med. 

HVOR: Kamelhuset

HVORNÅR: Fre-søn 13.30 uge 49, 50 og 51


MØD JULEMANDEN OG JULEMANDENS KONE I ZOO

Som noget helt særligt kan du i julen være heldig at møde julemanden og julemandens kone og hviske dine juleønsker til dem. Se programmet nedenfor for, hvornår de lægger vejen forbi ZOO. 


DECEMBER

Mød julemandens kone 22. december kl. 11.00-17.30

Mød julemanden og hans kone 23. december kl. 10.30-13.30


Køb billet

GIV DIG SELV EN JULEGAVE, DER VARER 365 DAGE OM ÅRET!

  • Tag en gæst med gratis på udvalgte dage. 
  • Få attraktive rabatter i ZOOSHOP og på billetter til danske dyre- og forlystelsesparker samt udvalgte dyreoplevelser i ZOO. 
  • Modtag magasinet ZOONYT, hvor der vil være konkurrencer for de små samt gode tilbud. Vi holder dig derudover opdateret på ZOOs arbejde med truede dyr og nyheder om dyrene i ZOO.  

    LÆS MERE OM MEDLEMSFORDELENE HER
Køb årskort

Fantastiske fortællinger om dyrene

MØD DYRENE I ZOO HELE JULEN

I november og december kan du blive meget klogere på dyrene i ZOO. Følg med i dagens program her på hjemmesiden eller via linket nedenfor og husk, at du kan stå lunt og tørt i dyrehusene mens en formidler fortæller spændende historier om dyrene.


HØR OM JULEMANDENS RENSDYR

HVORNÅR: 9., 16., 23. og 30. november / 7., 14. og 21. december

Kl. 13.00 Rensdyr på tur - stop ved villa

Kl. 13.30 Rovdyrene fodres – se hvilket på dagens program

Kl. 14.00 Hør om julemandens rensdyr

Kl. 14.30 Chimpanserne fodres

Kl. 15.00-15.45 Hør om elefanterne og få svar på alt om elefanter (indenfor)

Kl. 16.00 Hør om flodhestene (indenfor)

Kl. 16.30 Hør om girafferne (indenfor)

Kl. 17.45–18.15 Mød en slange (primaternes verden)


HØR OM RENSDYRENE OG MØD EN SLANGE

HVORNÅR: 3. nov. - 23. dec. lørdage og søndage

Kl. 10.30-11.15 Mød en formidler ved Hovedindgangen, der fortæller om skind og kranier

Kl. 12.45 Silkeaberne fodres (primaternes verden)

Kl. 13.00 Rensdyr på tur - stop ved Julemandens hus

Kl. 13.30 Rovdyrene fodres 

Kl. 14.00 Hør om julemandens rensdyr

Kl. 14.30 Chimpanserne fodres 

Kl. 15.00-15.45 Hør om elefanterne og få svar på alt om elefanter 

Kl. 16.00 Flodhestene fodres (indenfor) 

Kl. 16.30 Girafferne får snacks (indenfor)

Kl. 17.00 Hør om næsehornene 

Kl. 17.45-18.15 Mød en slange (primaternes verden)


RENSDYRENE TAGES UD PÅ TUR 

HVORNÅR: 24. december kl. 10-14

Kl. 10.20-10.55 Mød en formidler ved Hovedindgangen, der fortæller om skind og kranier

Kl. 11.00 Rensdyr på tur - stop ved Julemandens hus

Kl. 11.10 Kamelerne fodres 

Kl. 13.00 Chimpanserne fodres

Kl. 13.30 Hør om julemandens rensdyr


HØR OM GIRAFFERNE OG FLODHESTENE

HVORNÅR: 25. og 26. december

Kl. 10.30-10.55 Mød en formidler ved Hovedindgangen, der fortæller om skind og kranier

Kl. 11.10 Kamelerne fodres

Kl. 13.00 Chimpanserne fodres

Kl. 13.00 Mød rensdyr på tur i ZOO - stop ved julemandens hus

Kl. 13.30 Rovdyrene fodres 

Kl. 14.00 Hør om næsehornene 

Kl. 14.30 Girafferne får snacks (indenfor) 

Kl. 15.00 Flodhestene fodres (indenfor) 


OPLEV DYREFODRINGER OG HØR OM ELEFANTERNE 

HVORNÅR: 27.-30. december

Kl. 10.30-10.55 Mød en formidler ved Hovedindgangen, der fortæller om skind og kranier

Kl. 11.10 Kamelerne fodres 

Kl. 13.00 Chimpanserne fodres

Kl. 13.00 Mød rensdyr på tur i ZOO - stop ved julemandens hus

Kl. 13.30 Rovdyrene fodres 

Kl. 14.00 Silkeaberne fodres (primaternes verden)

Kl. 14.30 Chimpanserne fodres 

Kl. 15.00-15.45 Hør om elefanterne og få svar på alt om elefanter 

Kl. 16.00 Hør om flodhestene 

Kl. 16.30 Hør om girafferne 

Kl. 17.00 Hør om næsehornene 

Kl. 17.45-18.15 Mød en slange (primaternes verden)


HØR OM LØVERNE OG OPLEV DYREFODRINGER

HVORNÅR: 31. december

Kl. 10.20-10.55 Mød en formidler ved Hovedindgangen, der fortæller om skind og kranier

Kl. 11.10 Kamelerne fodres

Kl. 13.00 Chimpanserne fodres og rovdyrene fodres 

Kl. 13.30 Hør om løverne


RØR VED SKIND OG KRANIER FRA NORDENS DYR

HVORNÅR: 1. januar

Kl. 10.30-10.55 Mød en formidler ved Hovedindgangen, der fortæller om skind og kranier

Kl. 11.10 Kamelerne fodres 

Kl. 13.00 Chimpanserne fodres

Kl. 13.30 Rovdyrene fodres 

Kl. 14.00 Hør om næsehornene (indenfor)

Kl. 14.30 Girafferne får snacks (indenfor)

Kl. 15.00 Flodhestene fodres (indenfor)


se dagens program

ZOO-DIREKTØR SLÅR DØRENE OP TIL EN ENESTÅENDE JUL

”Med vores historiske bygninger og toppede brosten har vi rammerne for at skabe den helt rigtige nostalgiske jul. Vi åbner kreative juleværksteder i smedjen og inviterer indenfor til juleklip i den gamle direktørvilla. Der bliver rensdyr, juletræer, kaner, krybber, halmlabyrinter og selvfølgelig masser af historier om vinterens dyr.”

Jørgen Nielsen, adm. direktør i ZOO

ZOO-direktør om historisk satsning: ”Julen i ZOO bliver nostalgisk - og helt enestående!”

Adm. dir. Jørgen Nielsen melder Zoologisk Have ind i kampen om juleglade gæster. Den 9. november bliver dørene for et massivt juleprogram slået op.

Ved sin tiltrædelse sidste år slog adm. dir. i Zoologisk Have København Jørgen Nielsen fast:

ZOO skal være en helårsforretning og tiltrække mange flere gæster – også i de stille vintermåneder. Første skridt blev gennemført i foråret, hvor ZOO fik et tiltrængt facelift med renovering af gæstearealer, toiletter og skraldespande sideløbende med anlæggelsen af en helt ny legeplads.


NOSTALGIEN I HØJSÆDET

Jørgen Nielsen igangsatte et markant løft af mad- og drikke udbuddet og tog de første spadestik til sommerens store sandskulpturfestival. Et omfattende efterårsprogram bliver skudt i gang om lidt, og efter måneders planlægning er ZOO-direktøren nu klar til at løfte sløret for årets helt store satsning:

”Med vores historiske bygninger og toppede brosten har vi rammerne for at skabe den helt rigtige nostalgiske jul. Vi åbner kreative juleværksteder i smedjen og inviterer indenfor til juleklip i den gamle direktørvilla. Der bliver rensdyr, juletræer, kaner, krybber, halmlabyrinter og selvfølgelig masser af historier om vinterens dyr”

EN JUL FOR ALLE

Fra sin tid i Dagrofa og retail generelt kender Jørgen Nielsen alt til den hårde konkurrence, der er om børnefamilier og bedsteforældre i julemånederne, men han går ind i kampen om julegæsterne med åben pande:

”Julen er er jo fyldt med tilbud i oplevelsesindustrien. Og når man ser på udbuddet uden for ZOO i samme periode, så står det klart for mig, at vi skal skrue maksimalt op for hyggen i ZOO,” siger han og beskriver, hvordan en omfattende julebelysning vil medvirke til den helt rette stemning:

”Vi har investeret i en fantastisk lyssætning, der i sig selv vil være et besøg værd. Zootårnet bliver hele byens lysende juletræ, ligesom vores historiske bygninger og en del af dyreanlæggene vil blive klædt i lys, som man aldrig har set det før. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at stier, legeplads og publikumsområder også er indrammet af julelys, så vi kan holde åbent helt til kl. 20 i weekenderne. Lige præcis den kombination af god gammeldags hygge, aktive vinterdyr og en fantastisk stemningsfuld lyssætning vil appellere til børn og deres forældre, til kærestepar, venner og bedsteforældre. Det bliver helt enestående!” slutter Jørgen Nielsen.

KØB VOKSENBILLET

Køb billetten hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 195,-

KØB BØRNEBILLET

Køb billet hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 105,-