ET INSEKTHUS

Et insekthus sætter dødningehovedabernes færdigheder på prøve. De eftertragtede larver er svære at få fat i, og beskæftiger aberne, ligesom de bliver det i naturen. Hvad gør man ikke for en lækker larve?

PrisDKK 95,-

2 METER NATURREB

Reb er helt centralt for mange af Zoos dyr. Flere af de større dyr stimuleres af at fange føde hængt op i træer, og aberne kan bruge timer på at svinge sig rundt og lege i rebene.

PrisDKK 125,-

ET TON SAND

Sandet gør, at elefanterne kan hvile blødt om natten. Sand giver mulighed for at sandbade og klø sig, og i sand kan elefanterne grave efter foder. Sand er bare dejligt!

PrisDKK 175,-

250 KG IS TIL ISBJØRNENE

Is afkøler isbjørnene på de varme sommerdage, og resten af året er is bare lækkert at tumle rundt i.

PrisDKK 250,-

RANGERSTØTTE

Du kan ikke få en ranger for 300 kr., men pengene kan være en stor hjælp i arbejdet med at beskytte de vilde næsehorn i Pilanesberg Nationalpark i Sydafrika fra krybskytter, der vil stjæle deres horn.

PrisDKK 300,-

EN FEEDER

Underholdning og mad på samme tid. At søge efter føde er en del af et naturligt dyreliv, og dyrene kan bruge lang tid på at fiske små godbidder frem af de solide feedere. Prisen er en fjerdedel af tøndens værdi.

PrisDKK 425,-

ET HØNET

I naturen bruger elefanter snablen til at plukke blade højt oppe i trækronerne. Ved brug af højt placerede hønet stimuleres samme adfærd, og elefanterne kan bruge krop og tid på en naturlig måde.

PrisDKK 1.100,-