ET INSEKTHUS

PrisDKK 95,-

Et insekthus sætter dødningehovedabernes færdigheder på prøve. De eftertragtede larver er svære at få fat i, og beskæftiger aberne, ligesom de bliver det i naturen. Hvad gør man ikke for en lækker larve?

2 METER NATURREB

PrisDKK 125,-

Reb er helt centralt for mange af Zoos dyr. Flere af de større dyr stimuleres af at fange føde hængt op i træer, og aberne kan bruge timer på at svinge sig rundt og lege i rebene.

ET TON SAND

PrisDKK 175,-

Sandet gør, at elefanterne kan hvile blødt om natten. Sand giver mulighed for at sandbade og klø sig, og i sand kan elefanterne grave efter foder. Sand er bare dejligt!

250 KG IS TIL ISBJØRNENE

PrisDKK 250,-

Is afkøler isbjørnene på de varme sommerdage, og resten af året er is bare lækkert at tumle rundt i.

RANGERSTØTTE

PrisDKK 300,-

Du kan ikke få en ranger for 300 kr., men pengene kan være en stor hjælp i arbejdet med at beskytte de vilde næsehorn i Pilanesberg Nationalpark i Sydafrika fra krybskytter, der vil stjæle deres horn.

EN FEEDER

PrisDKK 425,-

Underholdning og mad på samme tid. At søge efter føde er en del af et naturligt dyreliv, og dyrene kan bruge lang tid på at fiske små godbidder frem af de solide feedere. Prisen er en fjerdedel af tøndens værdi.

ET HØNET

PrisDKK 1.100,-

I naturen bruger elefanter snablen til at plukke blade højt oppe i trækronerne. Ved brug af højt placerede hønet stimuleres samme adfærd, og elefanterne kan bruge krop og tid på en naturlig måde.