o

Café Konnild's, Provianten og Sommergrill er midlertidigt lukket - se øvrigt udvalg nedenfor

FOOD TRUCKS VED ÅRETS STORE SANDSKULPTURFESTIVAL

I forbindelse med sommerens store sandskulpturfestival, er der blevet opstillet forskellige food trucks med et spændende madudvalg.

I Jakobsens Pita kan du få lækre stenovnsbagte pitabrød med flammegrillet lammekølle, oksefilet, kylling eller haloummiost. Cám Ón serverer velsmagende vietnamesisk comfort food, hvor du kan prøve deres baguettes eller lækre fried spring rolls.

Læs mere om sandskulpturfestivalen her

THE FISH PROJECT

Overfor den ikoniske abegrotte finder du en helt ny madbod: The Fish Project.

Her kan du blandt andet få frisklavet fish & chips i en helt enestående kvalitet. Foruden den klassiske fish & chips kan du få andre spændende to go-retter fra havet.

RISTET RUG - NORDISK STREETFOOD

Find Ristet Rug-cyklen og vælg en af de frisksmurte og velsmagende rugbrødssandwich.

Ristet Rug har ladet sig inspirere af de effektive asiatiske gadekøkkener, og serverer således klassiske rugbrødsmadder i en lækker fastfoodversion.

Brødet er 100% fuldkorn og cyklen har det økologiske sølvmærke, hvilket vil sige, at 90% af råvarerne er økologiske.

Prøv blandt andet en med fiskefrikadelle, remoulade og spinat.

SUMMERBIRD-IS

Du kender formentlig bedst Summerbird for deres økologiske luksuschokolade. Nu kan du som noget nyt også få Summerbird-is i seks forskellige varianter!

Få stillet den søde sult og vælg mellem fire slags flødeis og to sorbeter, som er 100% veganske. 

Vælg mellem: passionsfrugt, hindbær, vanilje, chokolade, amber-karamel og lakrids yuzu. 

KVALITETSKAFFE MED PÅ VEJEN

Om klokken er 9 eller 17, er der ALTID plads til en god kop kaffe. 

For at imødekomme den store efterspørgsel på kvalitetskaffe, opruster vi i ZOO med hele fire ekstra kaffevogne. Kaffen i Kalles Kaffe er i højeste kvalitet og mælken er naturligvis økologisk.  

VIDSTE DU, AT PANTEN FRA DIN KAFFEKOP KAN HJÆLPE DE VILDE GIRAFFER?

 

Efter Zoo har indført nye pantkopper i kiosker og restaurant, sparer vi hvert år miljøet for 1,8 tons affald. Ydermere kan du, hvis du donerer panten til Zoos forskning i Pilanesberg i Sydafrika, være med til at redde den vilde girafstand fra at uddø. Læs mere om, hvordan din kop kan redde en giraf!

 

PANTKOPPER REDDER GIRAFFER

DYRENES SPISETIDER

Her på siden kan du læse om alle de steder, du kan spise i Zoo. Men hvad med dyrene? Hvornår får de mad? Se de aktuelle fodringstider nedenfor.

Du kan spise alt fra nyristede insekter til højt belagte laksemadder og økologisk bland-selv is i Zoo. Men hvad med løverne for eksempel? Er det rigtigt, at de spiser hest?

HVORNÅR FÅR DYRENE MAD?

AKTUELLE FODRINGER I ZOO

SPISER LØVERNE HEST?

FRA DRESSURHEST TIL LØVEMAD

FODRINGER UDENFOR ÅBNINGSTIDEN

Dyrene spiser selvfølgelig også på alle mulige andre tidspunkter end de planlagte fodringer. Flere af dem bruger mange timer i døgnet på at rode efter føde og spise.

Særligt elefanterne er aktive om eftermiddagen i deres anlæg indendøre. Vi sender live-tv fra anlægget hele døgnet, så du kan følge med i, hvad de laver, når vi andre er gået hjem.

SE MED NÅR ELEFANTERNE SPISER

 

Elefanterne bruger mange timer i døgnet på at spise. Og husk, du kan også følge dem udenfor åbningstid på Zoo-tv, hvor vi sender live fra elefanthuset døgnet rundt.

 

FØLG ELEFANTERNE UDENFOR ÅBNINGSTID

FØDEVARESTYRELSENS SMILEY-RAPPORT

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. Fødevarestyrelsen kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

Zoo har nu Elite smiley’s i hele Haven. Se uddybning i Fødevarestyrelsens smiley-rapport for Zoo her:


Se smileyrapporter