Tiger
Tiger

Tæt på tigeren

Varm op til en unik oplevelse! Bliv klogere på de store katte, oplev en tigertræning og kom helt tæt på det fascinerende dyr. Minimumsalder: Min. 6 år (aldersgrænsen skal overholdes). Børn til og med 11 år skal være ledsaget af en voksen (min. 18 år) med egen billet.

375 kr./stk.

Detaljer og vilkår

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.  

Antal deltagere: Maks. 12 personer. 

Bemærk: Det er ikke muligt at få rykket dato for arrangement, og billetten refunderes ikke. Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet. 

Obs: Oplevelsen foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish) og egner sig ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere. 

Det sker på dagen

ZOO

Fri adgang til haven

Nyd resten af dagen i ZOO og oplev et væld af fascinerende dyr.

Tiger

BLIV KLOGERE PÅ KATTEDYR

En Zooguide vil fortælle jer om alt fra løver til leoparder.

Tigertræning

Tæt på de trænede dyr

Kom med bag kulissen og overvær tigernes træning.

SPRING UD I EN SÆRLIG OPLEVELSE

I behøver hverken finde løbesko eller træningstøj frem, selvom der er træning på programmet i ZOO. Det er nemlig de imponerende tigere, der skal trænes – og I kan opleve det på nært hold!   

En Zooguide vil møde jer ved hovedindgangen og følge jer ned til tigernes anlæg. På vejen kommer I forbi nogle af de andre store kattedyr, hvor I f.eks. kan få indblik i løvernes sociale adfærd eller amurleopardens liv i de russiske skove. Ved tigerne mødes I med en dyrepasser, der tager jer med ind bag kulissen. Her får I en unik mulighed for at overvære tigernes træning, der blandt andet er et vigtigt værktøj til at sikre dyrenes velfærd. Bagefter er I velkomne til at nyde resten af dagen i ZOO og opleve et væld af fascinerende dyr.

Program

09.00
En Zooguide møder jer ved hovedindgangen. I går sammen mod tigernes anlæg og kommer forbi nogle af ZOOs andre store katte på vejen.
09.30
En dyrepasser tager jer med ind bag kulissen hos tigerne, hvor I får mulighed for at overvære en tigertræning.
10.00
Mulighed for at nyde resten af dagen i ZOO og opleve en masse spændende dyr.

Praktiske oplysninger

Aldersgrænse

Min. 6 år (aldersgrænsen skal overholdes). Børn til og med 11 år skal være ledsaget af en voksen (min. 18 år) med egen billet.

Antal deltagere

Maks. 12 personer.  

Mødested

Hovedindgangen i ZOO.

Påklædning

Vi anbefaler, at du har praktisk tøj og fodtøj på, der gerne må blive snavset og tager højde for vejret.  

Bemærk

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.  

Obs!

Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet. Oplevelsen foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish) og egner sig ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere.