Giraf
Giraf

Mød giraffen

Er du klar på en oplevelse i nye højder, hvor du måske får et helt nyt perspektiv på et af verdens mest fascinerende dyr? Hils på ZOOs højeste dyr, bliv klogere på giraffen og vær med til at fordre det langhalsede dyr.

375 kr./stk.

Minimumsalder: 8 år. Børn til og med 11 år skal være ledsaget af en voksen (min. 18 år) med egen billet til oplevelsen. OBS. Der kan i øjeblikket desværre ikke anvendes gavekort som indløsning af tæt på dyrene-oplevelser samt Zoocamp.
Detaljer og vilkår

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.  

Antal deltagere: Maks. 10 personer. 

Bemærk: Det er ikke muligt at få rykket dato for arrangement, og billetten refunderes ikke. Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet. 

Obs: Oplevelsen foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish).

Det sker på dagen

ZOO

Fri adgang til haven

Nyd resten af dagen i ZOO og oplev et væld af fascinerende dyr.

Zooguide

FED VIDEN OG LAAAANGE FACTS

Få fyldt rygsækken med massevis af viden om verdens højeste dyr.

Giraf

KOM PÅ BESØG I GIRAFSTALDEN

Oplev de elegante giraffer helt tæt på og vær med til at fodre dem.

EN OPLEVELSE, DER LIGGER HØJT PÅ WOW-SKALAEN

Mød verdensrekordholderen, når det kommer til at være højest! Giraffen er med sin lange hals helt unik – men vidste du, at giraffer faktisk også har et mønster, der er helt særligt? Præcis ligesom vi mennesker hver især har vores eget unikke fingeraftryk, har hver giraf sit eget mønster! Besøg Girafhuset og bliv endnu klogere på det høje dyr sammen med en af ZOOs dyrepassere. Her kan du hilse på de høje giraffer og fodre dem med deres favoritspise – og bare rolig, det kræver ikke ekstraordinært lange arme at nå! 

Program

11.30
Du og de andre deltagere mødes med dyrepasseren ved Girafhuset, og sammen går I ind i stalden. Her bliver I klogere på girafferne, inden I selv kan være med til at fodre det langhalsede dyr.
12.00
Mulighed for at nyde resten af dagen i ZOO og opleve en masse spændende dyr.

Praktiske oplysninger

Aldersgrænse

Min. 8 år (aldersgrænsen skal overholdes). Børn til og med 11 år skal være ledsaget af en voksen (min. 18 år) med egen billet.  

Antal deltagere

Maks. 10 personer.  

Mødested

Girafhuset.

Påklædning

Vi anbefaler, at du har praktisk tøj og fodtøj på, der gerne må blive snavset og tager højde for vejret.  

Bemærk

Entré til ZOO er inkluderet i prisen.  

Mød Giraffen kan opleves fra april - oktober måned.

Obs!

Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet. Oplevelsen foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish) og egner sig ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere.