ZOO er midlertidigt lukket


ZOOKORTHOLDER - SÅDAN BLIVER DU KLAR TIL DIT NÆSTE ZOO BESØG

Bliv klar til dit næste besøg i ZOO! Vi har ekstraordinært åbnet for kundeservice i Zookortsalget, så vi giver mulighed for at forberede dit næste besøg, og derved forhåbentlig skabe mindre kø, når vi kan åbne igen. 

HVORDAN KØBER JEG ZOOKORT?

Vi anbefaler, at du køber Zookort hjemmefra. Så kan du selv scanne dig ind og dermed hjælpe til med at mindske kontakten med personalet i Indgangen.

Den nemmeste løsning både for dig og ZOO er, hvis du køber Zookortet via ZOOs app, som du finder i Appstore og Google Play. Her kan du købe Zookort til dig og resten af familien, uploade et foto og tage kortet i brug med det samme. Du kan også købe Zookort via zoo.dk og printe din voucher eller medbringe den på din mobiltelefon. Så kan du også selv scanne dig ind ved ankomst til ZOO. Bemærk, at køber du Zookortet via zoo.dk, skal du stikke hovedet forbi det indendørs Zookortsalg i Indgangen ved dit næste besøg, så vi kan tage et foto. Vi anbefaler, at du vælger et tidspunkt, hvor der ikke er så mange mennesker.

Helt ekstraordinært har vi åbent for kundeservice i vores Årskortsalg i hverdage kl. 13-16 frem til vores åbning den 8. juni. Her kan du komme forbi og få taget foto til dit Zookort, så du er helt klar til dit næste besøg. 

 

JEG HAR ALLEREDE ZOOKORT, HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG?

Hvis du allerede har et Zookort, vil vi opfordre dig til at forberede dig på dit besøg ved at tjekke at dit Zookort er aktivt og at du har det fysisk eller i ZOO-app’en.

Du kan til hver en tid tjekke din status på dit medlemskab på zoo.dk. Er det første gang du logger på, skal du benytte “Mit Zookort” og herefter “Glemt adgangskode”. Du vil efterfølgende modtage en mail på din tilmeldte mailadresse, med link til dannelse af adgangskode.

Hvis dit kort ikke er aktivt, kan du forny det via medlemslogin.

Når du lægger dit Zookort i app’en skal du benytte samme kode, som du benytter til dit medlemslogin på zoo.dk.

Tak for støtten!

Vi vil gerne sige tusind tak for den store støtte I har vist os den seneste tid! Det vælter ind med opbakning og henvendelser - og til alle jer der spørger; I kan støtte os via MobilePay 23569 eller fx ved at købe et Zookort. Læs mere om mulighederne her:

Vedrørende støtte til Zoo:
Hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe os, så kan du gøre det på følgende måder:

  • Køb dit Zookort allerede nu (gyldig 1 år fra købsdato). Som kompensation for de lukkedage, hvor du ikke kan bruge kortet, holder vi to ekstra Zookortdage inden april 2021:https://zoo.dk/aarskort/
  • Tilmeld dit eksisterende Zookort automatisk korttræk, så fornyes det automatisk ved næste gyldigheds udløb. Det gør du på zoo.dk på Zookort login: https://www.zoo.dk/
  • Køb billet online (gyldig 1 år fra købsdato):https://zoo.dk/billetter/
  • Køb gavekort på et selvvalgt beløb, som kan indløses i Haven, så snart vi åbner igen:https://zoo.dk/gavekort/
  • Øvrige donationer kan ske via MobilePay nummer 23569


Opdateret 12/5

Zoologiske anlæg er med som en del af regenringens 3. fase af genåbning af landet og vi får derfor lov at åbne dørene igen den 8. juni. Vi glæder os usigeligt meget til endelig igen at byde jer velkommen indenfor!

Opdateret 23/4

ZOOLOGISK HAVES ÅBNING UDSKUDT GRUNDET NYE RETNINGSLINJER FRA RIGSPOLITIET

Rigspolitiet har i går 22/4 ændret deres vejledninger på baggrund af udmeldinger fra Justitsministeriet og Erhvervsministeriet. Nu angiver Rigspolitiet, at det vil være uhensigtsmæssigt at åbne zoologiske haver og attraktioner. Derfor kan vi desværre ikke åbne Haven 1. maj som ellers udmeldt. Vi er naturligvis meget kede af situationen og håber, at vi snart kan få lov til at åbne Haven for vores dejlige gæster. Vi er klar over, at dette helt sikkert vil afstedkomme en masse spørgsmål, men vi har desværre ikke alle svarene nu - vi vil opdatere her og på Facebook lige så snart vi har nyt.

Information i forbindelse med den midlertidige lukning (opd. 21/4)

For Zookortholdere:
Senere i år afholder vi en ekstra Zookortdag som kompensation for den, de fleste missede den 14. marts. Inden 1. april 2021 afholder vi yderligere en Zookortdag, som hidtil ikke har været på programmet, dette skal ses som en kompensation for den midlertidige lukning af ZOO.

Billetter der er udløbet:
Entrébilletter til ZOO, der udløber i perioden under vores midlertidige lukning, vil kunne benyttes i en periode på 14 dage fra den dag, vi åbner op igen.

Bookede oplevelser og Zoocamps:
Såfremt den bookede oplevelse ligger i den allerede annoncerede lukkeperiode vil du få mulighed for at ombooke oplevelsen. Du vil modtage en mail med nærmere info. For oplevelser som ligger efter den annoncerede lukkeperiode forventes disse afholdt.