o

Teambuilding

I mere end 20 år har Zoologisk Haves kursusafdeling udviklet teambuilding arrangementer for en lang række virksomheder. Udviklingen fortsætter, men det gennemgående element er selvfølgelig stadig dyrene og alle de gode historier, Zoologisk Have gemmer på.

Kursusafdelingens medarbejdere har tilsammen mere end 30 års erfaring med udvikling, planlægning og afvikling af teambuilding. Med faglige kompetancer indenfor pædagogik, kommunikation, teamwork og dyreadfærd står de klar til at give jer en anderledes og oplevelsesrig dag i Zoologisk Have.

Aktiviteterne er for alle, og vi lægger stor vægt på, at deltagerne – både enkeltvis og sammen - får en succesoplevelse.
At være væk fra det kendte, kombineret med udfordringer, der ikke har med dagligdagen at gøre, kan give deltagerne mulighed for at opleve hinanden på en ny måde. Kollegaer, der i hverdagen ikke taler så meget sammen, finder måske sammen og opdager hidtil ukendte fællestræk og forståelse.

"Til teambuilding i Zoo var der kompetente medarbejdere som forstod at formidle og skabe rammerne for en god og tryg oplevelse udenfor den normale komfortzone."

Teambuildingdeltager

ZOO TILBYDER FØLGENDE TEAMBUILDINGS:

Det er muligt at tilkøbe f.eks. en spændende holdudfordring og/eller en dyretræning.

Metode

Planlægning af arrangementet foregår i tæt dialog med den pågældende kunde for på bedst mulig måde at opfylde krav, ønsker og behov. Det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed, om forløbet blot skal være en god fællesoplevelse eller omhandle kommunikation, trivsel, samarbejde eller noget helt andet - kursusafdelingen bidrager gerne med erfaringsbaserede forslag.

Teambuilding forløbet sammensættes af forskellige moduler, og kan således tilpasses deltagernes forskellige lyst til aktivitetsniveau.
Uanset om I vælger et oplæg med udgangspunkt i arrangementets tema, en oplevelse tæt på ”kryb og kravl” eller konkurrenceprægede holdøvelser, så sker udfordringerne på deltagernes præmisser. Den enkeltes grænser respekteres, og uanset om dagen i Zoo har et fagligt eller socialt sigte, så er aktiviteterne bygget op som fælles oplevelser, der relaterer til dagligdagen.

Målgruppe

Uanset om I er en lille afdeling på ti personer eller en hel virksomhed på 250 personer, så er det muligt at sammensætte et forløb specielt til jer.
Det kan være et teambuildingforløb, en aktivitetsdag, eller et kortere indslag i forbindelse med et møde – kun fantasien sætter grænser.
Kursusafdelingen rykker også gerne teltpælene op og besøger jeres virksomhed medbringende dyr, foredrag eller måske begge dele.