o

STORT OG DELIKAT MADUDVALG - HELE SOMMEREN!

Sommeren i ZOO byder på et enestående udvalg af alt lige fra nordisk street food med velsmagende rugbrødssandwiches, is fra Summerbird, lækker kvalitetskaffe fra Kalles Kaffe til crepes og mange andre lækkerier.

Find Ristet-Rug-cyklen og vælg en af de frisksmurte og velsmagende rugbrødssandwiches eller gå på opdagelse i vores helt nye madbod The Fish Project overfor den ikoniske abegrotte, hvor du kan få sprøde fish & chips og spændende to go-retter. 

Se sommerens store madudvalg her

LÆR OM NATURBEVARELSE

LØRDAG DEN 30. JUNI - SØNDAG DEN 15. JULI

Hvad gør man for at undgå krybskytteri på næsehornet? Hvilke metoder gør det muligt at få mere viden om tapirens liv i regnskoven? Og hvordan sikrer man, at der fortsat kan leve gyldne løveaber i naturen? Mød dyrene i haven, mens der fortælles om projekterne i naturen, og få svar på, hvordan ZOO aktivt deltager i naturbevarelsesprojekter rundt omkring i verden. 

Læs programmet her

SOMMER I ZOO: ZOOLCREME OG ZIESTA

MANDAG DEN 16. JULI - SØNDAG DEN 29. JULI 

Hvordan har dyrene det med sommervarmen? Hvad gør de for at undgå at blive forbrændt, overophedet eller dehydreret? Se med, når elefanterne sandbader, flodhestene svaler sig af i vandet og når næsehornene tager sig et mudderbad. Hør om dem og mange andre dyr, når vores Zooformidler fortæller ved anlæggene.

Læs programmet her

Rundvisning bag kulisserne

Oplev Zoo fra en ny vinkel! Med en rundvisning bag kulisserne får du mulighed for at besøge nogle af de steder, der normalt er lukket for publikum.

Turen går bl.a. forbi dyrlægeklinikken og foderkøkkenets usædvanlige køle- og fryserum. Entré til Zoo er ikke inkluderet.

HVERDAGE OG WEEKENDER KL. 11.00-12.15 og 14.00-15.15


Se alle arrangementer