o

Caféen

Weekendbrunch i Zoo

Hver lørdag, søndag og helligdage kan du spise en lækker brunchbuffet i Caféen, der ligger lige ved kamelerne.
Det er muligt at spise brunch mellem kl. 10.00 - 14.30 og prisen pr. person er DKK 129 ekskl. drikkevarer. Børn under 3 år er gratis. Børn på 3-11 år koster DKK 89 eksl. drikkevarer.

Bemærk: entré til Zoo er ikke inkluderet i prisen. Det er ikke muligt at spise i Caféen uden gyldig entre til Zoo.

Bemærk ved booking af bord at brunchbuffeten lukker kl. 14.30! 

Ledige pladser på dagen er ”først til mølle” med indgang fra Haven. Der kan også bookes plads på dagen ved fremmøde i Caféen, såfremt der er ledige borde.

Caféen er åben alle ugens dage fra klokken 10. I hverdage er der á la carte menu. Køkkenet åbner kl. 11.30 og lukker 30 minutter før, Zoo lukker.

Bordreservation alle dage kan ske på selve dagen ved personlig (ikke telefonisk) henvendelse i Caféen eller via elektronisk booking - se lidt længere nede på siden.

Det er desværre ikke tilladt at spise medbragt mad eller medbringe barne- og klapvogne i Caféen, men der er plads til at sætte dem ude foran. Der findes et ammehjørne med mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker i Zoos familievenlige restaurant Provianten.

Gæster er velkomne til at logge på Havens internetforbindelse.
Bruger: Zoogaest • Kode: HTEG9

Provianten

Provianten er åben hver dag fra kl. 10.

Restauranten serverer sund mad, hvor man kan vælge mellem forskellige slags kylling, flere slags salater samt kartofler. Der findes et udvalg af fastfood, som kan købes ved den sidste kasse. Det er også muligt at købe glutenfri produkter.

 

Provianten har desuden mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker samt et ammehjørne.

Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i Provianten.

Grillkiosker

I Zoo findes en række grillkiosker, hvor du kan købe is, slik, fastfood og kolde og varme drikkevarer. På kortet over Zoo herunder kan du se, hvor kioskerne er placeret.

Medbragt mad

I Zoo er du velkommen til at spise din medbragte mad på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser. Du kan også nyde din mad i madpakkehuset, der er opvarmet i vintersæsonen. 

Madpakkehuset findes i Børnezoo. Se kort over Zoo herunder.


Kort over Zoo

Amning og babymad

Du er altid velkommen til at amme dit barn i Zoo. Har du brug for et aflukke at amme i, findes der en ammekrog i Restaurant Provianten. Her finder du også en mikroovn, som er beregnet til at varme babymad og sutteflasker i.

Zoo har iøvrigt toiletter med puslebord ved Primaternes Verden, Tropezoo, Børnezoo, Elefanthuset, i Den Arktiske Ring og Restaurant Provianten. 


Kort over Zoo

FØDEVARESTYRELSENS SMILEY-RAPPORT

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. Fødevarestyrelsen kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

Zoo har nu Elite smiley’s i hele Haven. Se uddybning i Fødevarestyrelsens smiley-rapport for Zoo her:


Se smileyrapporter