o

Vilde gaver til mors dag

Mangler du gaven til mors dag på søndag den 14. maj? Vis din taknemmelighed til din mor for hendes hjælp og kærlige tanker med en oplevelse tæt på dyrene i Zoo.

Her finder du masser af muligheder for at give spændende, sjove, lærerige og vilde oplevelser, der passer sig både til din mor, mormor og farmor.

TIGERTRÆNING

Er din mor et kattemenneske, så giv hende den ultimative oplevelse med en tigertræning, hvor hun kommer helt tæt på de store rovdyr og ser hvordan de trænes til bl.a. at få taget blodprøver.

Pris
DKK 375
KÖP

MØD PINGVINERNE

Er din mor klar til en på opleveren, så giv hende et møde med pinvingerne. Her er hun med til at håndfodre dem og får et særligt indblik i dyrepassernes arbejde.

Pris
DKK 525
KÖP

TÆT PÅ TASMANSKE PUNGDYR

Er din mor vild med Tasmanien, kan du invitere hende en tur i Zoo før åbningstid, hvor hun er med til at sige godmorgen til pungdyrene og kommer helt tæt på, når dyrepasseren fortæller.

Pris
DKK 650
KÖP

STØT DE VILDE ELEFANTER

Er din mor passioneret for naturbevarelse, så hjælp hende med at støtte Zoos arbejde med at bevare de vilde elefanter i Afrika.

DONER

BILLET TIL ZOO

Tag din mor med i Zoo! Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen. Det er masser af nye oplevelser at komme efter, nye dyreunger og det nye Tasmanien.

Pris
DKK 180

GAVEKORT TIL ZOO

Giv din mor et år med vilde oplevelser! Køb hende et gavekort til Zoo, som enten kan bruges på et årskort, billetter eller i butikken og kioskerne i Haven.

KØB

FLERE GAVER TIL ENHVER LEJLIGHED

Få endnu flere gaveideer til mors dag, fødselsdagen, årsdagen eller andre lejligheder i webshoppen. Her kan du finde noget for enhver dyreelskers smag. Lige fra spændende ture med Zoo, interessante dyretræninger, medrivende foredrag og vilde oplevelser til billetter og årskort.

BESØG WEBSHOPPEN

MORS DAG I DYRERIGET

Der er ikke noget som en mors kærlighed, og der er bestemt ingen undtagelser, når det kommer til mødre i dyreriget. I dyrenes verden findes der nemlig masser af yderst dedikerede mødre, som gør en ekstraordinær indsats for deres unger. Læs om nogle af dem her.

FANTASTISKE DYREMØDRE