o

Vilde gaver til fars dag

Mangler du gaven til fars dag på mandag den 5. juni? Vis din taknemmelighed til din far for hans støtte og gode råd med en oplevelse tæt på dyrene i Zoo.

Her finder du masser af muligheder for at give en spændende, sjov, lærerig eller vild oplevelse, der passer sig til netop din far.

TIGERTRÆNING

Giv din far en vild oplevelse med en tigertræning, hvor han kommer helt tæt på de store rovdyr og ser hvordan de trænes til bl.a. at få taget blodprøver og få tjekket tænder.

Pris
DKK 375
KÖP

MØD PINGVINERNE

Er din far klar til en på opleveren, så giv ham et møde med pingvingerne. Her er han med til at håndfodre dem og får et særligt indblik i dyrepassernes arbejde.

Pris
DKK 525
KÖP

TÆT PÅ TASMANSKE PUNGDYR

Drømmer din far om en tur til Tasmanien, kan du invitere ham i Zoo før åbningstid, hvor han er med til at sige godmorgen til pungdyrene og kommer helt tæt på, når dyrepasseren fortæller.

Pris
DKK 650
KÖP

TÆT PÅ GIRAFFER

Er din far vild med giraffer, kan du give ham et møde med de langhalsede dyr. Her kommer han helt tæt på og er med til at håndfodre flokken.

Pris
DKK 325
KÖP

RUNDVISNING BAG KULISSEN

Giv din far en anderledes oplevelse af Zoo med en rundvisning bag kulissen, hvor turen bl.a. går forbi dyrlægeklinikken og foderkøkkenets spændende køle- og fryserum.

Pris
DKK 80
KÖP

STØT DE VILDE ELEFANTER

Er din far passioneret for naturbevarelse, så hjælp ham med at støtte Zoos arbejde med at bevare de vilde elefanter i Afrika.

DONER

BILLET TIL ZOO

Tag din far med i Zoo! Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen. Det er masser af spændende oplevelser og nye dyreunger at se.

Pris
DKK 180

GAVEKORT TIL ZOO

Giv din far et år med vilde oplevelser! Køb ham et gavekort til Zoo, som enten kan bruges på et årskort, billetter eller i butikken og kioskerne i Haven.

KØB

FLERE GAVER TIL DIN FAR

Få endnu flere gaveideer til fars dag, fødselsdagen, årsdagen eller andre lejligheder i Zoos webshop. Her kan du finde alt fra spændende dagsture, fascinerende dyretræninger, medrivende foredrag og meget mere.

BESØG WEBSHOPPEN

DYRERIGETS DEDIKEREDE FÆDRE

De bedste fædre i dyreriget tager forældrerollen meget seriøst og vil gøre alt for deres familie. Lige fra at bære ungerne på ryggen i ugevis til at opvarte mødrene i stor stil.

Mød her nogle af dyrerigets mest dedikerede fædre.

FARS DAG I DYRERIGET