ramme

Skræddersyede forløb og partnerskaber

ramme

Har I et ønske om et forløb der er sammensat eksklusivt til jer og i samarbejde med jer, så er et skræddersyet forløb eller partnerskab en oplagt mulighed. Disse forløb kan strække sig over enkelte dage til flere uger og dække en eller flere årgange. Vi har særlig god erfaring med at arbejde med tværfaglige temaer.

 
I samarbejde med jer

Et skræddersyet forløb eller partnerskab er bygget op omkring et tæt samarbejde med de pågældende lærere, således at undervisningen i ZOO understøtter den enkelte klasses eller årgangs mål og undervisningsplan. Denne særlige tilrettelæggelse giver en unik mulighed for at udvælge konkrete praksisnære eksempler og give eleverne mulighed for fordybelse.

Forløbet vil bestå af vekslende aktiviteter, som afvikles i undervisningslokalerne, ved og i dyreanlæggene rundt i ZOO og på skolen.

Skoletjenesten ZOO er et godt udgangspunkt for tværfaglige forløb, hvor der tages udgangspunkt i biologiens verden, der ved sin diversitet kan ­linkes til stort set alle skoles fag lige fra matematik, samfundsfag og dansk til innovation og FN’s verdensmål.


Kontakt 

Få mere information om skræddersyede forløb og partnerskaber ved at skrive til Louise Nordbjerglob@zoo.dk

ramme