ramme

Praktisk information

Her kan du læse, hvordan du booker undervisning via Skoletjenesten, se priser, åbningstider og hvordan du bedst forbereder dig til undervisningen. Du kan også skrive dig op til Skoletjenestens nyhedsbrev, så du altid er opdateret på nyheder, særlige skolearrangementer, nye undervisningsoplæg med mere. 

ramme
Booking af undervisning

Undervisning kan bestilles på telefon 72 200 259 mandag til fredag kl. 9.30 til 12.30. Der kan også rettes henvendelse på undervisning@zoo.dk med angivelse af telefonnummer eller e-mailadresse. Så kontakter vi dig. Vi arbejder på at kunne præsentere en online bookingtjeneste i løbet af skoleåret 2019/2020.


Booking-information 

Tiderne i undervisningen ligger kl.9.30-10.15, 10.30-11.15, 11.30-12.15 samt kl.13.30-15.00. Eftermiddagstiden er forbeholdt oplæg på 90 min. 

Under bookingen vil du tale med en af Skoletjenesten ZOOs undervisere, som kan hjælpe dig til at finde det rette undervisningsoplæg. Informér dig gerne forinden på hjemmesiden, hvor alle undervisningsoplæg er beskrevet. Hvis det er relevant vil det også være muligt at booke et oplæg som er udviklet til en yngre årgang, så længe man har for øje at niveauet også er udviklet herefter. Det er derimod ikke muligt at vælge et oplæg der er henvendt mod et højere klassetrin end klassens, da vi har erfaring med at dette kan være en dårlig oplevelse for eleverne, da der foruden teorien også er mange andre perspektiver de skal forholde sig til undervejs.

Vi tilstræber at tage telefonisk kontakt til dig en uge før undervisningsoplæggets afvikling, for at sikre os at alle detaljer er afklarede og at du ikke har yderligere spørgsmål.

Vi oplever fra tid til anden, at klasser udebliver uden forudgående aflysning. Derfor er der indført en udeblivelsesafgift på DKK 500, som vil blive faktureret til skolen eller institutionen, hvis oplægget ikke aflyses forinden. Ved mere end 10 minutters forsinkelse ser vi os desværre nødsagt til at aflyse undervisningen, da vi i så fald ikke kan stå inde for oplæggets indhold.

Priser

Se priser på skolekort og -billetter samt institutionskort via linket nedenfor.

Åbningstider i ZOO

Se generelle åbningstider i ZOO via linket nedenfor.

Sådan forbereder du dig til undervisning i ZOO

Skoletjenesten København ZOO har bl.a. for mål er at supplere folkeskolen og gymnasiet med en undervisning, der omsætter naturvidenskabelig viden til praksis via levende dyr og effekter. For at kunne sikre at der skabes en transfer mellem skolen og besøget i ZOO, håber vi at du vil drage nytte af det materiale som vi har udviklet til det specifikke undervisningsoplæg.


Skab sammenhæng med arbejdet på skolen 

For at komme i mål med at omsætte naturvidenskabelig viden til praksis, er det en forudsætning at eleverne, under besøget i Skoletjenesten ZOO, møder en teori og nogle begreber som de tidligere har arbejdet med på skolen. Under undervisningsoplægget vil eleverne opnå førstehåndsviden gennem egne undersøgelser og erkendelser som kobles til den kendte teori og begreber. For at kunne sikre dette udbytte bør alle undervisningsforløb ses som en integreret del af undervisningen på skolen.

Undervisningsoplægget indledes altid af en teoretisk gennemgang for at aktivere elevernes forhåndsviden, da de stærke sansemæssige indtryk som undervisningslokalet forårsager, ofte kan give eleverne behov for at blive sporret ind på undervisningens tema.

I forbindelse med jeres besøg i Skoletjenesten ZOO, opfordres I altid til at afsætte ekstra tid til at gå på opdagelse rundt i ZOO. Besøg, enten før eller efter undervisningen, de dele af Haven, som passer til jeres aktuelle undervisning.


Forberedende video til eleverne 

For at hjælpe eleverne med at få den bedst mulige undervisning har vi, i samarbejde med Københavns Professionshøjskole, udviklet en video til 0.-4. årgang, som forbereder eleverne på besøget i ZOO.


Forberedende video til dig som lærer


Elever med autisme 

AutismGoTo har udviklet en social præsentation til til København ZOO, som gør det lette at planlægge og gennemføre spændende ture i Haven. 

Social præsentations af besøget i Skoletjenesten
Informationsside til besøget i Skoletjenesten

Social præsentation af besøg i ZOO på egen hånd
Informationsside til besøget i ZOO på egen hånd

Du kan med fordel gennemgå eller give disse præsentationer til dine elever med autisme.

ramme