ramme

Arbejdsark til gymnasier

ramme

Ønsker I at arbejde med materialer på egen hånd i ZOO har vi til de udbudte undervisningsoplæg udviklet en række arbejdsark der også kan benyttes uafhængigt af undervisningsoplæggene.

ramme

Lærervejledninger og arbejdsark

I forbindelse med emnerne evolution og adfærd har Skoletjenesten ZOO en række materialer tilgængelige. Lærervejledninger og arbejdsark finde under de enkelte undervisningsoplæg for gymnasier.


Regnskoven 

Arbejder I med den tropiske regnskov kan I med fordel benytte vores undervisningsmateriale ”Den tropiske regnskov”. Materielaet er udviklet med henblik på udskolingen, men kan fungere som en god introduktion til emnet og give et fælles udgangspunkt. Materialet er bygget op omkring 4 korte videoer.


Regnskov eller palmeolie 

Som tillæg til arbejdet med den tropiske regnskov, har Skoletjenesten ZOO udviklet et undervisningsmateriale ”Perspektiver på regnskoven”, det stiller eleverne over for en naturfaglig og samfundsmæssig problemstilling, når de skal diskutere hvordan fremtiden skal se ud for palmeolieproduktion. Materialet er bygget op omkring case arbejde der med fordel kan arbejdes på både i forbindelse med biologi og samfundsfag.

xa