ramme

Undervisningsoplæg

ramme

Et undervisningsoplæg i ZOO er tænkt som et supplement til undervisning på skolen og har til hensigt at forstærke underviserens pædagogiske motiver. Her finder du et overblik over de muligheder og forløb, som Skoletjenesten tilbyder elever i grundskolen.

ramme
0. klasse
0. klasse

Skoletjenesten ZOO tilbyder fire forskellige undervisningsoplæg for 0. klasse. Ud over disse oplæg har du mulighed for at hente et undervisningsoplæg som kan afvikles på egen hånd i ZOO.

1.-2. klasse
1.-2. klasse

Skoletjenesten ZOO tilbyder syv forskellige undervisningsoplæg for 1. – 2. klasse. Ud over disse oplæg har du mulighed for at hente et undervisningsoplæg som kan afvikles på egen hånd i ZOO.

3.-4. klasse
3.-4. klasse

Skoletjenesten ZOO tilbyder forskellige undervisningsoplæg for 3.–4. klasse. Ud over disse oplæg har du mulighed for at hente et undervisningsoplæg som kan afvikles på egen hånd i ZOO.

ramme
5.-6. klasse
5.-6. klasse

Skoletjenesten ZOO tilbyder tre forskellige undervisningsoplæg for 5. – 6. klasse.

7.-10. klasse
7.-10. klasse

Skoletjenesten ZOO tilbyder seks forskellige undervisningsoplæg for 7. – 10. klasse. Ud over disse oplæg har du mulighed for at hente tre undervisningsoplæg relateret til regnskoven, som kan afvikles på egen hånd på skolen eller i ZOO.

Modtagerklasser og DSA-klasser
Modtagerklasser og DSA-klasser

Skoletjenesten ZOO tilbyder et særligt tilrettelagt undervisningsoplæg til klasser i indskolingen og mellemtrinnet, som arbejder med at lære dansk.

ramme