ramme

Grundskole

ramme

Skoletjenesten ZOO tilbyder gratis undervisning til elever i grundskolen i fagene: natur/teknologi, matematik og biologi. Fælles for alle oplæg er, at levende dyr og effekter er omdrejningspunktet og målet er at omsætte teori til praksis. For indskolings-og mellemtrinsklasser varer undervisningen som udgangspunkt 45 minutter og for udskolingsklasser varer de 90 minutter. Forløbene understøtter Fælles Mål og de fleste forløb åbner for et tværfagligt sigte. For udskolingen har vi desuden undervisningsforløb rettet mod uddannelse og job og seksualundervisning.

ramme
Biologisk værksted 3
Biologisk værksted 3

Har du interesse for at undervise med levende dyr og effekter fra dyr? Så er et kørekort til Biologisk Værksted 3 (Bio 3) med garanti noget for dig. Her finder du praktisk information om Bio 3 samt information om hvordan du erhverver dig et kørekort.

Undervisningsoplæg
Undervisningsoplæg

Et undervisningsoplæg i ZOO er tænkt som et supplement til undervisning på skolen og har til hensigt at forstærke underviserens pædagogiske motiver. Her finder du et overblik over de muligheder og forløb, som Skoletjenesten tilbyder elever i grundskolen.

Arbejdsark
Arbejdsark

Ønsker I at arbejde med materialer på egen hånd i ZOO har vi til de udbudte undervisningsoplæg udviklet en række arbejdsark der også kan benyttes uafhængigt af undervisningsoplæggene.

ramme
Booking af undervisning
Booking af undervisning

Her kan du læse, hvordan du booker undervisning via Skoletjenesten, se priser, åbningstider og hvordan du bedst forbereder dig til undervisningen.

Skræddersyede forløb og partnerskaber
Skræddersyede forløb og partnerskaber

Har I et ønske om et forløb der er sammensat eksklusivt til jer og i samarbejde med jer, så er et skræddersyet forløb eller partnerskab en oplagt mulighed.

ramme