ramme

Daginstitutioner

ramme

I ZOO vægter vi vores mindste gæster højt, og via oplevelser tæt på og i børnehøjde er vores mål, at gøre børn nysgerrige på dyrene og den natur de lever i.
Vi tilbyder alle daginstitutioner at benytte vores Bio 3 lokale, som er et lille intimt læringsmiljø fyldt med levende dyr og effekter fra dyr. For at benytte lokalet skal man være i besiddelse af et Bio 3 kørekort, som kan fås via et dagskursus. Du kan læse mere om det herunder.
Vi tilbyder desuden børnehaveforløb, hvor en ZOO-underviser varetager forløbet. Her vil børnene møde levende dyr, og gennem sansning og leg vil vi sammen udforske, blive nysgerrige og stille spørgsmål omkring dyr. Som pædagog får du lov til at opleve børnene i et trygt miljø, hvor børnene i hver deres tempo gør sig erfaringer med noget endnu ukendt. Børnehaveforløbet tager udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

ramme
Biologisk værksted 3 (Bio 3)
Biologisk værksted 3 (Bio 3)

Har du interesse for at undervise med levende dyr og effekter fra dyr? Så er et kørekort til Biologisk Værksted 3 (Bio 3) med garanti noget for dig. Her finder du praktisk information om Bio 3 samt information om hvordan du erhverver dig et kørekort.

Børnehaveoplæg
Børnehaveoplæg

Skoletjenesten ZOO tilbyder undervisning til børnehavebørn i alderen 3-6 år.

ramme