vinterfestival

Vinter festival

7. januar - 17. marts

isbjørn

Ryst kulden af dig

7. januar - 17. marts

Få varmen i vinterkulden med et væld af sjove shows, musik og dans for hele familien til Vinterfestival i ZOO fra den 7. januar – 17. marts. Mød dine favoritter fra børnebøgerne og skærmen og oplev alverdens dyr – både inde og ude! Glæd dig blandt andet til Pyjamasheltene, Bluey & Bingo, Gurli Gris, Sigurd Barrett, Sebastian Klein, Vickey Knudsen og mange, mange flere, der er klar med underholdning og sjov viden til store og små!

Glæd dig til ...

vinter

Løb dig varm på skøjtebanen

Få fart og masser af is under fødderne på ZOOs skøjtebane. Medbring dine egne skøjter eller lej et par i ZOO, så du kan løbe dig varm på den 500 kvm store skøjtebane – midt mellem pingviner, kænguruer og lemurer.
Verdenspladsen
Lørdag den 11. november – søndag den 25. februar i hele ZOOs åbningstid
60 kr. for skøjteleje (50 kr. for Zookortholdere). Prisen er inklusiv et depositum på 10 kr., som gives retur, når skøjterne afleveres i shoppen. Findes i str: 25 – 49. Bemærk: Det er gratis at benytte skøjtebanen, hvis man medbringer sine egne skøjter.
pelle

Pelle & Kaya og den mystiske æbletyv

Bliv pakket ind i et varmt vintershow for hele familie. De tre venner Pelle, Kaya og Dyrepasseren vil lave lun æblegrød, da æblerne i kassen pludselig er forsvundet … Derfor har de brug for en masse små, danseglade hjælpere til at løse dette iskolde mysterium! Sammen skal I på udkig efter skurke-spor og måske I også finder ud af, hvorfor Pelle, Kaya og Havens andre dyr ikke fryser, mens Dyrepasseren synes, at vinteren er SÅ kold.
Bunden af Elefanthuset
Kl. 11.30 og kl. 14.00 i weekender i perioden den 13. januar til den 24. marts.
pelle

Få varmen med Pelle & Kaya

Fryser du? Få varmen i ZOO sammen med vennerne, Pelle & Kaya. De vil nemlig gerne invitere dig til dans, musik og leg, der rigtig får gang i kroppen, så kulden med garanti bliver rystet af!
Bunden af Elefanthuset
Kl. 10.30 – 12.30 i weekender fra den 13. januar til den 24. marts.
ss

Byg et bihotel af bambus

Hvor bliver de danske biller egentlig af, når det er vinter? Hjælp en Zooguide med at finde ud af det og vær med til at forvandle pandaernes brugte bambus til et bihotel, som du kan hænge op derhjemme til forårets første bier.
Klubhuset i Børnezoo
Kl. 10.30 – 12.30 i weekender fra den 13. januar til den 24. marts.
fugl

Lav madpakker til fuglene

Hjælp de danske fugle i den kolde tid, hvor det kan være svært at finde mad, og lav en fuglekugle ud af naturens egne materialer.
Klubhuset i Børnezoo
Kl. 13.30 – 15.30 i weekender i perioden den 13. januar til den 24. marts.
Bemærk: Pris: 10 kr. (Zookortpris: 5 kr.)
ss

Dyrequiz med Sebastian Klein & Vicky Knudsen

Hvor godt kender du ZOOs seje dyr? Kom og quiz med, når Sebastian Klein og Vicky Knudsen laver en sjov quiz om Havens dyr for både store og små dyre-elskere.
Ved Zootårnet
Lørdag den 2. marts kl. 11.00 - 11.30
Naturtryl

Trylleshow om vores seje natur

Få et smil på læben, gang i lattermusklerne og en masse vild viden med hjem, når Gustav Urth på magisk vis lander i ZOO med sit sjove trylleshow ”Naturtryl”. Her kan du tage med på udendørs eventyr, når Gustav i børnehøjde fortæller og lærer fra sig om naturens vilde sider – gennem tryllestøv og tricks!
Ved Zootårnet
Søndag den 10. marts kl. 11.00 - 11.30 og 13.00 - 13.30
ss

Kom på tur med Karla Kylling

Hun er en af de store stjerner i FredagsTamTam - og nu har du chancen for at møde den sjove og nysgerrige kylling! Den 16. marts kan du nemlig hilse på Karla Kylling og følge trop, når hun triller en tur rundt i Haven med sin trækvogn og yndlingsmusik.
Rundt omkring i Haven
Lørdag den 16. marts kl. 11.00-11.30 og kl. 12.00-12.30
ss

Søndagsløjer med Børste

Lav løjer sammen med det danseglade pindsvin, Børste fra DRs Minisjang, når han kommer på besøg i ZOO den 17. marts. Det er med garanti et show, der varmer – alle de bedste fagtesange er nemlig på dagsordenen.
Ved Zootårnet
Søndag den 17. marts kl. 11.00
arne

Kom på eventyr med Arne Alligator

Vil du på eventyr? Så kom med, når Arne Alligator og Jungletrommen byder på et brag af en familiekoncert. Få gang i danse-hofterne og den sprøde sangstemme, når det populære børneband tager hele familien med på en tur igennem deres populære hits fra albummet Junglefeber. Glæd dig bl.a. til ”Vi kører på landet”, Loppen”, ”Papegøjen Pedro” og mange flere!
Zootårnet
Den 20. januar. Show kl. 11.00 – 11.30. Mød Arne Alligator kl. 12.00-12.30.
ss

Sangsjov med Bluey & Bingo

Skru op for sangstemmen og gør danse-fødderne klar! Det populære søskendepar Bluey & Bingo er nemlig tilbage i ZOO med endnu et underholdende show. Du kender dem formentlig fra skærmen, hvor konflikt, leg og samarbejde er i fokus, men den 14. januar står den mest af alt på skæg, sjov og spas for hele familien.
Ved Zootårnet
Søndag den 14. januar. Show kl. 11.00 – 11.30. Mød Bluey & Bingo kl. 12.00 – 12.30
ss

Lav beats med Oda Omvendt

Èn ting, der aldrig mangler hos Oda Omvendt, er den gode energi – og heller ikke til dette show for både store og små. Oda Omvendt og Dr. Pink indtager scenen med et væld af sjove beats, og du kan få lov til at lave musik på en måde, du nok aldrig har prøvet før!
Ved Zootårnet
Søndag den 28. januar kl. 11.00
vv

Få varmet stemmebåndet op

Oplev musik, fuld fart på farverne og kreative påfund sammen med eventyrlige Malene fra Villa Violvej. Der vil være rig mulighed for at få varmet stemmebåndet op undervejs i det musikalske show fyldt med kendte børnesange.
Ved Zootårnet
Den 3. februar kl. 11.00 – 11.30
mille

Gå danse-amok med Motor Mille

Hop, drej rundt og bask med armene! Motor Mille, der er kendt fra DRs Ramasjang, sætter gang i Haven med sit danseshow, hvor både børn og voksne kan få bevæget hele kroppen. Samtidig gør Motor Mille det til en leg at tage sig kærligt at miljøet, for hvem siger, at det skal være kedeligt at passe på naturen og alle dyrene i den?
Ved Zootårnet
Søndag den 4. februar kl. 11.00 – 11.30
ss

Familiekoncert med Sigurd Barrett

Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn har været venner i mere end 25 år – og nu kan du synge, danse og grine med dem begge, når de lægger vejen forbi ZOO med en hyggelig en familiekoncert.
Ved Zootårnet
Lørdag den 24. februar kl. 11.00 – 11.30
ss

Spilopper med Gurli Gris

Slip familiens småfolk løs, når Gurli Gris og hendes bror, Gustav, kommer på besøg i ZOO. I har formentligt set deres spilopper, sjov og leg på tv-skærmen, men nu kan I opleve det under åben himmel. Søndag den 25. februar står det populære søskendepar nemlig klar med et skægt show for hele familien ved Zootårnet. Der vil også være mulighed for at hilse på dem begge.
Ved Zootårnet
Søndag den 25. februar. Show kl. 11.00 – 11.30. Mød Gurli Gris og Gustav kl. 12.00 – 12.30.