ramme

Pandaanlægget

ramme

I Pandaanlægget finder du den fransk-asiatiske restaurant Bistro panpan og to mødelokaler, der byder på en helt særlig udsigt. Bag de afrundede glasruder bor hanpandaen. Alene udsigten kan derfor være med til at gøre jeres møde eller middag uforglemmelig.


I Pandaanlægget kreerer anmelderroste kok Casper Sobczyk og team egne fortolkninger af klassiske franske bistroretter krydset med det asiatiske gadekøkken både til konferencefrokosten og middagen. Aftenen kan skydes i gang med velkomst på den store terrasse med udsigt til Frederiksberg Have og ZOOs elefanter. Bistro panpan, der kan rumme op til 192 gæster, kan helt eksklusivt bookes til middage, receptioner, bryllupper og fester.

Bistro panpan

Bistro panpan er indrettet, så alle har panoramaudsigt til hanpandaens anlæg. Hanpandaen spiser mellem 30 og 40 kilo bambus om dagen, og de store mængder bambus bliver ofte indtaget lige udenfor panpans ruder.

 

Kapacitet til middag eller reception

Middag v. lange borde: 145

Reception: 192

Handicapvenligt: Ja

 

MAO SUN

Mødelokalet Mao Sun er opkaldt efter ZOOs hunpanda, og er det største af Bistro panpans mødelokaler. Ligesom i resten af restauranten, der har direkte tilknytning til mødelokalet, er der udsigt til hanpandaens grønne udeanlæg. Mødelokalet er indrettet med al nødvendig, professionel AV og er en ramme, der med fordel kan benyttes til arrangementer, der skal huskes.


Kapacitet i følgende opstillinger

Mødebord: 36 personer

Gruppeborde: 40 personer

Biografopstilling: 50 personer

Reception: 50 personer

Handicapvenligt: Ja

 

XING ER

Mødelokalet Xing Er er det mindste af Pandaanlæggets to mødelokaler, og er opkaldt efter ZOOs hanpanda. Det ligger i den bagerste del af restauranten, men stadig med udkig til hanpandaens udeanlæg.

 

Kapacitet i følgende opstillinger

Mødebord: 20 personer

Biografopstilling: 25 personer

Reception: 30 personer

Handicapvenligt: Ja

 

Udstyr til rådighed i mødelokalerne

  • 55” TV-skærm med trådløs, VGA og HDMI-tilslutning
  • Lydanlæg
  • Flipover
  • Whiteboard
  • Gratis gæsteinternet via WIFI
  • Blokke og skriveredskaber
  • OBS: Der skal medbringes egen PC/Mac
ramme
Booking
ramme