ramme

Tæt på elefanter

ramme

Hvordan træner man en elefant til at få plejet fødder? Og hvorfor er det i det hele taget vigtigt? Bliv klogere på elefanten og kom med bag kulisserne helt tæt på de store, imponerende elefanter og se, hvordan de trænes til fodpleje. Det er altid en fantastisk oplevelse, at komme helt tæt på elefanterne og opleve deres lugte og lyde og samspillet mellem dem og dyrepasserne.


Det oplever du på dagen

I bliver hentet af en ZOO-medarbejder ved Hovedindgangen. Sammen går I til Elefanthuset, hvor en ZOO-formidler vil fortælle om huset, elefanterne og den generelle træning af elefanter. Derefter mødes I med dyrepasserne, hvorefter træningen starter. Efter træningen er der rig mulighed for at spørge ind til oplevelsen med elefanterne og meget andet i Foderkøkkenet. Hver træning er forskellig, men en af de ting, man ofte oplever er, hvordan elefanten får ordnet tæer og negle.  

Når træningen og morgenens program er overstået, er du velkommen til at blive i ZOO resten af dagen og opleve nogle af de mange andre fascinerende dyr, der lever i Zoologisk Have.

ramme
Praktisk


Hvornår: Se ledige datoer

Tidspunkt: kl. 10.30-12.00 (90 min.)

Mødested: ZOOs Hovedindgang

Aldersgrænse: min. 8 år

Antal: op til 15 personer

Pris: 375 DKK pr. person (Entré til ZOO er inkluderet i prisen)

Zookortpris: 300 DKK pr. person (Entré til ZOO er inkluderet i prisen)

ramme
Lignende oplevelser
ramme