o

Mød pingvinerne

Få et særligt indblik i dyrepassernes arbejde og lær om pingvinernes kost og foderplan, når I sammen gør fisk klar til pingvinerne i Zoos foderkøkken. Du lærer om pingvinerne, når dyrepasseren fortæller spændende og sjove historier fra arbejdet og dagligdagen med dyrene og bagefter er du med til at håndfodre dem i anlægget.

"Fantastisk oplevelse i Zoo. Det var en meget kompetent dyrepasser der stod for arrangementet - han var 110% på fra sekundet han hentede os ved indgangen, og han fortalte information og historier om dyrene vi passerede på vej ned til pingvinerne. Han var meget engageret og slet ikke fortravlet. Vi håber meget at få mulighed for at købe billetter til lignende arrangementer i Zoo."

Maria Holmegaard Kisbye, gæst ved pingvinmøde

Der er kun plads til fire personer til en fodring, hvilket gør det til en nær og ganske særlig oplevelse.
Det er meget ujævnt i pingvinernes anlæg, og vi skal sidde på stenene. Det er derfor vigtigt at du ikke er dårligt gående, samt at du har praktiske, lukkede sko på. Husk også praktisk tøj, der gerne må blive vådt og snavset.

Er I ikke en gruppe på 4 personer kan det betale sig at holde øje med webshoppen. Her kan der ofte købes enkeltbilletter til pingvinfodringer og andre arrangementer.

"Det var alt i alt et fantastisk arrangement med en meget kompetent og engageret dyrepasser. Man følte sig virkelig som en "del af teamet", og en-til-en oplevelsen med alle de søde pingviner var absolut unik. Jeg kunne simpelthen komme hver morgen."
Anne-Louise Sommer, deltager ved Mød pingvinerne

Hvornår: Efter aftale
Tid: Kl. 9-10
Varighed: 1 time
Antal: 1-4 personer (Man skal være fyldt 12 år)
Pris: DKK 2.000 inklusive moms

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.


Læs her hvis du er interesseret i andre tæt på dyrene oplevelser.


Kontakt og booking