ramme

Mød giraffen

ramme

Vidste du, at giraffen er det højeste nulevende dyr? Og at giraffens netmønster er karakteristisk for hvert enkelt individ på samme måde som menneskets fingeraftryk? Bliv klogere på giraffen og kom helt tæt på ZOOs meterhøje giraffer i girafstalden. Det er en helt særlig oplevelse at stå i girafstalden og række foder frem til girafferne, når de bukker sig ned og med deres lange tunger spiser foderet fra dine hænder. Hvis du er heldig, kommer zebraerne også hen og hilser på.

Det oplever du på dagen

Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan du giver dyrene foderet korrekt. Hør spændende og sjove historier fra dyrepassernes arbejde med girafferne og lær, hvordan du kan kende dyrene fra hinanden ved hjælp af giraffens pletter.

Bemærk: Husk at iføre dig praktisk tøj og fodtøj, der gerne må blive snavset.

Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

ramme
Praktisk


Hvornår: Se ledige datoer

Tidspunkt: kl. 11.30 (30 min.)

Mødested: Girafstalden

Aldersgrænse: min. 6 år

Antal: max 10 personer

Pris: 125 DKK pr. person (Entré til ZOO er ikke inkluderet i prisen)

 

Værd at vide for grupper/virksomheder

Hvornår: På hverdage efter aftale

Tidspunkt: Efter aftale (varighed: 30 min.)

Mødested: ZOOs Hovedindgang

Antal: op til 15 personer

Pris: 4.000 DKK inkl. moms

Bemærk: Grupper, der vil booke et møde med giraffen, men ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab, betaler en særentré på 100 DKK pr. person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven ud over ved selve fodringen. Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

ramme
Lignende oplevelser
ramme