o

Mød giraffen i Zoo

Det er en helt særlig oplevelse at stå i girafstalden og række foder frem til Zoos meter høje giraffer. Oplev, når de bukker sig ned og med deres lange tunger spiser foderet fra dine hænder. Hvis du er heldig, kommer zebraerne også hen og hilser på.

Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og om hvordan man giver dyrene foderet korrekt. Hør en masse spændende og sjove historier fra arbejdet med girafferne og lær hvordan du kan kende dyrene fra hinanden ved hjælp af pletterne.

En giraffodring kan bruges som en pauseaktivitet i forbindelse med blandt andet møder.

Husk praktisk tøj og fodtøj, der gerne må blive snavset.

Bemærk, at grupper, der ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab, betaler en særentré på DKK 100 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven udover ved selve fodringen.

Er du ikke en del af en gruppe kan det betale sig at holde øje med webshoppen. Her kan der ofte købes enkeltbilletter til giraffodringer og andre arrangementer.

Hvornår: På hverdage efter aftale
Tid: Efter aftale
Varighed: En halv time
Antal: Op til 15 personer
Pris: DKK 4.000 inklusive moms

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.


Læs her hvis du er interesseret i andre tæt på dyrene oplevelser.


Kontakt og booking

ZOO FRA GIRAFPERSPEKTIV

 

"Der er altid en god grund til at tage en tur i Zoo – et af mine absolut yndlingssteder i København. Lige nu er det ‘Porten til Savannen’, hvor du fra girafperspektiv kan få et helt unikt overblik over de mange forskellige dyr, som hygger sig sammen i Søndermarken, samt det nye område ‘Tasmanien’ med de tasmanske pungdjævle, kænguruer og vombatter, hvor du nu kan gå ind til de to sidstnævnte. Og så er der selvfølgelig den nye og sjældne okapiunge, der på mange måder er et lille mirakel."

Københavnerguiden LoveCopenhagen

Hele artiklen fra LoveCopenhagen