ramme

Tæt på dyrene

Tæt på dyrene

Du kan som noget helt unikt komme helt tæt på dyrene i ZOO. Vær med til at fodre girafferne, pingvinerne og elefanterne og hør sjove historier fra dyrepassernes arbejde med dyrene. Det er en helt særlig oplevelse, at stå og række foder frem til girafferne, håndfodre pingvinerne og se elefanterne blive trænet. Du går ikke blot hjem med nye minder, men også ny viden om nogle af verdens mest fascinerende dyr. 

tekst
Mød giraffen
Mød giraffen

Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan du giver dyrene foderet korrekt. Hør spændende og sjove historier fra dyrepassernes arbejde med girafferne og lær, hvordan du kan kende dyrene fra hinanden ved hjælp af giraffens pletter.

Tæt på elefanter
Tæt på elefanter

Hvordan træner man en elefant til at få plejet fødder? Og hvorfor er det i det hele taget vigtigt? Bliv klogere på elefanten og kom med bag kulisserne helt tæt på de store, imponerende elefanter og se, hvordan de trænes til fodpleje.

Mød pingvinerne
Mød pingvinerne

Vidste du, at humboldtpingvinen kan dykke i op til 2 minutter ad gangen? Eller at humboldtpingviner danner par for livet? Bliv klogere på ZOOs pingviner og kom helt tæt på dem.

ramme
Dyrepasser for en dag
Dyrepasser for en dag

Går du med en drøm i maven om at blive dyrepasser i Zoologisk Have? Eller du nysgerrig på, hvad der sker bag kulisserne i ZOO? Nu har du muligheden for at prøve drømmen af eller stille nysgerrigheden.

Tæt på pandaen
Tæt på pandaen

Har du nogensinde været helt tæt på en panda? Som noget helt unikt kan du nu komme tæt på ZOOs sort-hvide bjørne i det arkitekttegnede anlæg.

Tæt på vombat og djævle
Tæt på vombat og djævle

Vidste du, at ZOO er det eneste sted uden for Australien, hvor tasmanske djævle har ynglet? Eller at vombatten lægger firkantede lorte? Der er masser at lære om pungdyrene. Kom med på en rundvisning fuld af opdagelser.

ramme
Tigertræning
Tigertræning

Vidste du, at amurtigeren er verdens største kattedyr? Tigeren er også udrydningstruet, og der er kun omkring 400 individer tilbage i naturen. Kom tæt på tigeren og lær, hvorfor ZOO træner Havens kattedyr.

ramme