ramme

ZOO efter lukketid

ramme

Besøg ZOO og oplev den helt særlige, rolige stemning, der sænker sig over Haven efter lukketid. På en rundvisning i ZOO efter lukketid oplever I den særlige forvandling fra dag til nat i dyreriget. Ud over de nataktive dyrearters ofte usete adfærd sættes stemningen af ZOO-medarbejderens hemmelige historier og sjove anekdoter fra den gamle have. ZOO-medarbejderen guider jeres gruppe rundt i en mennesketom Have. ZOO er dog på ingen måder øde, for mens de dagsaktive dyr er ved at gå til ro, pibler de nataktive dyr frem.


I skumringen høres løvens dybe aftenbrøl, mens de ellers lidt sky ulve lusker rundt på aftenpatrulje. I Elefanthuset hygger de store dyr sig med aftenens snacks, og udenfor daser søløverne søvnigt på klipperne. I Tropezoos dunkle afkroge summer der af krybende liv, og i Regnskoven piler et par bæltedyr rundt i deres søgen efter føde.

I er velkomne til at stille spørgsmål undervejs og derved hjælpe ZOO-medarbejderen med at skabe en uforglemmelig oplevelse. Da vi arbejder med levende dyr, vil ikke to rundvisninger være de samme, men variere i forhold til vejret, nyt i ZOO og dyrenes aktiviteter.

I vintermånederne foregår rundvisningerne primært i ZOOs bygninger, såsom Den Arktiske Ring, Girafhuset, Tropezoo og Elefant- og Primathuset.

ramme
Praktisk om ZOO efter lukketid


Hvornår: Alle dage året rundt

Tidspunkt: Efter ZOOs lukketid

Varighed: 2 timer 

Antal: Minimum betaling for 20 gæster. Maks 180 personer (ved større grupper opdeles i hold af maks. 35 personer)

Mad og drikke: I forbindelse med rundvisningen vil der være mulighed for at bestille forplejning – alt fra sandwich til gourmet-middag. Kontakt booking via booking@zoo.dk eller ring på 72 200 203 på hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.  

ramme